KØB IKKE FRA LEKI!!! Jeg har nok ca.20-40 kabler af forskellig art, fra dem…Jeg skal være heldig, hvis jeg finder et der virker. Det er virkelig noget skrammel af værste skuffe. Totalt ressource spi... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kjøpte en lader og en lightning ladekabel til en hyggelig pris. Etter 2 uker sluttet den å virke. Det viste seg at "gullbelegget" på pluggen var oksydert bort. OK, tenkte jeg og kjøpte en original... Ver mais
Købte earphones i Brugsen Billigt det skal siges De viste sig at være dårligt/ikke samlet , ledning skarpt bukket Lyden ustabil efter samling. Dejlig lækker emballage , hvilket Leki da også fre... Ver mais
Vi fik virkelig god service i jeres butik i Rosengårdscentret i Odense! Smilende og venligt personale der var meget opmærksomme på os, og gerne ville hjælpe. Kan kun anbefale denne flotte og overskue... Ver mais
A empresa respondeu
Leki A/S er Europas største leverandør af mobiltilbehør, med mere end 40.000 butikker som kunder. Vi er den eneste leverandør der yder 5 og 10 års garanti på vores produkter.. vi kan ikke love der aldrig er fejl, men derfor har vi vores garanti..
Diskovej 2-12, 7100, Vejle, Dinamarca
Respondeu a 23% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
fed butik i Herning - lige hvad centeret manglede!!!!

Resposta de Leki A/S
Virkelig en god butik, med masser af forskellige valgmuligheder, til overskuelige priser samt god og tålmodig kundeservice! Helt sikkert et besøg værd!
Herning centeret

Resposta de Leki A/S
Super god service i butikken i Herning! Kan klart anbefales at tage et smut forbi her hvis du har brug for hjælp.

Resposta de Leki A/S
Var forbi butikken idag, super service. - blev mødt meget professionelt. Vil klart anbefale til andre en anden gang.

Super service !
Fik sat ny skærmbeskyttelse på, men det cover jeg havde har er skarp kant some “skubbede” beskyttelsen løs i hjørnet så der kom luftbobler ind.
Butikken skiftede skærmbeskyttelsen, og gav mig et gratis cover med.
Sådan 👍

Fantastisk service!
Medarbejderne hjalp mig med at finde et cover til min telefon, og med sådan et stort udvalg var det lidt overvældende, men med hjælp fra en ung pige kom vi frem til et par covers som jeg glæder mig til at skifte imellem. De var utrolig flinke og tålmodige inde i Leki i Herning centeret, der kan jeg stærkt anbefale at handle!

Resposta de Leki A/S
Mega god service, og gode produkter. Kan klart anbefales

Resposta de Leki A/S
Rigtig venlig og hjælpsom personale. Kom for at købe et nyt beskyttelses glas til min telefon. Personalet reparere i stedet den jeg havde. købte ikke et nyt

Resposta de Leki A/S
Jeg var forbi Leki i Herning efter et nyt cover. Super fin service. God oplevelse👍

Resposta de Leki A/S
Manglede et beskyttelses og et cover. Blev mødt af en venlig mand, som på ingen møde var påtrægende men tværtimod. han var rigtig god til at vejlede mig☺️
Kan kun anbefale dette sted

Resposta de Leki A/S
Butikken i Hernings Centret havde lige hvad jeg skulle bruge. 5/5 kommer helt klart tilbage når jeg igen skal bruge mobiltilbehør

Resposta de Leki A/S
Konge service i jeres Herning butik.
Godt setup og dejlig butik.
Ikke sidste gang jeg kommer der!

Fantastisk service af kompetente og søde medarbejdere i Herning 💪🏽
Gode priser, service og butik🤩

Resposta de Leki A/S
Beste oplevelse, fed medarbejder fand med hyggelig at snak med, elsker karameller og gå altid ud med en smil derfre

Resposta de Leki A/S
Kanon service. Utrolig flotte og mange covers de har at byde på. 3 for 100kr af covers. Det kan varmt anbefales🤩

Resposta de Leki A/S
Gode priser, godt personale kan klart anbefales herfra 👍🏻

Resposta de Leki A/S
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.