Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ontzettend slecht. 3 matrassen in huis binnen een jaar al doorgelegen en zelf kapot Er zit 7 jaar gerantie op de matrassen. Klantenservice al een paar keer gemaild. Na 2 maanden nog geen re... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelnummer: 7001256909 6 tal weken geleden voor 180€ gordijnen laten maken duidelijk meerdere malen gezegd dat gordijnen enkele breedte moeten zijn en niet mogeb fronsen 2tal weken geleden besch... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Communicatie en afspraken nakomen ver onder de maat!! 2 mei '24 een tuintafel besteld en zou 7 mei geleverd worden. 7 mei geen tuintafel, storing bij vervoersbedrijf. Week gewacht, geen bericht van... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de móveis para sala de estar

Informação fornecida por fontes externas variadas

Mooi wonen voor lage prijzen. En altijd verrassende acties. Bezoek een van onze 178 winkels of bestel online.

Informações de contato

1,4

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

422 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Er stond mooie kast in winkel in…

Er stond mooie kast in winkel in Nijmegen voor 411,75. Helaas werd die kast, in de configuratie zoals die in de winkel stond, niet verkocht voor die prijs. Jammer dat ze niet failliet zijn, zal met dit beleid snel weer volgen

28 de março de 2026

Resposta de Leen Bakker

Hi, bedankt voor je review. Mocht je nog vragen hebben of informatie wensen, mag je altijd contact opnemen met één van onze winkels of de klantenservice. We zijn je graag van dienst. ^Britt

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Schandalige kwaliteit gordijnen, NOOIT hier kopen

Schandalige kwaliteit gordijnen.

Twee stuks wave plooi gordijnen besteld. We wisten dat er ergens een naad zou komen, volgens de medewerker zou dit netjes in de plooi verwerkt worden. Echter bleek dit niet zo te zijn en zat de naad precies aan de voorkant. Bij de andere gordijn was dit wel mooi verwerkt. Hen gevraagd hier na te kijken, in eerste instantie wilden ze hier niets mee doen want de fabriek zou toch nee zeggen. Gevraagd het toch te proberen.
De gordijnen waren erg gekreukt en het loodveter zat niet netjes, meer puntiger dan rond.
Niks vernomen, later gebeld. Was er niks terug te vinden jn het systeem over verzoek/klacht. Tot op heden niks vernomen..

Nu komt het, als je denkt dat dit het was....
Om de kreukels uit de gordijnen te proberen te krijgen, eerst nat gespoten in de hoop dat het zou uithangen maar dit deed nauwelijk iets.
Toen op wolprogramma 30 graden, 30 minuten gewassen.
De gordijnen waren erna 5 cm gekrompen!!!! Ik schrok me dood.
Op de site stond wasvoorschrift 30 graden.

Erna contact gezocht en de reactie was echt alles behalve klant vriendelijk. Ze gaven aan dat ik zelf de beschrijving beter had moeten lezen, want een gedeelte was polyester en een gedeelte was viscose. En dit kon niet samen. Terwijl in de omschrijving anders omschreven werd.
Toen ik hen verwees na het was voorschrift en temperatuur, gaven ze aan dat het een hand was had moeten zijn. Er was geen enkele ruimte vanuit hen om mee te denken in oplossingen of te kijken hoe zij dit de volgende keer konden verbeteren voor de klant om duidelijker te omschrijven.

Voor mij NOOOIT meer gordijnen van de leenbakker! Wees gewaarschuwd, ze zijn goed in verkopen maar om vervolgens verantwoordelijkheid te nemen over de kwaliteit van het product ho maar..

23 de fevereiro de 2026

Resposta de Leen Bakker

Hi, bedankt voor je review en feedback. Je mag ons ook een privé-bericht sturen via Facebook of Instagram, dan kijk ik graag met je mee. ^Britt

Ontzettend slecht

Ontzettend slecht.

3 matrassen in huis binnen een jaar al doorgelegen en zelf kapot
Er zit 7 jaar gerantie op de matrassen.
Klantenservice al een paar keer gemaild. Na 2 maanden nog geen reactie. Bellen ook niks.
Bizar. Echt een grote afraden om hier wat de kopen. Dit is namelijk al de 2e x dat dit gebeurt.

