Laviedamsterdam Avaliações 39

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb het hele pakket aan kleding terug gestuurd in nov 2025 na heel veel mail wisseling. voor bijna 400 euro aan kleding terug gestuurd. Koste me 53 euro. Nu na 4 maanden krijg ik het pakket ter... Ver mais

Informações de contato

1,7

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

39 avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb het hele pakket aan kleding…

voor bijna 400 euro aan kleding terug gestuurd. Koste me 53 euro.
Nu na 4 maanden krijg ik het pakket terug gestuurd.
Al 5 mailtjes gestuurd naar de klantenservice maar geen enkele reactie gekregen. Ik zit nu met bijna 400 euro aan kleding die niet om aan te zien is en erg slecht van kwaliteit is. Daarnaast 53 euro verzendkosten kwijt. KOOP HIER NIET

25 de março de 2026

Koop hier NIKS

Kleding/schoenen heel slechte kwaliteit, misleidende foto's, retour moet naar China, komt niet aan, dus weg geld. In t begin krijg je vriendelijke mails maar daarna geen antwoord meer. Zonde van de grondstoffen ook.

26 de janeiro de 2026

KOOP HIER NIETS

KOOP HIER NIETS. Rommel en weggegooid geld. Chinese maatvoering, super slechte kwaliteit. Een jasje waar je doorheen kan kijken en veel te klein. Er wordt niet gereageerd op je mail, contact formulier op de website komt onbestelbaar retour. Klacht ingediend bij de ACM.

1 de janeiro de 2026

Twee paar schoenen besteld

Twee paar schoenen besteld. Maat 44 en een 45 met het idee dat er i.i.g. een zal passen en ik de andere terug kon sturen.
Ik had natuurlijk beter moeten opletten maar ik was van mening dat ze een winkel in Amsterdam hadden.
Toen bleek dat de schoenen vanuit China gestuurd werden en je zelf zorg moest dragen om de schoenen terug te sturen naar China.
Echt geprobeerd het zo goedkoop mogelijk te doen maar terug sturen is duurdere dan de schoenen zelf.
Daarnaast zijn de schoenen van een hele slechte kwaliteit ondanks de € 69,00 per paar. Totaal geen voetbed en heel erg dun.

Na lang onderhandelen is mij beloofd 25% terug te betalen wanneer ik ze niet terug zou sturen.
Inmiddels na meer dan een week niets meer vernomen van Arie van der ….. en ook niets betaald gekregen.
Dus team Lavie Amsterdam, op alle mogelijke manieren proberen te vermijden.

5 de dezembro de 2025

Super slechte ervaring

Super slechte ervaring, pure oplichting. Verzending duurde lang, toen kreeg ik al argwaan… het komt van China( temu of shein vermoed ik) ik bestelde een jas die langs de binnenzijde volledig stuk was. Retour is op eigenkosten… heel wat mail verkeer en geen oplossing. Uiteindelijk ben ik maar akkoord gegaan met jas houden en 75% terug betaald. Maar zit dus met een
Plastieken jas die stuk is….

20 de outubro de 2025

1 ster is nog te veel

1 ster is nog te veel. Dat zou dan zijn voor de vele snelle mails die je krijgt. Hier wil je niets kopen.
Inderdaad komt uit China. Kleding slechte, matige kwaliteit. Duurde lang voordat het er was, 1 jurk nooit gekregen, zat niet in hetzelfde zakje bij levering en je hebt geen poot om op te staan.retour beleid is belachelijk. Een pakje naar China tussen de 69 en 120 euro. Uiteindelijk de 20 % teruggave maar geaccepteerd. Advies: Begin er niet aan.
Groet Ellie uit Uden

29 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

La vied'amsterdam blijkt China te zijn

De levering duurde lang. De materialen zijn grotendeels van tegenvallende kwaliteit. Retouren gaan via een onduidelijk beleid en blijken naar China te moeten ( 1 jurkje is 53 euro!). Na een vriendelijke en uitgebreide mailwisseling over de retouren kreeg ik de boodschap dat de 30 dagen verstreken waren. Uiteindelijk kostte deze grap me meer dan 200 euro. Wat een tegenvaller.

