Banner for Legalec

Legalec Avaliações 415

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

We bellen zijn lid geworden 664 euro betaald, de zaak zou met spoed worden opgepakt. Nu 3 weken verder krijgen we bericht bedragen kloppen niet en advies is zelf een advocaat te moeten nemen, gebe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ben erg tevreden over de gang van zaken en de snelle service van Legalec. Mw. R. Koc de Juriste, heeft me erg professioneel geholpen, en met een super mooi resultaat, dank daarvoor. Ik raadt iede... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben erg tevreden over de geboden rechtsbijstand. Mijn zaak werd serieus en zorgvuldig opgepakt. De jurist was deskundig, betrokken en nam de tijd om alles goed uit te leggen. Dat gaf veel vertrouwe... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviços de advocacia

Sobre Legalec

Legalec biedt directe en betaalbare juridische hulp voor particulieren en ondernemers, volledig via een helder maandabonnement.

Onze juristen ondersteunen dagelijks bij onder meer:

• contracten en overeenkomsten
  • conflicten en juridische vragen
  • incasso- en betalingsproblemen
  • arbeidsrecht en persoonlijke situaties
  • huurrecht, consumentenrecht en zakelijke risico's

Legalec combineert juridisch vakmanschap met moderne technologie, zodat klanten snel en duidelijk geholpen worden zonder hoge uurtarieven of verborgen kosten.

Onze missie: iedereen de zekerheid geven dat zij altijd juridische hulp achter de hand hebben.

Legalec – Directe, duidelijke en betaalbare juridische hulp

Altijd juridische hulp achter de hand, zonder gedoe of hoge kosten. Legalec geeft u direct duidelijkheid, eerlijk advies én een concreet plan van aanpak.

Legalec helpt particulieren en ondernemers met directe, duidelijke en betaalbare juridische ondersteuning. Onze juristen staan dagelijks klaar voor vragen over contracten, incasso, arbeidsrecht, huur, consumentenkwesties en zakelijke risico’s. Wij werken met een helder maandabonnement, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Geen uurtarieven, geen ingewikkelde procedures — gewoon duidelijke uitleg, eerlijkheid en concrete stappen. Legalec Klantzekerheidsgarantie™ Iedere klant krijgt gegarandeerd: een duidelijke juridische uitleg een eerlijke en realistische inschatting minimaal één concreet advies om direct verder te kunnen Legalec combineert de kracht van moderne technologie met persoonlijke juridische expertise. Zo heeft iedereen toegang tot betaalbare en betrouwbare juridische hulp, precies wanneer het nodig is.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

415 avaliações

Respondeu a 51% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

We bellen zijn lid geworden 664 euro…

Nu 3 weken verder krijgen we bericht bedragen kloppen niet en advies is zelf een advocaat te moeten nemen, gebeld weer nu weer wachten diep teleurgesteld zou graag het geld terug wille je kan hier niks mee.

26 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top adviseurs en snel geholpen!!

Top adviseurs en snel geholpen!!

Ze luisteren aandachtig naar je probleem en denken met je mee en voor een lidmaatschap krijg je een vaste jurist die je altijd kan helpen!
Hoe top is dat! Niks meer aan doen of veranderen zeg ik!

17 de abril de 2026

Onboarding

Mijn onboarding bij Legalec Rechtsbijstand verliep erg prettig. Ik werd geholpen door Wesley en Jaydie, die allebei heel lief en behulpzaam waren. Ze namen de tijd om alles duidelijk uit te leggen, waardoor ik me meteen goed geholpen voelde.

15 de abril de 2026

Fast

Fast, informative and understanding when there is a case to be made, focus on the main subject and helping to guide you through the process

15 de abril de 2026

Goeie ervaring

Fijn geholpen, goede uitleg over wat ik kon verwachten met de hulp van Legalec en uiteindelijk samen met hun hulp behaald wat ik wou bereiken.

Contact was ook vriendelijk, snel en duidelijk.

Ook een fijne gedachte dat als er weer een probleem is dat ik altijd Legalec kan inschakelen.

11 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.