Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Trots att fakturan skickades ut för 2,5v sedan så har ingen leverans dykt upp. Flertalet kontaktförsök till supporten har gjorts utan ett svar tillbaka…

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kjøpte ett jallaprodukt av de som heter SES Creative Unicorn Håndverkssett Oppskriften var dårlig og en måtte blande i 3-4 ganger mer vann enn tilltenkt. Deler av produktet manglet også, da de... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Eventos e Entretenimento

Lekmer offers a wide range of toys, children's clothing and baby products from well-known brands like Stoy, Micki, BRIO and many more.

Informações de contato

1,5

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

24 mil avaliações

Respondeu a 97% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ingen ordrenr og kan ikke sende pakke retur.

Vedr. ticket no 148152.

Jeg bestilte en regndragt hos jer., men jeg fik ingen ordrebekræftelse,
Pakken kom efter en uge og jeg forventede en ordreseddel i pakken, men der var ingenting vedlagt.
Jeg vil sende pakken retur, men man skal bruge et ordre nr for at kunne lave en returseddel på jeres hjemmeside. Det er jo bondefangeri at man ikke kan returnere sin vare, fordi i ikke sender en ordrebekræftelse!!!
Nu har jeg sendt en mail til jer og bedt om et ordrenr. så jeg kan sende pakken retur. Men udfra de øvrige anmeldelser her på Trustpilot tror jeg næppe at jeg får held med at dette oplyst.
Virkelig dårlig service!!!! Lad vær med at bestille fra denne hjemmeside!!

10 de março de 2026

Hej Jeannett,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi beklagar att du inte mottog en orderbekräftelse och därmed inte kunnat registrera en retur.

Jag kan se att du redan har fått hjälp från vår kundservice med ditt ärende och även blivit informerad om att din order har registrerats på en annan e-postadress än den du skickat ditt mail från. Det är möjligt att orderbekräftelsen skickades till den mailen.

Tveka inte på att kontakta vår kundservice igen om du har fler frågor eller funderingar.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

När man beställer saknas alltid varor i…

När man beställer saknas alltid varor i beställningen, men det är inte så att företaget själva meddelar det och fixar med återbetalning utan du som kund ska maila och fota och ligga på.
Om nåt är fel med varorna är det ett fruktansvärt företag att ha att göra med. Varor som aldrig är använda men ändå går sönder efter endast provning anses som "normalt slitage"
Sparkcyklar som går sönder i en backe (livsfarligt) ersätts med 100 kr.
Det är så synd att företaget utvecklats så här. För några år sen var det här ett riktigt bra företag med kläder man ville köpa. Nu håller man sig långt borta hur bra erbjudanden de än har.

15 de fevereiro de 2026

Hej Ida,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vad tråkigt att läsa om din negativa upplevelse. Det du beskriver gällande både säkerheten på sparkcykeln och hanteringen av reklamationer är givetvis inte okej och lever inte upp till våra standarder.

För att se till att du får en korrekt bedömning och ersättning önskar vi kolla närmre på ditt ärende. Återkom gärna med ditt ordernummer eller e-postadress så hjälper vi dig.

Obefintlig kundtjänst

Omöjligt att komma i kontakt med kundtjänst, mailat tre gånger och inget svar på 5 veckor. Även försökt kontakta Facebook och Instagram. Skulle få en återbetalning men verkar få glömma den och helt enkelt aldrig handla hos lekmer igen 🫠

Svar på erat svar: nej, för det går inte maila er. Får bara till svar att min mail är blockad oavsett vilken mail jag provar ifrån.

5 de fevereiro de 2026

Hej Jessica,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi har dessvärre inte fått några mail från dig utan kan endast se att du har skrivit till vår chatbot. Du är välkommen att kontakta vår kundservice genom att mejla support@lekmer.se.

