Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte et større parti udstyr til Løfteriet i Odense. Lars fra LC Gear var venlig og hjælpsom i processen. Pris og kvalitet hang godt sammen, og en skive med fejl på, blev straks byttet til et... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte et strongman yoke. Bestilte mandag og blev leveret torsdag. Der var kort lige tvivl om, hvorvidt pakken var sendt ad 2 omgange, men Lars svarede på telefon udenfor åbningstiden, og tog ac... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Haderslev styrkeløfter klub stødte på lcgear i starten af deres karriere, hvilket gjorde det muligt at købe skiver og stænger hjem til en god pris. Vi ønskede funktionalitet over "fancyness" og det... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Atacadista de Equipamentos para Ginástica
  2. Serviço de fitness e nutrição
  3. Aula de Ginástica
  4. Loja de Equipamentos de Ginástica

Informação fornecida por fontes externas variadas

Salg af Funktionelt Kvalitetsudstyr til alle!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse at handle her

Fantastisk oplevelse at handle her, kan kun anbefale herfra!

14 de fevereiro de 2026

Resposta de LC GEAR

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for, at vi har kunnet leve op til dine forventninger.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart! 😊

Klasse service

Klasse service, alt udstyr var top kvalitet

10 de fevereiro de 2026

Resposta de LC GEAR

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede klasse service, og at udstyret levede op til dine forventninger. Vi går meget op i både kvalitet og god kundeservice, så din feedback betyder virkelig meget for os.

Vi håber at se dig igen en anden gang! 😊

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice, og produkter hvis kvalitet ikke skuffer.

12 de fevereiro de 2026

Resposta de LC GEAR

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at kvaliteten af vores produkter lever op til forventningerne. Vi gør os umage for at levere det bedste – både når det gælder service og produkter – så din feedback gør os både stolte og motiverede.

Vi glæder os til at betjene dig igen! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik personlig rådgivning fra lars vedr…

Fik personlig rådgivning fra lars vedr mit hjemmefitness, det var virkelig en god oplevelse:)

4 de dezembro de 2025

Resposta de LC GEAR

Tusind tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du fik en god oplevelse med den personlige rådgivning omkring dit hjemmefitness – og at Lars kunne hjælpe dig godt på vej 😊

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du følte dig godt rådgivet. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for mere sparring eller vejledning.

Rigtig god træning! 💪

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super priser og produkter og gratis hurtig levering

Fin webshop. Virkelig gode priser. God kvalitet. Hurtig og gratis levering selv af en tung ordre.

29 de janeiro de 2026

Hej olav,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊
Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores priser, produkter og levering. Det betyder meget for os, at alt har levet op til dine forventninger – også ved en tung ordre.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid meget velkommen igen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fine priser og hurtig til at reagere ved fejl

Jeg har lavet 4 separate køb og det har været en fin oplevelse alt i alt. Der var dog forsinkelse én enkelt gang og der blev leveret forkerte varer ved én af ordrene, men Lars var super hurtig til at svare på mine mails og fikse returning + levering af korrekte varer. Du kan trygt handle her.

28 de janeiro de 2026

Hej Mathias B,

Tusind tak for din grundige og positive anmeldelse.

Hos os lægger vi stor vægt på fair priser, ærlig kommunikation og hurtig handling, hvis noget ikke forløber helt som planlagt. Derfor er vi glade for at høre, at du oplevede en god og tryg proces – også i de tilfælde, hvor vi skulle rette op på en fejl.

Vi sætter stor pris på din tillid og på, at du fremhæver vores service og reaktionstid. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og anbefale os videre.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lover hurtig levering og sender…

Lover hurtig levering og sender reklamer om hvor hurtigt de leverer varer mens jeg stadig ikke har modtaget min vare som jeg bestilte den 12.jan (15 dage siden). Bestemt ikke tilfredsstillende. Fik først efter flere dage besked om at varen ikke var på lager, hvorfor det ville gå 4-7 dage før jeg kunne forvente den. Efter de 4 dage fik jeg så endnu en mail om at den igen var forsinket men at jeg ville have varen i går eller i dag.
Jeg har nu igen intet hørt fra dem (fraset mange reklamemails om bl.a. hvor hurtigt de leverer varer, hvilket er noget provokerende) og har ikke modtaget nogen varer.
Utilfreds kunde.

