The site is user friendly and straightforward design really stood out to me, making it easy to handle and track my financial data.
Not gonna lie, I used to be terrible at keeping up with my spending. This platform makes it way easier to stick to a financial plan without stressing over spreadsheets.
Scam, as soon as you buy a small item they then start taking money monthly from your account! Hidden subscription fee which isn’t even hidden as it’s not in the terms and conditions. Can’t understand... Ver mais
Não respondeu a avaliações negativas
SCAM COMPANY ON FB
SCAM , SIGNS YOU UP TO AN UNWANTED SUBSCRIPTION

Resposta de Ledgeria
Like everyone else got a ‘legit scam company ’ email…
Like everyone else got a ‘legit’ email from The AA had to pay £2 for postage but then noticed I had a larger payment taken as well. Contacted credit card company who cancelled subscription and put in request for refund. Anyone taken in should contact Asa’s

Scam
Scam, take your money, you don't get what is advertised and then bombard you with spam. It looks legitimate but be warned.

Spam re Mountain Warehouse offer
Scam email offering Mountain Warehouse rucksack for £2. I had just exited Mountain Warehouse so my location seems to have been hacked.
Get an invoice for £2 say further monthly payments of £48 will be taken.

They try it....
They try it....
Ledgeria charged my credit card account for no reason. But when I told them per mail they have no right to do so I received my money back.

SCAM EMAIL WITH SCAM PAYMENT
One star
Received email from this email address
"UEFADepartment with no reply England football uefa dot uk
Telling me I won an England uefa shirt that I only need to pay 2£.
The payment platform is ledgeria.net
Come to find out the free bee is a scam.
They only take card payments no PayPal that may secure the purchase

BEWARE: Scam
Please be aware this "company" is a scammer:
I received an "offer" by email for a "gift" (from a company I had used previously) & paid £2 postage by card.
Apparently this co is using several different names and offering "free gifts" from many more reputable sources. Thankfully the banks are aware and sent me a text message warning asking if I had agreed several MORE , LARGE payments they have requested.

Ledgeria.net
Skulle bestille rimelig Rituals produkter. Før jeg visste ordet av det fikk jeg Mail fra noe som heter Ledgeria.net hvor de ville trekk 830,- dag 30 hver md. Søkte på navnet Ledgeria.net og da kommer det opp at det skal være et såkalt finansselskap fra Tsjekkia?! Tydeligvis noe som ikke stemmer. Har meldt oppsigelse og fått bekreftelse på at jeg har sagt opp. Vil også kontakte banken for å avverge flere trekk. De har allerede rukket å trekke 830,- fra kontoen min.