25 de novembro de 2025

HIER NOOIT IETS KOPEN

Levering van bestelde schoenen duurde erg lang. Product voldeed totaal niet aan het beloofde comfort. Retourbeleid is dramatisch. Je blijft maar mailen en uiteindelijk kan je voor eigen rekening retourneren naar China (en niet naar Amsterdam wat de naam doet vermoeden). Mijn advies: doe geen aankopen bij dit bedrijf!!

11 de novembro de 2025

Misleidende webshop

Misleidende webshop — vermijden!
Schoenen gekocht die als leer werden aangeprezen — ze bleken synthetisch. De webshop beweerde een fysieke winkel te hebben, maar die bestaat niet. Terugbetaling is al een week vertraagd en slechts 40% van het aankoopbedrag aangeboden. Misleidende reclame en slechte service. Waarschuwing voor anderen.

23 de outubro de 2025

Waardeloos en malafide bedrijf

Waardeloos en malafide bedrijf! Mijn pakje zou zijn geleverd maar is niet afgeleverd. Ze zijn erg goed in iedere dag mailen , je pakje is onderweg, wij lossen het op voor je! Ik moet zelf de koerier benaderen om een verklaring dat het niet is bezorgd, het is te gek voor worden. De bewijslast ligt dus gewoon bij de klant. Als de koerier had aangebeld of het bedrijf laat je een afhaalpunt kiezen dan was er niets aan de hand.
Nu zit ik met kosten zonder product en ze weigeren mij het geld terug te storten. Helaas las ik pas later de reviews, stom. Koop hier niets, schijnt ook nog uit China te komen.

27 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit zaakje rammelt van alle kanten

Dit zaakje rammelt van alle kanten! Koop hier niet want je krijgt echt goedkope rommel!
Retourbeleid is ook een zooitje!
Al met al je krijg echt slechte kwaliteit kleding en je kan het niet terugsturen of tegen de hoofdprijs terug naar China en helemaal niet naar Amsterdam.
Je mag dan die rommel houden en dan krijg je 25% teruggestort wat ik na 2 weken nog steeds niet heb!
Waardeloze zaak!

1 de outubro de 2025

Wat een oplichters

Wat een oplichters. Stom dat ik er ben ingetrapt. Had eerder deze site moeten raadplegen.
Waardeloos product. Retourzending kost €56,00 en dan is het maar de vraag of je wat krijgt terugbetaald.

4 de novembro de 2025

Het zijn oplichters

Het zijn oplichters. Je denkt dat je bij een winkel koopt, maar je krijgt goedkope rommel uit China toegestuurd. Retour kosten zijn heel hoog en die moet je zelf betalen.

4 de novembro de 2025

Oplichting

Oplichting. Kreeg trui in andere kleur, kwaliteit was slechter dan op de foto. Wat gebreid leek, bleek een afbeelding op een stofje. Terugzenden kan alleen naar Spanje en kost 50 euro.

3 de novembro de 2025

Oplichterij!!!!!

Ik zou eigenlijk nog minder dan 1 ster willen geven. Dit zijn echte oplichters!! Het zou mij niets verbazen als de positieve ervaringen in opdracht van het bedrijf zelf zijn geschreven! Lees in ieder geval ook de waarschuwingen van velen!
Zo stom dat ik hierin getrapt ben! De site ziet er mooi uit met een foto van een winkelpand maar er is helemaal geen winkel. Retourbeleid is zo genoteerd dat je niet ver genoeg doorleest en dan blijkt dat de artikelen teruggestuurd moeten worden naar China (…op eigen kosten…….). Het duurt allereerst al lang voordat je de artikelen hebt en het is allemaal prul, slechte kwaliteit en maten kloppen niet! In contact lijken ze heel vriendelijk maar ondertussen doen ze helemaal niets voor je! Het kost jou alleen maar geld! Trap een niet in en zeg het voort: waarschuw de mensen om je heen om deze site te mijden!!

27 de outubro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.