27 de janeiro de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Forsendelse

Jeg lavede en ordre hos LC Gear. Jeg får en ordrebekæftelse med det samme, og jeg venter. Jeg bestilt en søndag aften, og onsdag formiddag skriver jeg til dem, fordi jeg ingen information har fået omkring afsendelsesridspunkt eller leveringsdato. Jeg får svar, og får advide, at de har mange ordre og skynder sig. Jeg accepterer det svar og venter yderliger.

6 dage skriver jeg igen (9 dage efter jeg bestilte produktet), om det var afsendt, for jeg havde stadig ikke fået noget. Jeg får så svar om, at min ordre slet ikke var kommet med i den container, de havde bestilt. De spørger om jeg vil vente yderliger, jeg takker nej og de annullerer ordren med det samme.

Min oplevelse overall var fin. Let at komme i kontakt med jeg giver 3 stjerne grundet manglende kommunikation angående, hvor langt ens ordre er i processen. Det er meget vigtigt at man gør sine førstegangskøbere trygge, hvilket man ikke gør, når man ikke kan give en afsendelsesdato. Jeg gider ikke handle hos dropshipping virksomheder, der ikke har styr på det.

18 de janeiro de 2026

Hej Oliver,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din grundige feedback.

Vi er glade for at høre, at du oplevede os som lette at komme i kontakt med, og vi beklager oprigtigt den manglende løbende kommunikation omkring din ordre. Det er helt forståeligt, at det skaber usikkerhed – særligt som førstegangskunde – når man ikke får klare meldinger om, hvor ordren befinder sig i processen.

Vi vil gerne understrege, at vi ikke er en dropshipping-virksomhed. Alle varer sendes fra vores eget lager i Danmark eller Sverige, men vi er afhængige af containerleverancer fra vores leverandører. Desværre kan disse leveringer i perioder være vanskelige at styre præcist, hvilket i dette tilfælde betød, at varen ikke var med i den forventede container. Det burde vi have kommunikeret tydeligere og tidligere, og det tager vi fuldt ansvar for.

Din feedback er værdifuld for os og bliver brugt aktivt til at forbedre vores kommunikation og forventningsafstemning fremover, så vores kunder føler sig trygge gennem hele købsprocessen.

Tak for din forståelse og for din ærlige vurdering – den hjælper os med at blive bedre.

Lars - Ejer LC Gear

Jeg bestilte en kettlebell

Jeg bestilte en kettlebell, som viste sig at være udsolgt, Lars var hurtig til at få sendt en anden i en fart, da det var til en gave 2 dage efter.
Høj service, meget hurtig respons på min henvendelse og yderst fair priser.
Stor anbefaling herfra👍👍👍👍👍

8 de setembro de 2025

Hej Morten,
Tusind tak for den fine anmeldelse :-) Vi er glade for at gaven kom hurtigt frem.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde en rigtig god oplevelse ved LC…

Havde en rigtig god oplevelse ved LC gear hvor mit sidste køb desværre blev væk ved pakke firmaet. Her overtog Lars fra LC sagen med det samme. Og et par dage senere kom pakken frem. Mega god kunde service.

16 de novembro de 2025

Hej Ronni.
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse hos LC Gear, selvom pakken desværre var blevet væk undervejs. Vi er glade for, at personalet kunne hjælpe dig hurtigt videre, og at pakken kom frem som den skulle. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Min oplevelse

1. Jeg afgav min ordre og tog et screenshot som dokumentation for, at jeg ikke havde tilmeldt mig nyhedsbrevet. Kort efter modtog jeg alligevel både en bekræftelsesmail og en velkomstmail til nyhedsbrevet. En uge senere fik jeg endnu et nyhedsbrev, som jeg selv måtte afmelde.

2. Jeg kontaktede LC Gear skriftligt med det samme, vedhæftede mit screenshot og forklarede, at jeg ikke havde tilmeldt mig. Jeg skrev, at oplevelsen kunne give anledning til en ⭐️anmeldelse. Jeg modtog ingen svar på min henvendelse.

3. Tre dage efter fik jeg besked om, at min ordre var i restordre og ville blive leveret inden for 4–7 hverdage. Fem dage senere modtog jeg endnu en mail, hvor virksomheden opfordrede mig til at dele en positiv oplevelse på Trustpilot, selvom jeg endnu ikke havde fået varen.

