Ben tevreden over de medewerkers met hoe ze klaarstaan en klantvriendelijk zijn en de tijd nemen voor de klant gaat zo door en jullie zullen de top op korte termijn bereiken
Veja o que dizem as avaliações
Leenattent heeft me snel geholpen aan een lening, als ik vragen had kon ik altijd terecht. Ik zou Leenattent zeker aanraden als bemiddelaar voor een geschikte lening. Ik ga zeker nog in de toekomst te... Ver mais
Vanaf het begin tot het einde ben ik top geholpen door Leenattent. Grote complimenten aan het hele team, en vooral aan Immanuel, die WEER heeft laten zien wat echte service is! Als je op zoek bent naa... Ver mais
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met de bank. De medewerkers hebben mij uitstekend geholpen en namen echt de tijd om naar mijn situatie te luisteren. Ze zochten actief naar de beste opties voor... Ver mais
Detalhes da empresa
Ervaren kredietbemiddelaar sinds 1983. Open en eerlijke werkwijze. De allerlaagste rente van Nederland voor alle beschikbare kredietvormen.
Informações de contato
Wateringweg 107, 2031EG, HAARLEM, Holanda
- 023 5395926
- info@leenattent.nl
- leenattent.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 20% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Na meerdere positieve reviews te hebben…
Na meerdere positieve reviews te hebben gelezen, heb ik een offerte aangevraagd. Vervolgens werd er snel telefonisch contact met mij opgenomen. De communicatie verloopt vlot, e-mails worden adequaat opgepakt en documenten worden keurig en snel beoordeeld. De afwikkeling verliep soepel en was binnen enkele werkdagen afgerond, evenals de uitbetaling. Fijn om te merken dat deze tussenpartij haar zaken goed op orde heeft. Ik kan mij dan ook aansluiten bij de vele positieve reviews!
Prima en snel geholpen!
Prima en snel geholpen!
Aanvraag ook goed en vlug afgerond.
Vriendelijke service!
Bedankt!!
Snelle service
Snelle service. Denken met je mee en zorgen dat alles goed verloopt.
Fijne communicatie en denken heel goed…
Fijne communicatie en denken heel goed mee in oplossingen. Wij zijn leenattent erg dankbaar voor hun service!
Goed geholpen
Goed geholpen en snel afgehandeld nadat alle benodigde documenten gestuurd waren.
Enige minpunt is dat er na 2 dagen al meerdere keren gebeld en gemailed werd of het wel lukte. Dit voelde als opjagen. Terwijl ik had aangegeven dat het even zou duren voordat ik de documenten op kon sturen.
De hulp van begin tot einde
Het contact en communicatie ging…
Het contact en communicatie ging heel goed via SMS en Email nooit mis je iets .
Iedereen is behulpzaam
Iedereen is behulpzaam, professioneel en de service is perfect! Dank voor de bemiddeling!
Super goed geholpen door de medewerker
Super goed geholpen door de medewerker
Altijd bereikbaar telefonisch ik werd met alle vragen geholpen.
Ik raad iedereen leenattent aan.
Snelle afhandeling.
Top advies ben zeer goed geholpen en…
Top advies ben zeer goed geholpen en binnen week was alles geregeld!
Prima en goed geregeld net als de…
Prima en goed geregeld net als de vorige keer. Zorgen goed voor je rente en kosten.kijken. Alles in zodat voor je voordelig en goed is.
Heel attente en adequate reacties
Heel aardig personeel
Heel aardig personeel, legen goed uit.
Goed communicatie, ben heel blij met de resultaat. Top
Mijn aanvraag ging niet gemakkelijk
Mijn aanvraag ging niet gemakkelijk, Leenattent bleef correct en accuraat handelen. Telkens als ik een nieuw document moest aanleveren werd dit echt supersnel doorgestuurd naar de bank. Als er iets was werd ik meteen gebeld. Echt heel erg goed en persoonlijk. Dat is iets wat je tegenwoordig niet meer ziet. Echt persoonlijk contact, geen chatbots of zich verstoppen achter de zin: Stuur maar een mail. Nee gewoon er voor je zijn, dat is Leenattent!
Zeer vriendelijke medewerkers en snelle…
Zeer vriendelijke medewerkers en snelle afhandeling.