Uppdaterat svar: Vad märkligt att dina mail inte kommer fram. Vi har nu skickat ett mail till den e-post som din order är registrerad på. Dubbelkolla gärna din skräppost om mailet inte syns i din vanliga inkorg,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sjukt besviken (och fruktansvärt dålig kundservice!)

Lekmer hade nyligen en kampanj med upp till 70 % rabatt. Jag lade tre beställningar under kampanjperioden. Den första ordern levererades som den skulle. I den andra ordern makulerade de tre fjärdedelar av varorna, och den tredje ordern makulerades helt. När den andra ordern levererades efter två veckor visade det sig dessutom att jag fått någon annans beställning. Samtidigt låg de varor som hade makulerats från min andra order åter ute till försäljning på hemsidan, fast nu till ordinarie pris!! Som kompensation erbjöds man en rabattkod på 15 % som inte fungerade. Jag kontaktade kundtjänst tidigt i processen, men det enda som hände var att de bad om ursäkt efter cirka två dagars svarstid mellan varje meddelande och uppmanade mig att skicka tillbaka den felaktiga ordern jag fått. Jag ska alltså bli helt utan varorna som dom har i lager men inte skickar, men också ta mig tiden att returnera det dom skickat ut felaktigt . Fruktansvärt dålig service. Jag förstår att det var hög belastning under kampanjen, men hela händelseförloppet med problem som bara avlöste varandra hade verkligen krävt en ordentlig kompensation! Andra företag som strulat till det så här mycket brukar alltid vara generösa i kompensationen! De varor jag beställde och som makulerades finns fortfarande kvar på hemsidan till ordinarie pris. Varför kunde de inte bara skicka det jag faktiskt beställt, eller åtminstone ge mig en fungerande och generös rabattkod så att jag kunde beställa dessa varor till samma pris som jag blev utlovad från början. Jag är väldigt besviken på Lekmer och kommer inte handla där igen såvida dom inte tar ansvar för detta.

20 de janeiro de 2026

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi beklagar verkligen över din upplevelse under kampanjen samt att du mottog fel beställning och därefter en rabattkod som inte fungerade. Detta är givetvis inte acceptabelt och din feedback har tagits vidare internt för att förbättra våra rutiner.

Tveka inte på att kontakta vår kundservice om du har några övriga frågor eller funderingar.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lockpriser med Sveriges sämsta…

Lockpriser med Sveriges sämsta kundservice.

20 de janeiro de 2026

Hej Teo,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi beklagar verkligen att du haft en negativ upplevelse. Kontakta oss gärna så att vi kan följa upp detta.

ELENDIG kundeservice

ELENDIG kundeservice, styr unna!
Kjøpte en vinterbukse/dress til min datter, som fikk hull på begge knærne etter 2-3 gangers bruk. Helt normal lek, som en slik bukse må tåle.

Sendte reklamasjon/klage, og fikk til svar at dette ikke ble dekket av reklamasjon. Jeg er sjokkert. Jeg handler mye på nett, og har aldri fått en slik tilbakemleding. STYR UNNA!

(Lekmer svarer at dette er "wear and tear", men man kjøper en vinterbukse og forventer at den skal vare lenger enn EN MÅNEDS bruk, med helt normal lek. Handler masse på jollyroom, boozt o.l, og har aldri hatt problemer å reklamere på produkter som ÅPENBART ikke holder den kvaliteten som blir lovet).

Nok en gang - STYR UNNA her :)

12 de janeiro de 2026

Hej Margrethe,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Samtliga reklamationer godkänns eller nekas baserat på om felet med produkten anses ha uppstått på grund av ett produktions fel eller om det är så kallat "wear and tear". I detta fall har vår kundservice bedömt att skadan är orsakad av yttre påverkan och slitage från användning.

Tveka inte på att kontakta vår kundservice om du har några frågor eller funderingar.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varning för att köpa något från Lekmer.

Varning för att köpa något från Lekmer.
Kan nog vara Sveriges absolut sämsta service.

De är ibland 100-200 sek billigare men välj snälla en annan aktör. Det är inte värt priset för om ni ska returnera en vara kommer det bli problem.

2 de dezembro de 2025

Hej Jonatan,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Tråkigt att du inte är nöjd med din shoppingupplevelse hos oss. Vi tar till oss din feedback och kommer att se över hur vi kan förbättra upplevelsen.

Retur 79kr?!

Hur är det möjligt att ni tar 79kr i retur? Det gör ju så att man inte vill beställa hem för att prova olika storlekar och skicka tillbaks de som inte passade tex. Frakten är inte ens så dyr så är ju uppenbart att de är dyrt pga att man inte ska vilja skicka tillbaks. Så dåligt, blir inga fler köp hos er.

29 de novembro de 2025

Hej Johanna,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi förstår att returavgiften kan kännas frustrerande. Vi tar till oss din feedback och kommer att se över hur vi kan förbättra vår returpolicy.

Jallaprodukt med mangler

Kjøpte ett jallaprodukt av de som heter
SES Creative
Unicorn Håndverkssett

Oppskriften var dårlig og en måtte blande i 3-4 ganger mer vann enn tilltenkt. Deler av produktet manglet også, da det skulle medfølge glitter, men de hadde de som pakket greia glemt.

Mest bortkjøpte greia jeg har kjøpt, og ungen ble jo trist. Nå når jeg ser på andre sine kundeopplevelser av lek merk forstår jeg at jeg burde gjort mer research å holdt meg langt unna de.

16 de novembro de 2025

Hej Christian,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi beklagar verkligen att du upplever problem med din produkt. Vänligen skicka in ett reklamationsärende via vår retur/reklamationsportal på hemsidan så hjälper vår kundservice dig med en lösning.

ADVARSEL!!!

ADVARSEL!!!! Køb aldrig noget fra Lekmer.
Jeg har aldrig været så utilfreds med et firma som dette.
Jeg bestilte noget legetøj, men fik ikke en ordrebekræftelse. og troede derfor ikke at handlen var gået igennem.Jeg fandt så samme legetøj på på en anden legetøjsforretning…..MEN en lille time efter, så fik jeg 4 mails på, at mine ordre var på vej…..altså 4 ordre.
Jeg skriver med det samme til firmaet, men kan jo ikke oplyse ordre numre d jeg ikke har nogle….men der går flere uger inden jag får svar og først da jeg rykker for svar. Det er ret mange penge som er trukket på min konto…..men 4 pakker kommer jo så og af uforklarlige årsager dukker der en ordrebekræftelse frem, det vil sige jeg stadig mangler tre.
Jeg sender den pakke retur, da jeg nu har et ordre nummer ( an skal nemlig oplyse ordre nummer ved returnering) )3Jeg skriver mange gange og rykker og forklare, at jeg ikke forstår hvorfor lekmer pludselig svare omkring bestillingen af den anden palle fra det andet firma…..efter mange mails, så får jeg tilsendt ordre numre på 4 ordre (jeg har kun foretaget en….tror jeg!
Jeg får penge retur…..men skal selv betalt mange penge på porto på en fejl jeg ikke har lavet….jeg har sendt to sæt legetøj retur og mangler stadig at få penge retur på en trævaskemaskine, samt en fingermaling.
Jeg jeg rystet over den service og jeg er rystet over den dårlige behandling.
Jeg skrev for få uger tilbage og har endnu ikke hørt tilbage.
Jeg håber alle holder sig langt fra at handle hos lekmer.

5 de setembro de 2025

Hej Helle,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi beklagar verkligen över din upplevelse! Vi kan dessvärre inte finna din order med endast ditt förnamn och ber dig därför att återkomma med ditt ordernummer så att vi kan hjälpa dig vidare.

Katastrof

Vid två beställningar i rad saknas varor (slut i lager). Försöker komma i kontakt med kundservice för att slippa betala returkostnaden på 79kr men får inget svar. Bestämmer mig för att skicka tillbaka ändå men när de registrerar returen registreras inte alla artiklar.

