Lekeakademiet Avaliações 1.729

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en sparkesykkel under black Friday, samme dag skulle den bli sendt. Etter en uke var ikke sporing oppdatert. Jeg sendte da mail til kundeservice, de svarte innen 30 minutter, og en ny sp... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg synes kommunikasjonen mellom selger og PostNord kan forbedres. Pakken kom ikke til den nærmeste butikken v meg og heller ikke til en pakkeautomat som jeg tenker er naturlig for meg å benytte. Det... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Being sceptical to online shopping, I found other ratings and felt pretty safe. The quick feedback when one of the items were out of stock, was good. But when I was given a solution: to get a similar... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de brinquedos infantis
  2. Loja para Bebês
  3. Loja de Jogos
  4. Loja de Souvenirs
  5. Loja de Brinquedos

Escrito pela empresa

Leker som gjør ditt barns kropp eller hjerne klokere. Leker som stimulerer ditt barns motorikk og språk. Leker som stimulerer ditt barn til å tenke i andre retninger og lære på nye måter. Alt mens det lekes, for det er jo fortsatt det som er det viktigste for ditt barn... Å leke... Med våre leker lærer ditt barn samtidig med at det lekes... Flott, er det ikke? Smil fra Ann og Jane

Lekeakademiet

Escrito pela empresa

Det kan vi like
-å bli behandlet ordentlig, å få svar raskt, at en butikk setter pris på oss som kunder. Så det er akkurat det vi forsøker å gjøre for deg. Raskt gi beskjed hvis noe ikke er i orden, vennlig betjening hvis du vil endre noe og en rask levering, så dine barn kan komme i gang med å leke og lære....

Hurtig levering og fenomenal kundeservice

Bestill i dag og ha din pakke på klar til henting etter få virkedager

Bestill i dag og ha din pakke på klar til henting etter få virkedager
Vi vet hvor raskt det skal gå når man kjøper leker til barn. Derfor har vi akkurat nå en rekke alver på turboløpesykkel stående klar til å suse ned til lagerreolen og pakke dine varer, så du kan hente dem hos nærmeste Bring hentested i løpet av få dager. Prøv oss :-)

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avventende🤔

Jeg bestilte 3 forskjellige disser (husker).
Delt i forskjellige forsendelser.
Har mottatt 2 av de. (-fornøyd med det!)
Fuglerede-dissa lar vente på seg, så jeg er ikke heltfornøyd. Enda!

8 de abril de 2026

Hei Kirsti.

Takk for anmeldelsen.
Jeg beklager så mye at den siste varen din ikke er kommet frem enda!
Jeg vil ta kontakt med deg så vi kan løse problemet sammen på best mulig måte.

Med vennlig hilsen fra Mari hos Lekeakademiet

Veldig fornøyd

Jeg kjøpte flere leker til en ettåring. Produktene kom snart til inngangdøren min og var i god stand. Alle produktene samsvarte beskrivelsene på nettsiden.

24 de fevereiro de 2026

Dårlig kvalitet

Lekene holder dessverre ikke den kvaliteten vi forventet.

26 de março de 2026

Resposta de Lekeakademiet

Hei og takk for anmeldelsen.
Det var trist at dere ikke synes at kvaliteten var som forventet!

Dersom vi kan hjelpe med noe, så ta gjerne kontakt med oss direkte.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Litt lang leveringstid og rot med ordren.

Det tok litt tid før pakken kom og da den endelig kom ,var det dessverre helt feil varer. De hadde sendt til riktig person men det var noen andres ordre. Litt kjedelig da det skulle i et påskeegg. Jeg regner med at når de åpner igjen etter påske,at de vil ordne opp i det for meg,men det var allikevel veldig dumt. Etter påske tok de tak i problemet og nå har de sendt varene til meg.

26 de março de 2026

Hei Mona.

Takk for anmeldelsen.
Vi beklager så mye at lageret gjorde en feil med pakken din!
Vi har sendt ny pakke som avtalt. Det var veldig ergelig at den ikke nådde frem til før påske.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg blir skuffet når jeg mottar en…

Jeg blir skuffet når jeg mottar en pakke i en alt for stor eske og masse unødvendig plastemballasje. Jeg bestilte gummi-armbånd. De hadde fint fått plass i en liten konvolutt.
Hadde håpet bedrifter begynte og tenke litt mer på miljøet og begrense bruk av plast.

24 de março de 2026

Hei Silje.

Takk for anmeldelsen.
Det kan vi veldig godt forstå og miljø hensyn er også viktig for oss.
Men av og til så blir det dessverre gjort feil, selv om lageret også har stort fokus på dette.
Jeg beklager at du fikk en dårlig opplevelse her!

Vh Mari, Lekeakademiet

10/10

Super fornøyd med både utvalget av varer, kvalitet på det jeg har bestilt tidligerer, og ikke minst servicen og hjelp ved en reklamasjon.

23 de março de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vare som skulle leveres i god tid før…

Vare som skulle leveres i god tid før julen -25, er på vei i posten nå siste dagen i mars -26

23 de março de 2026

Hei Frank.

Takk for anmeldelsen og vi beklager at bestillingen din tok så lang tid!
Det var en utsolgt vare og den ble dessverre veldig forsinket.
Du skal ha blitt informert underveis og fått valget om eventuelt å kansellere bestillingen.
Vi beklager igjen at du var så uheldig her!
God påske. 🐣

Hilsen fra oss i Lekeakademiet

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais