Leasemax Nederland Avaliações 60

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Herroepingsformulier niet op de website te vinden, wat erg frustrerend was. Telefonisch contact gezocht en helaas zeer onvriendelijk te woord gestaan. Dit geeft totaal geen vertrouwd gevoel. Geen aanr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik was een beetje huiverig omdat het een kleine organisatie is, maar na het eerste gesprek voelde het goed. Ze zetten resultaten neer als een grote corporate. Bedankt Leasemax en Nutash voor een fijn... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Allereerst wat georiënteerd bij verschillende bedrijven en besloten om met leasemax in zee te gaan. Nusheh is een topper en heeft alles in werking gezet en geregeld. Was verbaasd hoe snel alles ging... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Amazing experience! I was a bit nervous about the process of leasing a car but Nusheh put all my worries away. She was available for all and any questions I had, no matter how silly, and now I am driv... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Corretor Financeiro
  2. Loja de Bicicleta
  3. Financiamento e Empréstimo de Carros
  4. Serviço de Leasing de Carros
  5. Serviço de Locação

Het aanvragen van een lease voor je elektrische fiets kan een zenuwslopende bezigheid zijn. Leasemax helpt je tijdens de gehele aanvraag en vertaalt alle bankzaken in mensentaal. Daarnaast heb je tijdens je gehele aanvraag een vast contactpersoon.

Informações de contato

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

60 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Geweldige service

Zeer goed geholpen door Melroy, ik had nog een aantal vragen over de fiets die ik voor een zeer voordelig maandbedrag kon aanschaffen. Hij wist mij er alles over te vertellen, en na het tekenen had ik dezelfde dag de fiets al thuis staan!

27 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik was heel erg boos over wachten op…

Ik was heel erg boos over wachten op mijn levering van mijn fiets. Speciaal vrij genomen om aanwezig te zijn. Door allerlei zaken die er tussen kwamen 2 dagen voor niets wachten. Leasemax heeft dit ruimschoots goedgemaakt. Niet alleen kreeg ik een duur slot cadeau maar ook een voorrek om een mand te monteren

21 de novembro de 2023

TOP SERVICE

TOP SERVICE!
Alles netjes besproken en kon mn Knaap Fatbike binnen 2 dagen ophalen.
fijne ervaring en raad het iedereen aan.

25 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eergisteren mijn super toffe knaap…

Eergisteren mijn super toffe knaap ontvangen van leasemax helemaal top geregeld en nu al heel veel plezier met de fatbike gehad ,,,,wat rijd dat lekker zeg helemaal top bedankt, echt een aanrader 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

24 de novembro de 2023

Super fijne samenwerking

Hier mijn fiets geleased.
Fijne samenwerking!
Door drukte vanuit mijn kant, veel heen en weer geappt, wat mij prima beviel!
Wilde een fiets waar er nog maar 1 van was en meerdere kapers op de kust. David heeft enorm zijn best gedaan om mij door het papier werk heen te loodsen en de fiets kwam mijn kant op!
Dankjewel David

22 de setembro de 2023

Geholpen door Nusheh

Geholpen door Nusheh! Wat een top vertegenwoordigerster vanaf dag 1 tot levering fantastisch geholpen! Echt een aanrader!

18 de julho de 2023
logotipo da Leasemax Nederland

Resposta da Leasemax Nederland

Super leuk om te horen Valentino, veel plezier op je elektrische fiets!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.