Fantastisk oplevelse.! - har intet andet end positive ting og sige om hverken produkter eller personale.. Indehaveren er super sød og hjælpsom og rigtig god til sit håndværk. Man føler sig velkom... Ver mais
A empresa respondeu
bestilte lygtehus til Audi A3 og fik aldrig mine varer. 12.000,- spildt og nu har han lukket virksomheden. jeg fik svar i sommers, men kan nu se på cvr at han ikke har været aktiv siden januar. hvorda... Ver mais
Jeg havde fået monteret nogle pærer som desværre ikke sad korrekt, og oplevelsen startede derfor lidt kedeligt ud. Efter en snak med Lars blev dette dog rettet op på, og vi har aftalt en returnering... Ver mais
A empresa respondeu
Har fået 2 sæt led pære hjem.og monteret på min mercedes lyser super godt der går så et øjeblik "pliiiiing" fejl højre nærlys jeg kigger stik igennem måler spænding i stik intet problem hmm tager pære... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Ledtilbilen får du et bredt udvalg af LED til bil, mc, båd, lastbil, varevogn, trailer, traktor, cykel mv. Vi giver 5 års garanti, 30 dages returret, god service og vi kan montere på eget værksted i Slangerup. Vi har Danmarks største webshop med LED. Vi er specialister i lys og lygter og kan opgradere de fleste biler til LED, også hvis du kører med Xenon.
Enghaven 3C, 3550, Slangerup, Dinamarca
Kontaktede ledtilbilen telefonisk, da jeg før har prøvet at bestille LED-lys til bilen fra et andet firma, hvor jeg ikke kunne få det til at passe, da den medfølgende adapter ikke passede.
Hos ledtilbilen har de nok adaptere til alle typer biler. Ikke nok med det, fik jeg at vide jeg bare kunne kigge forbi deres værksted og få det monteret uden ekstra omkostninger.
Montøren anbefalede hvilken type der passede til bilen og der blev budt på drikkevarer og en snak omkring ledlys imens han monterede det.
Super behagelig oplevelse og nu med lys, som virkelig gør en stor forskel.
Kan varmt anbefales.

Resposta de Ledtilbilen.com
Hurtig levering og kvaliteten er som forventet. Giver sindsygt god belysning.
5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta de Ledtilbilen.com
Min Toyota var træt foran men hold nu kæft!!!! Led er da en verden til forskel og jeg går aldrig tilbage til halogen igen. Fik tid til montering indenfor 1 dag og samtidig lidt koldt at drikke.

Resposta de Ledtilbilen.com
Skulle have lavet LED lys på min bil, og det fiksede Halil for mig, det nye lyser 1000 gange bedere end de gamle
Tak for god service Halil!🙂

Resposta de Ledtilbilen.com
Top service og godt arbejde super service

Resposta de Ledtilbilen.com
Fra starten var jeg lidt i tvivl om hvilke pærer jeg skulle bruge til min bil da jeg meget gerne ville have den helt store pakke med samtlige pærer skiftet, men Lars fra kundeservice var hurtig med sine svar tilbage på mine emails og vi blev enige om at det nemmeste var at jeg bookede en tid til montering så de kunne kigge på tingene personligt.
Jeg skyndte mig derefter at bestille en tid og kørte den, desværre lidt lange tur, ud til deres værksted og blev taget godt imod.
Jeg forklarede hvad jeg godt kunne tænke mig at få skiftet og næsten i sekundet efter var de i gang at fjerne de gamle pærer og udskifte med nye.
Stemningen var ekstrem god, der både blev joket frem og tilbage, spillet musik og tilbudt både varmt og koldt at drikke.
Hele processen var også spændende at kunne følge med i fra sidelinjen imens de arbejdede og de var mere end villige til at foklare alverden om LED hvis du overhovedet var i tvivl om noget eller bare havde en lille mængde nysgerrighed inden for området.
Da vi til sidst kom til prisen blev jeg igen positivt overrasket da jeg fik en pakke-rabat der godt kunne mærkes i pengepungen, samt montering og indstilling af lyset gjorde de kvit og frit, jeg har aldrig oplevet service lignende den jeg fik her.
Resultatet efterfølgende er fantastisk, det nye lys oplyser både vejen meget bedre og løfter virkelig bilen udseende og jeg føler virkelig at det var hver en krone værd.
Jeg vil klart anbefale alle der går og tænker på at få skiftet noget af deres lys til LED at få det gjort og hvis du ligesom mig er lidt i tvivl om hvad du skal bruge eller hvordan du får installeret de nye pærer, så hiv fat i ledtilbilen for de kan virkelig deres kram, jeg kan simpelthen ikke anbefale dem nok!

Resposta de Ledtilbilen.com
Dejlig stemning, hyggelige gutter, god service og god vejledning.
Så skal du have LED til bilen kan dette sted klart anbefales, hvis du gerne vil have et godt overblik over vejen om aften.

Resposta de Ledtilbilen.com
Ledtilbilen er et super godt sted hvis man gerne vil have noget godt lys på sin bil de ved hvad du skal bruge og har en super service så kom ned og få en god vejledning og noget lys over land 😁

Resposta de Ledtilbilen.com
Lover guld og grønne skove mht. leveringstid, garanti og uhørt store rabatter i telefonen. En stor gang øregas. Produktet er ok.

Resposta de Ledtilbilen.com
Jeg er tilfreds med kvaliteten og levering af produktet så det giver 4-5 stjerner. Er desværre langt fra tilfreds med at når jeg telefonisk bliver rådgivet, ville jeg ønske at jeg var blevet informeret om at der skulle monteret reguleringsrelæ grundet spændingsfald og derved koster det mig yderligere ca kr 1500 til mekanikker da jeg ikke selv kender til det elektroniske i min BMW X3. Det burde I vide.

Resposta de Ledtilbilen.com
Jeg købte de bedste pære til den billigate pris😃

Resposta de Ledtilbilen.com
Produktet fungerer som det skal. Fik det forkerte kabel og efter henvendelse, blev der rettet op på det af en flink fyr i kundeservice!
Fungerer rigtigt godt med app'en!

Resposta de Ledtilbilen.com
Folkene bag ledtilbilen er flinke og hjælpsomme. Produkterne Jeg har modtaget er jeg dog ikke særligt tilfreds med. Købte tågelygtepærer H8 til BMW. De første jeg købte lyste gult og blev kasseret. De næste m cambus påvirker radiosignal og fejlmelder.

Kære Ledtilbilen.com
Jeg ville lige sige tak for en fantastisk service! I er virkelige dygtige til det i laver. Altid god behandling og super priser.
Jeg vil anbefale jer til alle der skal have en lys fremtid på bilen.

Resposta de Ledtilbilen.com
Fantastisk service, efter to manglende leveringer fra DAO, kørte jeg til Slangerup og fik monteret nye pære gratis.
På grunde af manglende levering fra DAO, fik jeg baklys, bagagerum og kabine lys med i servicen.
Fantastisk, kan varmt anbefales

Resposta de Ledtilbilen.com
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.