Legacy Group Avaliações 11

3,8

3,8

Muito Bom

Não respondeu a avaliações negativas

I wish to bring to your attention a…

I wish to bring to your attention a significant case of financial exploitation characterized by the unauthorized withholding of over USD 80,000 in assets. Over the past 30 days, my experience with this firm has shifted from high-frequency engagement to total radio silence regarding my withdrawal petitions. This transition is a textbook example of the "slaughter" phase in investment-related fraud, where the platform ceases all outward-bound transactions while maintaining the appearance of a functioning interface. The firm has previously been flagged for its deceptive practices, yet it continues to operate, preying on investors through sophisticated digital interfaces. My inability to reclaim my capital, despite meeting all purported "KYC" and "AML" requirements, confirms that these delays are a pretext for asset misappropriation. I am calling for an urgent review of this firm's operational license and the initiation of recovery protocols to mitigate the devastating financial impact of this unlawful seizure. It’s shocking they’re still scamming people. Anyway, I was on the edge and nearly lost it all until I heard about = a'yRLP =. They are truly the only legitimate service for getting your funds back from these parasites. I’m never falling for another Advisory again, they’re all frauds and thieves. My daily rhythm is completely thrown off because of this stress, but at least there’s an exit now. Their support is completely unreliable, they’ll fabricate lies instantly. Just go straight to the specialists before it’s too late.

16 de janeiro de 2026

Je n’aurais jamais cru pouvoir entrer…

Je n’aurais jamais cru pouvoir entrer dans un club d’affaires avec seulement50 $. J’ai découvert plus de 60 compétences CPF et des opportunités que jepensais réservées à une élite. Voir les autres membres avancer m’a rassurée,et j’ai obtenu mes premiers résultats.

20 de janeiro de 2026

J’ai 42 ans

J’ai 42 ans, deux enfants, et j’ai toujours eu l’impression d’être “à côté”
quand on parlait d’investissement. Entre les tickets trop élevés et la peur de
faire une erreur, je n’ai jamais osé. Ici, j’ai enfin eu l’impression d’avoir un
accès réel, sans jugement. J’avance à mon rythme, mais au moins j’avance.

18 de dezembro de 2025

Je suis indépendant depuis des années

Je suis indépendant depuis des années, mais niveau finances personnelles
j’étais complètement à la ramasse. La présentation m’a fait comprendre que
bosser dur ne suffit pas, il faut aussi placer intelligemment. J’ai commencé
avec un montant raisonnable et, surtout, je me sens accompagné. Ça change
tout.

9 de dezembro de 2025

Équipe ultra compétente sur la

Équipe ultra compétente sur la
tokenisation. On voulait tokeniser une partie de nos actifs immobiliers sans partir sur
un développement bancal ou risqué. Vantis Lab a posé un cadre clair, sécurisé et
surtout parfaitement compréhensible pour nos juristes. Ça nous change du "dev
freestyle" habituel, ici c'est du sérieux.

28 de dezembro de 2025