Försökt att mejla igen men med tanke på att de inte svarat på det första mejlet och alla recensioner här har jag höga förhoppningar om att få tillbaka några pengar. Ordernummer 611756.

24 de outubro de 2025

Hej Ilona,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi beklagar att allt i din beställning inte kunden skickas på grund av de sålt slut i lager.

Jag kan se att ditt mail kom in till oss på kvällen fredag 7 november, och att vår kundservice hjälpte dig på tisdagen veckan därpå. Observera gärna att vår kundservice inte är öppen på kvällar och helger.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag är verkligen ledsen att jag…

Jag är verkligen ledsen att jag handlade från er. Er service och kundsupport är så dålig att min faktura fortfarande inte är rättad, och nu måste jag betala 145 kronor extra. Det här kommer att vara sista gången jag handlar från er. Jag är verkligen besviken, ni lurar kunderna på det här sättet.

1 de outubro de 2025

Hej Zahra,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Jag kan se att du har skickat tillbaka 4 artiklar och att samtliga är återbetalda, minus returavgiften om 79kr som debiteras vid retur. Detta har även vår kundservice bekräftat via mail.

Vänligen återkom i ett nytt mail till vår kundservice med vad du inte tycker stämmer, så kikar vi närmre på detta.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Går inte att spåra paket som "skickats" för över 2 veckor sedan.

Beställde två hjälmar 25 september. De "skickades" den 26 september men har inte kunnat spåra paketet sedan det "skickades". Kundtjänst är omöjlig att få kontakt med. Man skickar mail och får vänta länge på respons. När väl responsen kommer lovar man återkomma snarast möjligt, men det har ni inte heller gjort. Eftersom det inte går att ringa och prata med er har jag begärt pengarna tillbaka, och det får jag hoppas att jag snart får.

13 de outubro de 2025

Hej Rebecca,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi beklagar verkligen över att du inte har mottagit din order. Eftersom vi inte kan lokalisera din beställning trots att den ska ha skickats från vårt lager, har vi genomfört en återbetalning för den.

Vänligen tillåt 3-7 bankdagar innan pengarna är tillbaka på ditt konto.

Vi ber om ursäkt för besväret!

Den absolut sämsta kundupplevelsen

Instämmer med övriga - Katastrofal upplevelse!

Det är absolut den sämsta möjliga kundupplevelsen. Vi beställde två cyklar inför sommarlovet. De var skadade vid leverans och kunde inte användas. Vi reklamerade fakturan direkt och bad dem skicka nya cyklar.

De svarade efter två veckor och vi blev först hänvisade till ett reklamationssystem som inte fungerade och det tog i snitt 6-10 arbetsdagar för deras kundsupport att återkoppla varje gång vi försökte kommunicera via mail (finns inget telefonnummer)

Efter 1,5 månad erbjöd dem oss att köpa reservdelar med en rabattkod på deras hemsida vilket vi vägrade utan krävde nya, oskadade produkter.

Vi bestred fakturan hos Klarna men Lekmer godkände inte reklamationen och skickade sedan fakturan till Inkasso-bolaget Coeo.

Efter ytterligare en månad (2,5 månad efter köp) krediterade dem äntligen de skadade produkterna men ärendet låg kvar hos inkasso och hade genererat påminelseavgifter och dröjsmålsränta. Så våra barn kunde inte använda sina cyklar under sommarlovet och vi hamnade hos inkasso med en liten restbetalning plus massa avgifter.

Katastrofal kundupplevelse - kommer aldrig handla hos Lekmer igen!!!!

10 de setembro de 2025

Hej Kristoffer,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi beklagar verkligen över din upplevelse! Vi strävar alltid efter att bli bättre och uppskattar din feedback gällande vår reklamationshantering.