4. Da pakken endelig blev leveret, var den tydeligt beskadiget under transporten. Emballagen brækkede, da jeg løftede den, og stativet havde flere ridser samt ødelagte plastdele, der ikke kunne monteres.

Dette er en beskrivelse af min egen oplevelse med købet, og jeg ønsker ikke, at der skal gøres yderligere i sagen – den betragtes som afsluttet herfra.

13 de outubro de 2025

God kvalitet og oplevelse

Min oplevelse med LC Gear er kun anbefalelsesværdigt. Jeg købte et powerrack som er af super kvalitet, stabilt og kraftig. Der til et vægtstangssæt fra Loeft, der er jeg også super tilfreds med.
Syntes også LC er imødekommende og hjælper gerne med, man kommer i mål med sit helt perfekte Home Gym.
Så herfra, bare skub i kurv 💪😎
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12 de junho de 2025

Hej Tonny,
Tusind tak for den fine anmeldelse, er du tilfreds så er vi super tilfredse :-)

Super service fra LC Gear

Anmeldelse af LC Gear
Jeg vil varmt anbefale LC Gear! Jeg fandt de MMA sparringshandsker, jeg ledte efter, hos Nordic Fighter i Sverige, men deres hjemmeside var ikke optimeret til danske kunder. Jeg kontaktede dem derfor for at høre, om der var en alternativ måde at købe handskerne på.
De henviste mig til Lars fra LC Gear i Danmark, som er samarbejdspartner med Nordic Fighter. Lars sørgede hurtigt og effektivt for at få handskerne hjem, så jeg kunne købe dem direkte hos LC Gear.
Hele processen forløb gnidningsfrit, og der var fin kontakt via mail, selv i weekenden. Det var en rigtig god oplevelse at handle hos dem, og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.

9 de junho de 2025

Hej Niels,
Tusind tak for den fine anmeldelse, vi går gerne den ekstra mil for vores kunder.
Tak for tilliden.

Lars - LC GEAR

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte søndag med håndvægte jeg selv…

Bestilte søndag håndvægte jeg selv ville afhente. Skrev mandag om tirsdag ville passe. Det passede fint. Så tirsdag hentede jeg mine vægte.
En sød medarbejder/ejer e.l.hjalp med at få vægtene i bilen.
Jeg ved hvor jeg køber når jeg skal have nye vægte næste gang. Synes det har været svært at finde større vægte tidligere, der også er til at betale. Men her kan jeg købe fremadrettet i alle str. til fornuftige priser, hurtig afhentning og god service

15 de abril de 2025

Hej Bianca,
Tusind tak for den fine anmeldelse, det varmer.
Det er mega fedt at høre at du haft en god købsoplevelse hos os.
Vi takker for tilliden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God vare og hurtig levering

26 de novembro de 2024

Hej Suzette,
Vi er glade for kunne hjælpe og tak for anmeldelsen.

Lars - LC GEAR

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god service og hurtig levering.

Helt uventet fik jeg svar på mit spørgsmål over mail kort efter den var sendt en lørdag aften (ikke at oplevelsen havde været dårlig af der først ville være svaret mandag), men imponerende service. Hurtig hjælp til en rettelse af min første fejlbestilling og derefter hurtig levering af min ordre.
Kan kun anbefale at handle her.

20 de novembro de 2024

Hej Anders,
Hvor varmer det at høre disse pæne ord - vi gør alt for at give vores kunder en god oplevelse hos os.
Tusind tak.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super lækkert udstyr og god service

Super lækkert udstyr og god service. Har handlet med LC Gear flere gange og det bliver ikke sidste gang.

18 de agosto de 2024

Hej Kristian,
Tusind tak for de fine ord. Vi er så glad for at kunn hjælpe.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fremragende produkter og ligeså god kundeservice

Jeg købte en større håndfuld håndvægt, som kom hurtigt afsted fra LC Gear. Desværre var der en del problemer med fragten, men der hjalp Lars mig hele vejen igennem, så jeg i sidste ende fik alt, hvad jeg havde bestilt!

Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler hos LC Gear

5 de julho de 2024

Hej Rasmus,

Tusind tak for din forståelse. Nogle gange driller det, men vi gør alt for at det lykkedes.

God service godt udstyr

Super fint udstyr, gode priser, hurtig levering og rigtig god service.

14 de maio de 2024

Hej Thomas,

Vi er super glade for at kunne yde en god service og udstyret lever op til forventningerne.

Lars - Ejer LC GEAR

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais