Lavaado Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt een heerlijke wasparfum. Een klein beetje gaat erg lang mee, een geurtje spuiten is niet eens nodig als je je was hiermee doet! Super snelle levering gisteravond besteld en vanmiddag binnen! Ik z... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De wasstrips vindt ik heel handig en ze ruiken lekker. (subtiele geur) Ik hoef niet meer met zware flessen wasmiddel naar de zolder!!!! (Hopelijk binnenkort ook wasverzachter strips/parels in jul... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Armazém
  2. Lan house

Lavaado is een familiebedrijf dat is ontstaan vanuit de wens om wassen eenvoudiger, luxer en efficiënter te maken. Wat begon als een klein idee aan de keukentafel, groeide uit tot een merk met een duidelijke missie: van wassen weer een fijne ervaring maken in plaats van een dagelijkse verplichting. Wij merkten dat veel traditionele wasmiddelen groot, zwaar en onhandig zijn, en dat de geur vaak snel uit kleding verdwijnt. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar betere oplossingen. Zo kwamen we uit bij innovatieve wasstrips en hoogwaardige wasparfums uit Italië, producten die kracht, eenvoud en luxe combineren. Onze wasparfums staan bekend om hun sterke en langdurige geur. Met een kleine hoeveelheid geef je je kleding, handdoeken en beddengoed een luxe geur die dagenlang blijft hangen. Onze wasstrips zijn juist weer een duurzaam en ruimtebesparend alternatief voor traditioneel wasmiddel: geen zware flessen, geen geknoei, maar gewoon schoon en fris resultaat. Als familiebedrijf vinden wij persoonlijk contact en klanttevredenheid erg belangrijk. We staan nog dicht bij ons merk en luisteren dagelijks naar feedback van klanten om onze producten en service te blijven verbeteren. Lavaado is geen massaproduct, maar een merk dat stap voor stap wordt opgebouwd met zorg, aandacht en passie voor het product.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

64 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

9 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloos

Waardeloos! Ruikt niet eens lekker nadat ik 2 volledige vellen gebruikte. Mijn argwaan is bij deze bevestigd!

21 de abril de 2024
logotipo da Lavaado

Resposta da Lavaado

Hey Marijke,

Bedankt voor het delen van je feedback met ons. We begrijpen hoe belangrijk geur is bij wasproducten, maar willen benadrukken dat een schone was meer omvat dan alleen geur. Onze geuren worden subtiel vrijgegeven bij wrijving tijdens het dragen van kleding, omdat moleculen dan pas echt tot hun recht komen.

Bovendien hebben we met trots bewezen dat onze wasstrips niet alleen sterker zijn dan traditionele wasmiddelen, maar ook nog eens effectief zijn in het bestrijden van mijten, die normaal gesproken pas bij temperaturen boven de 60 graden worden geëlimineerd.

We zijn verheugd om binnenkort ook wasparfum aan ons assortiment toe te voegen, wat een extra dimensie van frisheid en verfijning aan je waservaring zal toevoegen.

Jouw opmerkingen zijn van onschatbare waarde voor ons. We waarderen je openheid en de kans om te verbeteren. Dank je wel!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voordat ik lavaado besteld had waren er…

Voordat ik lavaado besteld had waren er nog andere 2 merken die ik had geprobeerd maar waar ik ontevreden over was. Bij lavaado voelt de sheet al gelijk anders aan en na het wassen wist ik gelijk dat dit een blijvertje wordt ben super tevreden.

1 de maio de 2024
Avaliação não solicitada
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik vind het een fijn product om te…

Ik vind het een fijn product om te gebruiken geen geknoei en gesleep met dozen poeder en vloeibaar wasmiddel. Super dat onze ecologische afdruk verkleind. Het enige minpunt vind ik de dosering. Ik heb een wasmachine van 10kg en ben nog aan het testen hoeveel vellen er in moeten. Ik zou het precies handig vinden moest er een richtlijn zijn. Misschien staat het op de website dat heb ik niet gecontroleerd

4 de março de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.