Snelle levering maar niet compleet wat…
Snelle levering maar niet compleet wat er beschreven wordt.
Na het contactformulier te hebben ingevuld geen reactie gehad.
Bij Lens Expert zijn we toegewijd aan het bieden van deskundig advies en uitgebreide informatie over alles wat te maken heeft met lenzen en brillen. Onze missie is om mensen te helpen helderder te zien door middel van hoogwaardige oogzorgadviezen en informatieve content. Of je nu op zoek bent naar de perfecte contactlenzen, een trendy brilmontuur, of gewoon meer wilt weten over ooggezondheid, wij staan voor je klaar. Met onze diepgaande kennis en ervaring, begeleiden we onze klanten bij elke stap van hun visuele reis. Van het kiezen van de juiste lenzen tot het begrijpen van de nieuwste technologische ontwikkelingen, Lens Expert is jouw betrouwbare partner voor scherp zicht en gratis deskundig advies.
Verdunplein 17, 5627SZ , Eindhoven, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Snelle levering maar niet compleet wat er beschreven wordt.
Na het contactformulier te hebben ingevuld geen reactie gehad.
Snel geleverd zonder problemen
Een vergissing in de levering werd op een correcte, vriendelijke en snelle manier rechtgezet.

Resposta da Lens Expert
Snelle levering. Netjes verpakt.

Resposta da Lens Expert
Zeer tevreden over de lenzenvloeistof, genoeg voor een half jaar en niet duur.

Resposta da Lens Expert
Dit lijkt een betrouwbaar bedrijf totdat je iets moet retourneren. Dan zeggen ze dat fabriekslemzen een maatwerkproduct zijn dat niet geretourneerd kan worden. Productiedatum is een half jaar voor mijn bestelling. Uit 'coulance' geven ze vervolgens een korting terwijl je volgens de wet consumenten bescherming recht hebt op 100%. Telefonisch zijn ze niet te bereiken

Resposta da Lens Expert
Snelle levering van mijn producten tegen een goede prijs.

Resposta da Lens Expert
Bij andere was het niet leverbaar.
Nu, binnen een dag geleverd.

Resposta da Lens Expert
Nette service snelle leverirng gratis bezorging

Resposta da Lens Expert
Snelle en transparante communicatie. Eveneens zeer snelle en correct afgehandelde transactie.

Resposta da Lens Expert
Makkelijk bestellen en betalen. Snelle perfecte levering!

Resposta da Lens Expert
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.