11 de fevereiro de 2026

Resposta de Leen Bakker

Hi Georgette, bedankt voor je review. Excuses dat je nog geen reactie van ons hebt gehad. Zou je ons een privé bericht via een van onze social media kanalen kunnen sturen. We staan je graag te woord. ^Ayla

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oprecht slecht bedrijf de kast liep al…

Oprecht slecht bedrijf de kast liep al vertraging op dat is nog te begrijpen vervolgens komt die helemaal beschadigd aan

Vestiging bellen 📞
Die wisten er geen raad mee

Klanten service bellen hebben ze het ineens hartstikke druk

Ik zeg niet bestellen hier super jammer en dik teleurgesteld

22 de janeiro de 2026

Resposta de Leen Bakker

Hi, bedankt voor je review. Het is niet de bedoeling dat je bestelling beschadigd bezorgd wordt, onze excuses. Wanneer we nog iets voor je kunnen doen, wil ik je vragen om via een van onze (social media) kanalen contact met ons op te nemen. We helpen je graag. ^Minke

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Extremely long delay for in-store pickup

I ordered this closet for pickup at the shop, not home delivery, and it still took one full month to arrive at the store. This was not a custom order, which makes the delay even more unacceptable.

The waiting time was excessive, and communication was very poor. I was not informed about delays and had to follow up myself to get any updates.

The product itself may be fine, but the overall purchasing experience was very disappointing. I would not recommend this shop if even in-store pickup takes this long.

25 de novembro de 2025

Hi Nathaly, thank you for your review and feedback. ^Ayla

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn 3de bericht hier op Trustpilot…

Mijn 3de bericht hier op Trustpilot over de hele slechte service van Leen Bakker.
Opvallend is dat mijn vorige 2 reviews verwijderd zijn.

Afgelopen juni heb ik een bed gekocht met hoofd-en voet boord. Eind augustus kwam eindelijk het bed. De voet-boord beugels waren stuk geleverd. Dezelfde dag nog naar de winkel voor nieuwe beugels. Deze kan Leen Bakker niet leveren dus moest er een heel nieuw voet-boord worden besteld. 9 oktober zou deze dan eindelijk komen. 2 weken vóór 9 oktober krijg ik een mail van L Bakker dat ze de levering is gecanceld en verplaatst naar 16 december.
Het is nu 10 december.
Gisteren opnieuw een mail ontvangen. Het wordt pas 7 februari 2026 😡

Dan wil ik het niet eens meer hebben over het slechte dunne top matras die bij het bed meegeleverd werd, en voor is betaald.
Ik vermoed dat dit personeel door hogere hand wordt verteld: “blijf in gesprek, hou de klant met klacht communicatief en met steeds een ander personeelslid aan het lijntje en doe vooral niets!!”
Ik heb de afgelopen maanden meer dan 10 verschillende dames gesproken die het probleem tijdelijk oppakte en weer doorspeelde aan de volgende.
Kat en muis spel spelen ze daar.
Het wordt nu tijd voor een advocaat.

Ik hoef onder dit bericht geen reactie meer van wéér een ander personeelslid van Leen Bakker dat ik even contact met ze moet opnemen.

10 de dezembro de 2025

Resposta de Leen Bakker

HI Dane, bedankt voor je review. Wanneer we iets voor je kunnen doen, wil ik je vragen om ons contact formulier in te vullen op de website. We helpen je graag. ^Minke

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Alles gaat altijd mis daar

18 de novembro de 2025

Resposta de Leen Bakker

Hi, bedankt voor je review. Indien wij je van dienst kunnen zijn, adviseer ik je om hiervoor contact op te nemen met onze klantenservice. ^Daisy

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Koop niet online bij Leen Bakker.

Koop niet online bij Leen Bakker.
Ik wacht al twee maanden op een pakketje. Ik heb ze geschreven, maar ze geven echt geen moer om me.
Ze zijn onverantwoordelijk en geven niets om hun klanten. Ik raad ze niet aan. Het is tijdverspilling

5 de outubro de 2025

Resposta de Leen Bakker

Hi, bedankt voor het delen van je review. Je hebt inmiddels een bericht van ons ontvangen, mocht je hier nog vragen over hebben mag je ook een privé-bericht sturen via Facebook of Instagram. We zijn je graag van dienst! ^Daisy

Op zoek naar gordijnen bij Leen Bakker

Op zoek naar gordijnen bij Leen Bakker. Mooie aanbieding gevonden; afgeprijsd naar 11 euro/meter. Als je gaat bestellen worden opeens de confectiekosten erbij geteld. Zit je dus weer op de prijs zonder korting. Dit is nergens aangegeven. Volgens Leen Bakker is het op maat maken van gordijnen gratis. Op een order van 440 euro was dit bijna 200 euro. Oplichters! Uiteraard geldt de kassakorting van 20% niet voor mijn gordijnen. Wil je als bedrijf overleven dan moet je iig eerlijk zijn en klantentevredenheid tot je belangrijkste doel maken.

5 de novembro de 2025

Resposta de Leen Bakker

Hi, bedankt voor het delen van je review. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. ^Daisy

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Boxspring besteld die binnen twee weken…

Boxspring besteld die binnen twee weken geleverd zou worden. Helaas wordt de bestelling steeds met een week verschoven. Nu ben ik in mijn nieuwe woning zonder bed. Hele verhuizing ingepland met de gedachten dat mijn bed op 27 october zou arriveren. Geen oplossing aangeboden, niet flexibel. Bah!
Update 4 nov: De leveringsdatum is voor de zoveelste keer verlengd en mijn bed wordt pas 12 december geleverd. Ik ben hier niet over gebeld. Ik ben degene die 50 minuten moest wachten om een medewerker van de klantenservice te spreken toen ik het te horen kreeg.Nu is het dus nog belachelijker geworden. NIET DOEN!NIET BESTELLEN BIJ LEENBAKKER

24 de outubro de 2025

Resposta de Leen Bakker

Hi, bedankt voor het delen van je review. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice, we zijn je graag van dienst! ^Daisy

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Nooit van gehandicapten gehoord zeker?…

Een grote winkel van LB in Zoetermeer zonder lift?
Belachelijk gewoon!
Nooit gehoord van gehandicapte bezoekers?
Voortaan maar iemand aanwijzen die gehandicapten op hun rug nemen om boven te komen.

23 de setembro de 2025

Resposta de Leen Bakker

Hi, bedankt voor je bericht en dat je dit onder onze aandacht brengt. We begrijpen dat het ontbreken van een lift in onze winkel in Zoetermeer het voor bezoekers die slecht ter been zijn lastig kan maken. We nemen je feedback serieus en bekijken mogelijkheden om de toegankelijkheid verder te verbeteren. ^Ayla

Kapotte Genua Kast

Ik heb meer dan een maand geleden de Genua kast bij Leen Bakker besteld. Een element is kapot geleverd. Ik ben 2x naar de winkel gegaan om het element opnieuw te ontvangen. De medewerkers waren behulpzaam, maar ik heb tot heden nog steeds het element niet ontvangen of uberhaupt iets via de mail als antwoord gekregen. Ik vind dit absurd, aangezien ik 470 euro aan deze kast heb betaald en al meer dan een maand met een onafgemaakte kast in mijn kamer.

22 de setembro de 2025

Resposta de Leen Bakker

Hi, bedankt voor je review. Als we iets voor je kunnen betekenen wil ik je vragen contact op te nemen met onze klantenservice. ^Britt

Leenbakker Wommelgem

Leenbakker Wommelgem , winkelbediende wil toonzaalmodel tv meubel wel verkopen , ...manager weigert dit , en zegt : "liefst bestellen" , zelfs na gesprek niet te overhalen tot verkoop. Slecht zaken doen zo .

15 de setembro de 2025

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bed Liv besteld maar tot 2x toe niet…

Bed Liv besteld maar tot 2x toe niet leverbaar,terwijl je het bed nog wel gewoon kan bestellen op de website. Pas op levertijd is veel langer dan gepland! Uiteindelijk besloten om bed te annuleren en geld terug te krijgen. Heb een bevestiging per mail ontvangen en zou binnen 10 werkdagen mijn geld terugkrijgen maar tot op heden nog niets! Klantenservice is niet bereikbaar, pas vanaf 13:00 uur met hele lange wachttijden. Laatste keer dat ik dit heb gedaan. Slechte zaak!

15 de setembro de 2025

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Leen Bakker, doe maar NIET!

Jammer dat je niet minder dan 1 ster kan geven. Op 9 augustus in Roosendaal gordijnen gekocht. Deze waren afgeprijsd voor € 10,00 per strekkende meter. Gordijnen zijn ingemeten en vandaag opgehaald nu stond op de bon € 25,99 per strekkende meter. Scheelt nogal wat. De winkel in Roosendaal gebeld, lastig zo via de telefoon kom maar langs. Lang verhaal kort, erg kort voor de kar, totaal niet mee willen werken, empathie rond het vriespunt. Ze voelden zich aangevallen? Nou ik heb nieuws voor Leen Bakker Roosendaal, ik voel mij besodemieterd. Dat een verkeerd prijskaartje onder een gordijn hangt is niet mijn fout. Wij hebben het drie keer expliciet gevraagd. Kortom zeer klantonvriendelijk en Leen Bakker is (mede door het asociale gedrag van het personeel) een nogo.

Er zal waarschijnlijk een reactie komen van Britt, met dank voor de review. Inhoudelijk wordt er nooit gereageerd. De klantenservice heeft een wachttijd van 55 minuten, dat is om je te ontmoedigen dat je ooit nog belt. Geen zorgen, ik kom er nooit meer.

9 de agosto de 2025

Resposta de Leen Bakker

Hi, bedankt voor je review en feedback. Ik heb je zojuist een privé-bericht gestuurd via Facebook. We zijn je graag van dienst! ^Daisy

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dressoir besteld online(was advies van…

Dressoir besteld online(was advies van hun) eerst wordt er maar 1 pakket geleverd van de 2. Na veel bellen kreeg ik continu te horen dat ik met de partner van hun moest bellen. Blijkt achteraf in Polen te zijn. eindelijk pakket 2 ontvangen blijkt met als de helft beschadigd te zijn. Als ik hun was zou ik eens na gaan denken over die partnerschappen van hun of zorgen dat ze het zelf netjes allemaal regelen en niet de klant 30x maar Polen laten bellen enz enz.
Al bij al nooit meer iets bij leen bakker kopen

3 de setembro de 2025

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Klantendienst duurt veel te lang

Klantendienst na meer dan 1 uur met 2 gsm’s pas antwoord gehad.
2 u bellen naar Nederland en naar de dichtstbijzijnde winkel geweest om te vragen of ze me konden helpen.heeft me veel tijd en geld gekost.
Bestelling veel te laat geleverd.
Ik koop niet meer online.

27 de agosto de 2025

Zeer slechte service

2 artikelen besteld in juni. 1 van de 2 artikel was met levertijd, de andere was toen wel op voorraad. 25 augustus levering gehad het artikel met levertijd is wel geleverd en de tweede doos bevatte een halve stoel! Gebeld, Ja mevrouw dit artikel is nu niet meer voorradig KAN 14 NOVEMBER pas geleverd worden. Ze willen wel het foutief geleverde artikel ophalen, maar mijn salontafels die wel op voorraad zijn in Rotterdam kunnen niet van daar naaf mij komen. Mag ze wel zelf ophalen 150 kilometer en 2 uur rijden kan ik dan een compensatie in de vorm van een cadeaubon twv 15 euro krijgen.
Totaal zeer slecht,drama in de logistiek, klantenservice die niks kan, en mensen maar laten wachten op iets wat toen wel op voorraad was. Nu alles ervan verkocht en in het magazijn denken dan maar, shit ik heb 2 stickers...weet je wat we sturen een halve eetkamer stoel zonder poten hebben we toch mooi 2 collo,'s verstuurd. Schandalig!

27 de agosto de 2025

Helaas klantonvriendelijk personeel in Duiven

Vandaag Leen Bakker Duiven bezocht. De blonde dame achter de kassa / balie vond het teveel moeite om ons fatsoenlijk te beantwoorden met hallo. Je voelt je hier niet echt welkom en dit is heel erg jammer en helaas vaker voorgekomen. Dit zorgt ervoor dat we hier niet graag komen en vaak voor een andere winkel kiezen, terwijl het assortiment wel leuk is. Online bestellen is natuurlijk een optie, maar soms is het handig om eerst even te kijken in de winkel.

18 de agosto de 2025

Resposta de Leen Bakker

Hi, bedankt voor je review en feedback. ^Delaila

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Très beau magasin à La Louvière.

Très beau magasin à La Louvière.
Le personnel du magasin est aimable .
Un merci particulier au gérant du magasin pour son professionalisme et son empathie pour son aide lors d' un problème de commande et de livraison .

7 de agosto de 2025

Bonjour Florence, merci beaucoup pour votre commentaire! ^Açelya

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.