Proefstaaltjes besteld, en zeer snel en heel netjes geleverd. Práchtige stoffen ook. Wel nog even sparen voor aankoop.
Veja o que dizem as avaliações
Prima voorlichting, duidelijke website met mogelijkheid om bij een leverancier in de buurt proef te zitten. Vervolgens gratis stofmonsters besteld. Deze thuis bekeken, de kleur gekozen en de Original... Ver mais
Super goede service. 2 keer de Laui Lounge XL en Pouf besteld. Toch niet helemaal tevreden over de kleur en deze mogen ruilen! Binnen twee weken de nieuwe kleur binnen gekregen en de andere mee retour... Ver mais
Detalhes da empresa
De Laui Lounge collectie is ontstaan uit een visie om minimalistisch design te maken voor praktisch gebruik binnen en buiten, het hele jaar door. Alle Laui Lounges worden handgemaakt in ons eigen atelier wat ervoor zorgt dat elk product de aandacht krijgt die het verdient.
Informações de contato
Zeelberg 28, 5555 XG, Valkenswaard, Holanda
- 0031407113838
- info@lauilounge.com
- lauilounge.com
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Super kwaliteit
Goede klantenservice en advies in de winkel. Kwaliteit stoel is ook super!

Superrrrr gave stoel:)
Superrrrr gave stoel:)
Heel blij mee!
Mooie stof&kleur de oudroze teddystof💝
Veel leuke reacties
Echt een eyecatcher in de woonkamer

Resposta da Laui Lounge
Ja prima wel jammer dat het niet boven…
Ja prima wel jammer dat het niet boven in huis werd gebracht

Zeer goede service
Zeer goede service! Echt een tevreden klant, alleen al voor de service zal ik hier weer bestellen in de toekomst

Ontzettend onaardige klantenservice
Ontzettend onaardige klantenservice. Ik probeer al 3 dagen contact te zoeken. Contactgegevens staan naar mijn mening niet duidelijk op de site. Toen ik via Google achter een telefoonnummer kwam en dit aangaf, zei de medewerker: "Jewel hoor, moet je gewoon beter kijken." Ben er nu voor de derde dag mee bezig waar de bestelling blijft. Via Instagram ook geen reactie. Nu uiteindelijk weet ik dat de bestelling komt. Over het product zelf heb ik nog geen informatie.
Meer dan tevreden!
Fijne en goede klantenservice en prachtige lounge stoelen binnen gekregen. Ik ben meer dan tevreden!
Alles ging goed en blij met het mooie…
Alles ging goed en blij met het mooie product.
Waar voor je geld
Via de website vonden wij het lastig de juiste kleur te kiezen. Heel fijn dat Laui Lounge zonder extra kosten staaltjes toestuurt. Op basis hiervan hebben wij de kleur gekozen die wij het mooiste vonden. Bij levering waren we direct enthousiast. Het bed nodigt uit om op te ploffen, maar dat is de eerste keer niet raadzaam (in ieder geval niet als je voor een zachte landing gaat). Naarmate hij meer wordt gebruikt begint hij soepeler te worden en kun je gerust ploffen ;)
Super service!
Meteen voldaan aan mijn verzoek voor…
Meteen voldaan aan mijn verzoek voor kleurstalen. Ziet er heel mooi uit!
Nu begint de zomer pas echt.
Keurig alles geleverd volgens…
Keurig alles geleverd volgens verwachting, heerlijke loungeset, prachtige kleur.

Stofstalen
Stalen opgevraagd omdat we de stoelen zo gaaf vinden! Werd super snel met de post gestuurd; prachtige stoffen! Enige wat tegenvalt is Hoe je nu een keus moet maken uit al dat moois

Resposta da Laui Lounge
Zeer positieve ervaring met Lauilounge!
Zeer positieve ervaring met dit bedrijf. Ten eerste krijg je de staaltjes gratis thuisbezorgd in een luxe envelop. Daarnaast zijn ze ook zeer goed te bereiken en reageren ze snel. Ik heb de XL zitzak in de stof Linnen besteld en ben zeer tevreden. De vorm is mooi, de kwaliteit van de stof is goed en daarnaast zit het lekker stevig. De zitzak zelf is niet te zwaar dus makkelijk te verplaatsen, maar zonder dat het afdoet aan het gevoel van kwaliteit. Heel blij mee!

Resposta da Laui Lounge
Snel, vriendelijk en mooi!
Alles ging snel: opsturen v de stalen en de levering. Iedereen die ik gemaild of gesproken h was vriendelijk. En het ziet en net uit zoals op de foto 🤩

Resposta da Laui Lounge
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.