Vinduespudseren er venlig og hurtig, men desværre også sjusket. Han starter feks oppe i et vindue, og skønt han ikke altid når helt til bunds, kører han straks op igen med svaberen fra bunden... Ver mais
A empresa respondeu
Havde igen besøg af Lausten & Co til vinduespudsning , som jeg har brugt en del år nu - kommer altid som aftalt og laver et flot stykke arbejde - kan varmt anbefales
A empresa respondeu
Kommer altid til aftalt tid. Udfører jobbet virkeligt omhyggeligt. Har haft andre vinduespudsere, men denne her er den bedste som jeg varmt kan anbefale.
A empresa respondeu
Rengøringsfirma tilbyder rengøring, ejendomsservice og vinduespolering. Historien om Lausten & Co strækker sig helt tilbage til 1996, hvor firmaet blev stiftet, med vinduespolering som den eneste ydelse. Vi har siden da udvidet med rengøring, ejendomsservice og flere dygtige medarbejdere. Dette gør os til det ideelle valg, når en serviceopgave skal klares uden kompromisser. Hvis du gerne vil høre mere om hvordan vi bedst hjælper dig, så kontakt os i dag.
Engvej 45, 3330, Gørløse, Dinamarca
Hurtig svar på vores henvendelse.
God vinduespudser til at udføre arbejdet.
Rigtig flot arbejde og professionel service

Resposta da lausten-co.dk
Pudser vinduerne så flotte, kommer som aftalt og er meget venlige,varm anbefaling herfra 👍

Resposta da lausten-co.dk
Lausten har pudset vores vinduer i årevis. Det vil de forhåbentlig blive ved med.

Resposta da lausten-co.dk
En god oplevelse, kom til tiden, hyggelig mand og effektivt arbejde. Mangler lidt aftørring af lister.

Resposta da lausten-co.dk
Wonderful service and always good advice. Highly recommend.

Resposta da lausten-co.dk
Meget glad for , atLausten stadig pudser mine vinduer ude og inde flot.

Resposta da lausten-co.dk
Vinduespudseren er venlig og hurtig, men desværre også sjusket.
Han kører lynhurtigt over fladerne uanset, om der er pletter eller ej - så de overlever.
Nogle gange tørrer han efter med en klud, men meget ofte er der vanddråber langs diverse kanter.
Jeg har tidligere forsøgt at sige det pænt til ham, men får bare en sludder for en sladder.
Jeg ønsker mig en ny vinduespudser.
Jeg havde lige bestemt at ringe til Thomas om situationen, da denne opfordring kom.
Mvh.
Anne-Lise Kurland
Dahliahaven 8 Virum

Resposta da lausten-co.dk
Jeg har brugt Lausten og co. i de sidste 10-12 år og har altid været godt tilfreds med poleringen!

Resposta da lausten-co.dk
Lausten er vicevært i vores begyndelse, og han pudser vores vinduerne. Vi er meget glæde for den arbejde han udføre. Er han meget grundigt og også en meget behagelig person. Vi kan kun anbefale ham og hendes priser er ok.

Resposta da lausten-co.dk
Vinduespudsning i en stuelejlighed inde og ude blev foretaget til fuld tilfredshed af venlig medarbejder.

Resposta da lausten-co.dk
Thomas udfører altid et super flot arbejde 🤗🤗🤗og er meget behagelig
Har brugt Thomas i rigtig mange år

Resposta da lausten-co.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.