Tveka inte på att kontakta oss igen om du har några andra frågor eller funderingar.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har en retur som inte gått igenom trots…

Har en retur som inte gått igenom trots att produkten är tillbaka skickad. Ingen svarar på mail , trots att jag skickat mail för 11 dagar sen. Ingen svarar alls. Totalt råsopigt bolag, köp inget här!
Mvh Maria Alfredsson

24 de julho de 2025

Hej Maria,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi beklagar att du upplever problem med din retur. Jag kan se att ditt ärende hanteras av vår kundservice.

Tveka inte på att kontakta oss igen om du har andra frågor eller funderingar.

Riktigt dålig kundservice

Jag har varit i kontakt med er kring ett ärende där vi kom överens om att jag skulle skicka tillbaka ett par skor som inte stämde överens med informationen ni hade på er hemsida (storleksmått) och beställa ny storlek. När jag fått nya skorna skulle jag höra av mig så att ni skulle justera priset eftersom de var på kampanj vid första beställning. Men nu svarar ni inte helt plötsligt?! Det har gått 1,5 vecka sedan jag meddelade att skorna kommit, och från att ha svarat två gånger på en dag till att det blir helt tyst - försöker ni lura era kunder? Hela ärendet har varit pågående sedan början på augusti, aldrig varit med om sämre support av ett företag. Vänligen svara mig omgående, ticketnummer 86560.

3 de agosto de 2025

Hej Elin,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi beklagar verkligen över din upplevelse! Just nu har vi längre svarstider men jag kan se att vår kundservice har hjälpt dig med ditt ärende och att du har fått tillbaka mellanskillnaden.

Tveka inte på att kontakta oss igen om du har andra frågor eller funderingar.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Omöjligt att komma i kontakt med Lekmers kundservice

Kontaktade er för två veckor sedan via email och har fortfarande inte fått svar, eftersom ni inte heller har något telefonnr känns det extra trist. Kortfattat så har jag pga strul med ordersaldo på er hemsida och utebliven orderbekräftelse fått och debiterats för två ordrar.

24 de agosto de 2025

Hej Ida,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi beklagar verkligen över din upplevelse hos oss! Jag kan se att du har fått hjälp från vår kundservice.

Tveka inte på att kontakta oss igen om du behöver hjälp med annat.

Hur får man tag på er?!

Hur får man tag på er?!

Jag mottog en beställning förra veckan från er där det saknades en vara. Jag skrev ett mail för en vecka sedan och har fortfarande inte fått något svar av er?
Vill gärna betala min faktura på klarna men vill inte betala för något jag inte fått!

29 de agosto de 2025

Hej Alexandra,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi beklagar verkligen att en av dina produkter saknas. När det inte finns många antal kvar av en produkt i lager och fler kunder genomför en beställning samtidigt, kan varan tyvärr hinna ta slut. Detta upptäcker systemet först när ordern har gått igenom och då tas produkten automatiskt bort.

Jag kan se att du har fått hjälp från vår kundservice. Tveka inte på att kontakta oss igen om du behöver hjälp med annat.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

SNÄLLA KÖP INGET FRÅN DETTA…

SNÄLLA KÖP INGET FRÅN DETTA FRUKTANSVÄRDA BLUFF BOLAG!! Vi beställde en cykel i januari som kom sönder, vi skickade den tillbaka och fick fakturan makulerad och fick utskickat en ny cykel till samma pris. Den cykeln visade sig också vara sönder men istället för att ta den i retur skickade dem reservdelar på faktura som dem lovade betala tillbaka. Fick notis om att dem skulle ha makulerat fakturan men dem har lagt in fel fakturanummer och återbetalat den redan återbetalade fakturan från januari (säkert med vilje ) !!! Så nu måste jag betala fakturan på reservdelarna så den inte förfaller till inkasso, trots att det var Lekmer som skickade en trasig cykel!! Lägg era dyrbara pengar någonstans, fruktansvärt att göra såhär mot en barnfamilj !

4 de setembro de 2025

Lekmer

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.