Lavatt Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

They are scammers and let you pay and then you don’t hear anything from them. Even if they promise to repay you back after endless conversation that they will do… nothing happens! Don’t buy here! You... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slecht! Bestelling niet ontvangen. Elke keer werd ons aangegeven dat de bestelling onderweg zou zijn, maar we kregen geen mail van postnl. Ook wilden ze het bedrag niet terug betalen (we werden... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtige hanglampen gekocht. Hele fijne en snelle service van Ruben van Lavatt. Hij reageert zelfs op zondag op mail. Een lampje was kapot aangekomen. Deze is snel per post vervangen door een nieuwe.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Iluminação

Welcome to Lavatt! We are proud to offer a wide range of high-quality and stylish furniture pieces to help you create the perfect living space. Our collection includes everything from cozy sofas and chairs to elegant dining tables and bedroom sets, all crafted with care and attention to detail using the finest materials.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

40 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Markslojd plafondlamp

Vandaag mijn Markslojd plafondlamp binnen gekregen, twijfelde eerst wel over de kwaliteit van het product maar daar is echt niks op aan te merken, zeer goed! Levering klopte ook met wat was aangegeven. Ik bestel zeker nog een keer

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!
De lamp die ik wilde bestellen was niet op voorraad, vervolgens contact opgenomen met de klantenservice en ben echt super geholpen. Ze hebben advies gegeven over alternatieve lampen en zelfs een tegoedbon gegeven als tegemoetkoming, dat noem ik nou service!
De lamp is inmiddels geleverd en ook de kwaliteit heb ik niets over te klagen, kortom super goede ervaring.
Zeker een aanrader, ik ga absoluut nogmaals bestellen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Aanrader

Lamp werd snel geleverd en de kwaliteit was ook top en dat alles voor een lage prijs. Zeker een aanrader als je opzoekt bent naar een lamp!

Top communicatie

Had wat besteld op de site de levertijd zou anderhalve week zijn maar kon binnen 3 dagen er al zijn. Top communicatie van hun kant de service was echt top en de kwaliteit echt perfect. Echt een aanrader.

Top ervaring

Top ervaring. Bestelde de lamp voor mijn nieuwe huis hij zou er binnen 2 welen zijn maar kreeg binnen 2 dagen al een telefoontje dat ze eerder geleverd konden worden. Echt een top service zou hier sowieso weer bestellen.

Top kwaliteit

Heb mijn lamp binnen de verwachte termijn binnen gekregen. Hij is net zo mooi als op de foto. En van goede kwaliteit. Tevreden klant hier!!

Snelle levering.

Top bedrijf!
2 hele mooie lampen besteld, snelle levering en zeer goede communicatie.
Ik raad Lavatt zeker aan voor als je leuke lampen zoekt.

Een kapotte lamp ontvangen

Een kapotte lamp ontvangen, klantenservice reageert nergens meer op ! Er werd van alles beloofd tot op heden geen nieuwe lamp of geld terug gekregen !!

14 de agosto de 2021

Beste heer/mevrouw Al Hassani,

U heeft uw pakket binnen de levertijd mogen ontvangen. Vervolgens heeft u deze bestelling niet binnen 14 dagen na ontvangst van uw pakket aangemeld als retour. Hierdoor is de wettelijke bedenktijd komen te vervallen waardoor het recht op retourneren is komen te vervallen. Wij konden daarom uw retouraanvraag niet meer in behandeling nemen.

Bij deze hoop ik u voldoende te hebben ingelicht.

Nogmaals bedankt voor uw begrip!

Vriendelijke groet,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niets ontvangen wel betaald, klantenservice reageert niet.

Heb een lamp besteld die lang op zich liet wachten. Geen enkel probleem.
Nu is de status van de lamp bezorgd maar hebben wij niets ontvangen en nergens voor getekend, maar wel de lamp al betaald.
Al bijna een week bezig om contact te krijgen met de klantenservice, maar die nemen niet eens de moeite om te reageren op mail/app.
Heel bijzonder allemaal.
Hoop dat alles netjes wordt afgehandeld, want ik ga er nu steeds meer vanuit dat het oplichters zijn!

3 de agosto de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling wordt maar niet geleverd

Bestelling wordt maar niet geleverd. Klantenservice is buitengewoon slecht! Ze beloven dat de bestelling onderweg is maar niets is minder waar! Geen aanrader!

13 de junho de 2021

Resposta da Lavatt

Wat is uw bestelnummer? Dan ga ik er z.s.m. achteraan.

--------------

Beste heer/mevrouw Al Hassani,

Bij deze hoop ik u voldoende te hebben ingelicht.

Nogmaals bedankt voor uw begrip!

Vriendelijke groet,

Wat een flut bedrijf!

Wat een flut bedrijf!
Eerst sturen ze een nep lamp terwijl ze hem verkopen als een echte vervolgens krijg ik mijn geld niet terug.
Ik ben er al een paar maanden zoet mee.
Hier niks kopen!

Helaas heb ik niks van jullie ontvangen!
Dan ook nog zeggen dat ik het niet retour heb gestuurd terwijl ik dit aangetekend heb gedaan. Heel vervelend dit en ik ben er super lang mee bezig geweest.

Ik ben druk bezig geweest met DHL maar als het niet uw handtekening is moet u aktie ondernemen omdat ik niet kan weten wie zn handtekening het is.

25 de maio de 2021

Beste Nicole,

Het geld is al een tijd geleden naar je terug geboekt. Wij gaan er vanuit dat je het bedrag hebt ontvangen. Is dit niet het geval dan horen wij graag van je en lossen we dit zo spoedig mogelijk op.

--------------
Beste mevrouw Leegwater,

Het pakket was inderdaad aangetekend verstuurd (op foto's te zien die u naar ons heeft gestuurd via Whatsapp). Overigens hebben wij nooit een pakket mogen ontvangen en is de handtekening die erbij staat ook niet van één van de medewerkers van Lavatt. Mocht u nog steeds geen hebben ontvangen dan vragen wij u vriendelijk nogmaals contact op te nemen met de desbetreffende bezorgdienst (in dit geval DHL).

Waardeloos

Er wordt niet gecommuniceerd, ook niet over de status van je bestelling. Ben nu al 2 weken bezig om überhaupt iemand te kunnen spreken. Heel jammer dit.

Als bedrijf kun je nu wel vermelden dat alles is opgelost en dat er gecommuniceerd is, maar u heeft werkelijk niets ondernomen. Wel heeft u mijn lamp en ook het bedrag wat ik hiervoor betaald heb. Dan heel brutaal nog opmerken dat deze review voor een ander bedrijf is, getuigt van onmacht en onprofessionaliteit. We zijn nu een dik jaar verder en dit is de eerste keer dat er gereageerd wordt vanwege de slechte kritieken.

17 de maio de 2021

Bedankt voor uw review.

Wij vinden het erg vervelend dat u niemand heeft kunnen spreken. Wij zijn namelijk te bereiken per e-mail maar ook per Whatsapp. Wij proberen altijd binnen een tijdsbestek van 24 uur te reageren. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gemakkelijk een berichtje sturen via Whatsapp of per mail. Hierop zullen wij dan binnen 24 uur antwoorden.

------------------
Beste mevrouw Hendriks,

Ik ga er vanuit dat het inmiddels is opgelost. Wij hebben nu meerdere malen contact met u opgenomen. Nogmaals onze excuses voor onze bereikbaarheid toendertijd.

Lavatt

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.