Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloze service, je wordt aan het lijntje gehouden en moet steeds 3 a 4 dagen wachten op afhandeling. Eerst een video sturen dan een foto, nooit meer.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloze communicatie, ze houden je aan t lijntje. Mijn klacht half jaar geleden al gemeld, okt 23, in dec 23 bericht. Door ziekte en opname even niet kunnen reageren. Doordat t al zo lang duurt een... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

je bent een waardeloos bedrijf, liegt tegen mensen, neemt het geld aan en verstuurt de producten niet, je beantwoordt de e-mail en telefoon niet. Ik heb op internet gezocht, je hebt tegen honderden me... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

1,9

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

36 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

1,9

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De levering van de RC auto was snel

De levering van de RC auto was snel. Helaas bleek deze uit de doos al een defect te vertonen! Een grote teleurstelling voor onze zoon tijdens kerst. Wij hebben het bedrijf LedClear hier een email over gestuurd.

25 de dezembro de 2020

Onklantvriendelijke dozenschuivers

RC auto drift Furious 8 aangeschaft. Helaas brak er een onderdeel af toen ik tegen de stoeprand reed. Geïnformeerd bij Ledclear of er losse onderdelen te krijgen waren. Dat is niet het geval.
Gevraagd of ze misschien een defecte auto hadden die ik over kon nemen. Dat bleek het geval te zijn. Ze zouden foto's maken van de schade, zodat ik kon beoordelen of de onderdelen die ik nodig had nog intact waren. Na herhaaldelijk vragen heb ik de foto's nooit gekregen.
Toen maar gevraagd of ze de auto zonder foto's op wilden sturen. Vroegen ze meer dan de helft van de nieuwprijs excl verzendkosten. Over de prijs was niet te onderhandelen.

Conclusie: slechte service

18 de setembro de 2020

Product niet geleverd.

Mijn bestelling wordt niet binnen de beloofde levertijd geleverd, Telefonisch navraag doen lukt niet want telefoon wordt al dagen niet opgenomen en mail wordt niet beantwoord. Dit is kennelijk wat LEDClear bedoeld met de klant serieus nemen!

3 de agosto de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zoon kan fluiten naar zuurverdiende centen na aankoop die niet voldoet aan omschrijving

In maart heeft mijn zoon van zijn gespaarde centen 2 bestuurbare auto’s besteld die beide al na 1 ritje stuk waren of niet aan de omschrijving voldeden. Slecht contact te krijgen met de medewerkers en slecht geholpen uiteindelijk. Nu nog eind juni bezig om een oplossing te zoeken voor 1 van de auto’s die niet volgens de omschrijving werkt. Echt te schandalig voor woorden. Niks bestellen want ze weigeren gewoon geld terug te geven.

22 de junho de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supertevreden!

Ben echt supertevreden over dit bedrijf! Als je een vraag hebt of geen keuze kan maken omdat het assortiment aan producten heel ruim is, word je enorm goed geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je en raffelen je vragen absoluut niet af.

Pluspunt is dat het assortiment heel snel word aangevuld en er alleen maar meer nieuws bij komt.

Voor mij alleen maar meer reden om zeker weer terug te komen bij dit bedrijf.

16 de fevereiro de 2018
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte service

Heel onpersoonlijke en niet klantvriendelijk! Ze komen op mij over dat ze alleen uit zijn op je geld. Niet goed geld terug kennen ze niet en je hebt maar 14 dagen bedenk tijd! Na die 14 dagen en je product houd er mee op kun je niet bij ze terecht en helpen ze je ook niet meer zeer onvriendelijk. Al was het een tegoedbon of iets dergelijk. Ik ga nooit meer iets bij hun bestellen.

16 de fevereiro de 2018

Zeer slechte service

Zeer slechte service! Klantonvriendelijk en helemaal niet behulpzaam!
Ik beveel dit bedrijf niet aan vanwege hun onbetrouwbaarheid!

5 de janeiro de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

uitstekend service

Ik heb een buitengewoon goede ervaring gehad met de klantenservice. Ze hebben begrip getoond voor mijn situatie en ik ben helemaal tevreden met de aardigheid en beleefdheid van de medewerkers! Een aanrader!

2 de agosto de 2016

Esta empresa é sua?