Lenslab Avaliações

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

13 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

13 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Shoot

Samen met mijn aanstaande man een shoot geboekt om de eerste momenten met ons dochtertje vast te leggen. Via LensLab ben ik gekoppeld aan een beeldmaker die veel ervaring heeft met het vastleggen van jonge gezinnen. Ik voelde mij erg op mijn gemak. Ik zou LensLab opnieuw gebruiken mocht ik een nieuwe shoot willen plannen! Top.

7 de março de 2026

Via Google terecht gekomen bij LensLab

Via Google terecht gekomen bij LensLab. Nadat ik mijn vraag voor een familiefotograaf had ingediend werd er al heel snel contact met mij opgenomen. Heel blij met het eindresultaat. LensLab is voor mij een echte aanrader.

23 de fevereiro de 2026

Zeer goede ervaring!

Samen met mijn zusje heb ik een fotoshoot via LensLab geregeld voor de verjaardag van onze oma. Met de hele familie staan we op de foto, de reactie van mijn oma was fantastisch. LensLab heeft mij aan een top fotografe gekoppeld, ik zou haar zo opnieuw boeken.

6 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Makkelijk om fotograferen te vergelijken

Via dit platform vond ik supermakkelijk een fotograaf voor onze newborn shoot. Fijn dat je het werk van verschillende fotografen kunt vergelijken, zo kies je echt iemand die bij je past. Alles overzichtelijk en zonder eindeloos zoeken (scrollen op insta). Zeker een aanrader!

27 de janeiro de 2026

Resposta da Lenslab

Bedankt voor je positieve review Erna. Fijn om te horen dat LensLab zo gemakkelijk voor je heeft gewerkt.

Snelle Match!

Via Lenslab heb ik een fotograaf gevonden die precies begreep wat ik zocht. Dit platform maakt het makkelijk om snel de juiste match te vinden. Erg blij met het resultaat!

9 de janeiro de 2026

Resposta da Lenslab

Bedankt voor de positieve woorden Sem. Goed om te horen dat je blij bent met de shoot!

Top platform

Via LensLeb heb ik mooie en professionele portretten van mijzelf laten maken. Het was fijn om via een platform meerdere profielen van fotografen te bekijken en hieruit een keuze te maken.

Ik zou zo weer via LensLab een shoot boeken. Top platform:)

13 de janeiro de 2026

Resposta da Lenslab

Bedankt voor je positiviteit Romy. Goed om te horen dat we je hebben geholpen bij een passende fotograaf. En mocht je weer een shoot willen boeken, dan weet je ons te vinden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lenslab neemt zorgen uit handen

Lenslab heeft ons enorm geholpen om een goede foto- en videograaf te vinden die onze geweldige winterbruiloft vast kon leggen. Heel erg fijn dat het bij hen overzichtelijk en duidelijk is, dat neemt een hoop gedoe weg! Dankjewel!

20 de dezembro de 2025

Resposta da Lenslab

Wat mooi om te horen. Een winterbruiloft was het zeker!

Werkt gemakkelijk

Werkt gemakkelijk, na het uitkiezen van de fotograaf direct de mogelijkheid om te chatten over de mogelijkheden. Onze fotosessie was zo geboekt.

17 de janeiro de 2026

Resposta da Lenslab

Dank je wel voor de leuke review. En fijn we we zo snel konden helpen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel, behulpzaam en de juiste match!

Lenslab heeft mij last minute enorm goed geholpen met het matchen van de juiste fotograaf aan mijn opdracht. Van snelheid, hulp in moodboards tot top afhandeling. Een echte aanrader!

21 de dezembro de 2025

Resposta da Lenslab

Bedankt Thijs! We hebben de foto's gezien, hele mooie shoot geworden. Dank je wel dat we het voor jullie mochten regelen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via LensLab een hele mooie fotograaf…

Via LensLab een hele mooie fotograaf weten te regelen voor ons zakelijk event!

18 de dezembro de 2025

Resposta da Lenslab

Graag gedaan, het event zag eruit als een groot succes!

Top platform

Top platform! Binnen no time was ik via LensLab aan de slag met Jill voor een shoot. Makkelijk geboekt en super blij met het resultaat.

16 de dezembro de 2025

Resposta da Lenslab

Bedankt Martine, leuk om te horen dat het LensLab zo makkelijk voor je werkt en dat je blij bent met het resultaat van de shoot. Jill is een topper😀

Erg handige site

Erg handige site om een fotograaf op te vinden. Boeken gaat gemakkelijk en shoot was daarna zo ingepland.

15 de dezembro de 2025

Resposta da Lenslab

Dank je wel voor je leuke review. Het zo gemakkelijk mogelijk maken om jouw shoot te boeken, dat is waar we voor gaan!

Fijn en overzichtelijk platform

Ik heb contact gehad met de founders, die mij enthousiast hebben verteld over het platform. Wanneer LensLab live gaat, heb ik een sterk en professioneel profiel klaarstaan. Ik ben benieuwd wat het platform mij zal brengen.

29 de dezembro de 2025

Resposta da Lenslab

Ha Nikki, leuk om jou als beeldmaker bij de LensLab community te mogen verwelkomen. Je beelden zien er top uit! Op naar nog meer mooie shoots samen.