Har lige haft en stand for første gang hos Lelop. En virkelig god oplevelse, der er altid ordentligt i butikken, ens varer er hængt på plads i standen, og de er utrolig søde til at poste ens varer hvi... Ver mais
A empresa respondeu
Har jævnligt stand hos Lelop Sød familie der ejer stedet, altid godt salg og gode køb. Et dejligt sted at komme forbi Det er sjældent hængt tøj på din reol som ikke høres til, du skal naturligvi... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg havde en stand i 4 uger hos Lelop. Da jeg kommer ugen forinden standen skal tages ned, kan jeg se at der mangler nogle ting som ikke er registreret som solgt. Jeg går derfor op og får at vide, a... Ver mais
A empresa respondeu
LeLop er Ørestads bæredygtige reolloppemarked placeret i 8-tallet. Her kan du leje en stand og sælge ud af dine private ting eller komme forbi og gøre et godt køb. Du finder alt lige fra high-end varer til en vase til 10kr.
Richard Mortensens Vej 67a st., 2300, København S, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
This is the second time I use Lelop and I must say it has beeen a pleasure agai to discover that my clothes, shoes and bags can have a new value for someone else. I always sale my things for a resonable price and this really appeals to me and at the same time I make someone happy - I mean whats's not to like.
Thanks again for helping me declutter and own money at the same time.

Resposta de Lelop
Igen en kæmpe succes og en virkelig god oplevelse at være standlejer hos LeLop👍🙏🏻
Har haft en omsætning på 1700 kr efter blot 4 dage💰
Fantastisk personale🫶

Resposta de Lelop
Vi har haft en stand to gange i Lelop og begge gange har været en kæmpe succes.: Vi er to familier der har slået os sammen og solgt børnetøj i størrelsen 0-18 md. Vi har haft mange ting og sat nogle fair priser. Vi har omsat for hhv. +9.000 og +15.000 på de 2 x 4 uger hvor vi har haft en stand. Vi oplevede stor hjælpsom fra personalet, som ofte hjalp med at fremhæve varer fra vores stand på deres sociale medier. Vi kommer helt sikkert igen og kan kun anbefale det til andre.

Resposta de Lelop
Kan ikke anbefale Lelop. Efter et godt Kirppu salg, tænkte jeg at jeg ville prøve Lelop. Har nu haft en stand i 14 dage og har solgt 1 ting til 150 kr.
De fleste varer jeg havde med kostede fra 89-149 kr. og det var for Ganni, Baum, Selected osv. - altså gode mærker af god kvalitet.
Så jeg har mistet penge (stand kostede 420 kr.) på at være i Lelop

Den bedste butik i Ørestad 🌸
Fantastiske varer og utrolig sødt og imødekommende personale 🌸

Resposta de Lelop
Super fin butik. Dog ærgerligt for os standlejere at skulle kæmpe med at få opslag op på Instagram eller fb, når man ser andres stande blive lagt op flere gange på en uge. Måske de kunne sørge for at mixe det så vi nye standlejere også har en chance for salg. Det var træls at se den samme taske og tøj på deres stories. 🙃

Resposta de Lelop
Fantastisk forretning! Har lejet stand i tre uger og salget går forrygende🙂 Personalet er utrolig serviceminded og smilende hver gang man er derude! TAK for et godt koncept⭐️

Resposta de Lelop
Lelop har sat standprisen op.
En reol koster 250,- kr. for en uge.
Oveni kommer deres kommision som stiger fra 15% til 17% pr. 1/9 - 2023.
Dermed bliver det meget svært at få et overskud på at sælge i Lelop.
Men ejerne er super søde og hjælpsomme
men de kæmper med en høj husleje

Resposta de Lelop
Jeg har købt så mange kjoler i lelop, at min bøjlestang herhjemme faldt ned. Nu har min far heldigvis hængt den op igen og forstærket den i hængslerne, så nu kan jeg igen pleje mit lelop misbrug 😀

Resposta de Lelop
Egentlig en meget fin biks og forretning, men vi oplevede at det egentlig mest var de helt billige mærker der solgte, selvom der var mærketøj til over halv pris aldrig brugt. Vi oplevede at den samme kjole blev delt 2 gange på instagram i samme uge, i stedet for noget andet fra ens bod. Dog virker det til, at når mærketøj bliver lagt på deres instagram, så bliver tingene ofte solgt. Det er en stor butik, vil foreslå at gøre endnu mere ud af instagram profilen og lægge endnu mere op, evt hav en ansat der kun står for den del. Lidt uheldigt oplevede vi også at komme forbi og se at skiltet med 25% på boden ikke hang på boden længere, forklaring var at folk nogen gange tog dem og satte dem andre steder, og lignende. Hvis det er tilfældet må man lave et bedre system. Man skal også lige vide, at man ofte selv skal gå og finde sit tøj i andre boder, hvis folk har hængt det forkert, og selv skal sørge for lige at tjekke til ens bod løbende for om den ser pæn og indbydende ud. Det var egentlig for meget arbejde for en selv, i forhold til salg og pris på boden. Vil holde mig til at være køber fremover.

Resposta de Lelop
De første 2 ugers standleje er nu blevet til snart 5 måneder😀....( og jeg er slet ikke færdig som standlejer) Loftet er snart ryddet op og mit klædeskab har fuldstændig skiftet udseende og farver, og for meget små penge.
At komme i Lelop er bare en virkelig GOD og mægtig RAR oplevelse. Personalet er imødekommende, altid hjælpsomme og så har de en fin rød tråd i deres koncept.... De glæder sig tydeligvis med dig når du f.eks får en kæmpe stak nyt tøj for virkelig små penge - det er god stil som butiksindehaver, at glæde sig over kundens virkelig gode fund til prisen. “Genbrug er guld”, og der er masser af det i Lelop.
Derfor vil jeg på det varmeste anbefale at du smutter ind i Lelop - det er en helt særlig skattekiste🤗

Resposta de Lelop
Enestående ejer og personale i denne helt igennem, rene, dejlige, velindrettede og velfungerende genbrugs-biks.
Man mødes hver eneste gang, med smil, positivitet, hjælpsomhed og imødekommenhed.
En - på alle måder - rigtig god og inspirerende oplevelse.
Prøv det - kan i den grad anbefales.
Kh
Susanne Dichmann

Resposta de Lelop
Fantastisk stemning og skønne ejere og personale. Der er altid pænt og ordentligt, det er supernemt at sælge sine ting, standlejen og kommissionsprocenten fair sat, så man også selv får lidt indtjening for sit videresalg. Man kan stort set altid finde noget til bolig, baby, barn, teenager, unge, voksne, gamle, dyr etc. Smutter altid lige forbi og ser, om der mon er noget af det, garderoben skal fyldes op med, før jeg køber fra nyt. En nem og hyggelig måde at købe/sælge genbrug. Og fedt at der altid er highlights af aktuelle varer postet på Facebook og Instagram
❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Resposta de Lelop
Rigtig fin butik i Ørestad. Vi har været der mange gange og fundet fine ting til gode priser

Resposta de Lelop
Kph. Bedste secondhand butik med super søde og hjælpsomme personale

Resposta de Lelop
Lelop er byens bedste secondhand butik. Jeg har haft masser af salg fra mine stande. Butikken er pæn og velholdt og personalet er super søde og hjælpsomme.

Resposta de Lelop
Generelt skal priserne ligge meget lavt før man får solgt noget desværre, det ligger mange reklamer på Instagram og FB men mest af high-end produkterne. Det kan ske at man skal vente op til en måned før man får sine penge udbetalt efter endt periode.

Resposta de Lelop
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.