Platforma LEPoLEK jest bardzo przejrzysta w obsłudze. Baza pytań daje możliwość wyboru z jakiego zakresu pytania chcemy przerobić co pozwala dostosować naukę do siebie i swojego tempa. Również materia... Ver mais
A empresa respondeu
Nauka z najnowszej wiezy medycznej, wyjaśnione skomplikowane i czasem trudne do zanalezienie w książkach podstawy patofizjologiii oraz najnowsze wytyczne/leczenie. Brakuje mi jedynie wprowadzenia do... Ver mais
A empresa respondeu
uczę się z platformą od około miesiąca, uważam że jest przygotowana w przejrzysty sposób, pozwala mi usystematyzować naukę i sensownie rozłożyć ją w czasie. zarówno same materiały jak i pytania z kome... Ver mais
A empresa respondeu
Jestem użytkowniczką platformy Lepolek już od 3 lat. Uważam, że na kliniczne lata kierunku lekarskiego jest bardzo dobrym źródłem wiedzy. Artykuły są przejrzyście i merytorycznie napisane. Dodatkowo ś... Ver mais
A empresa respondeu
LEPoLEK to platforma e-learningowa funkcjonująca od 2019 roku. Powstała w odpowiedzi na potrzeby studentów kierunków medycznych, lekarzy i lekarzy dentystów, rezydentów oraz specjalistów. Wykorzystując najnowocześniejszą technologię, zespół LEPoLEK stworzył miejsce, w którym użytkownik ma dostęp codziennie aktualizowanej wiedzy medycznej. LEPoLEK tworzą ludzie z pasją, których misją jest poprawa poziomu polskiej edukacji medycznej. Dzięki doświadczonemu zespołowi możecie mieć pewność, że przekazywana Wam wiedza jest rzetelnie przygotowana na podstawie najnowszych publikacji. Nasze motto to: Jedna cena = dostęp do całej zawartości platformy! Platforma zawiera: kursy z przedmiotów przedklinicznych (m.in. biochemii, parazytologii, farmakologii) oraz klinicznych, kursy do LEK, LDEK, LEW i PES, największą bazę pytań z omówieniami w Polsce, pełne arkusze egzaminów od 2004 roku, Indeks leków oraz materiały edukacyjne w postaci artykułów, atlasów czy unikalnych grafik.
Santocka 18/18, 71-113, Szczecin, Polônia
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
LEPoLEK przeważnie proponuje "lżejsze" przedstawienie treści, niż rozwlekły WNL. Mam wrażenie, że nie nauczyłem się szczególnie mniej, niż ucząc się z konkurencyjnej platformy - natomiast zdecydowanie bardziej efektywnie (zwł. pod kątem egzaminu). Sposób pracy z bazą pytań na LEPoLEK-u oceniam nawet wyżej - możliwość konfigurowania zakresu pytań do powtarzania jest dużo wygodniejsza, a plan ich przerabiania podczas kursu do LEK bardziej efektywny. Podoba mi się grupowanie pytań do wielu działów jednocześnie podczas kursu, dzięki czemu jedno pytanie przerabia się po kilka razy już w trakcie jego trwania. Zostaje mniej własnej pracy do wykonania po kursie w kontekście powtórki pytań i ćwiczenia tych, które najtrudniej mi zapamiętać.

Resposta da LEPoLEK
Bardzo przydatne, używam nie tylko do nauki ale też do pracy na co dzień jak trafiają się przypadki 'rzadkie' albo po prostu nie z mojej dziedziny a chce wiedzieć gdzie pokierować dalej pacjenta albo chociaż umieć mu wytłumaczyć lepiej co z nim nie tak :)

Resposta da LEPoLEK
Przystępnie przedstawiona wiedza, dobrze opracowane pytania, przyjazny interfejs. Na duży plus atlasy.

Resposta da LEPoLEK
Rzetelne podejście do wartości merytorycznej platformy, oraz znaczne zainteresowanie klientem i szybka pomoc w razie problemów technicznych/pytań.

Resposta da LEPoLEK
Nie mam zastrzeżeń, platforma jest rewelacyjna!

Resposta da LEPoLEK
Dobrze wykonana platforma edukacyjna. Artykuły dostępne zarówno na stronie internetowej jak i w aplikacji mobilnej. Dostępny tryb wyświetlania jasny i ciemny.

Resposta da LEPoLEK
Odpowiedni zasób wiedzy do egzaminów i LEKu. Cena korzystna, platforma intuicyjna.

Resposta da LEPoLEK
Świetnie przygotowuje do LEK i do pracy w zawodzie.
Za cenę którą oferują, świetnie opracowana baza materiałów oparta o najnowsze wytyczne, z możliwością zadawania pytań, na które bardzo szybko pojawia się odpowiedź. Naprawdę polecam i na studia i do pracy :)

Resposta da LEPoLEK
LEPoLEK prężnie się rozwija. Uwielbiam ich mnemotechniki i aktualizacje informacji o nowe wytyczne.

Resposta da LEPoLEK
Bardzo dobrze rozbudowana baza pytań, wraz z odpowiedziami ze źródłami i opiniami ekspertów.

Resposta da LEPoLEK
Jestem z Lepolekiem od poczatku, od papierowej ksiazki- nostalgia:) wiele egzaminow na 5, szczerze polecam!!!

Resposta da LEPoLEK
Rozbudowane uzasadnienia pod odpowiedziami, które ułatwiają zrozumienie tematu

Resposta da LEPoLEK
Korzystam z LEPoLEKu od początku studiów i nie wyobrażam sobie nauki bez tej platformy. Świetne artykuły, mnemotechniki, atlasy i motywujące kursy, dzięki którym ilość materiału nie jest tak przytłaczająca. Głównym powodem wyboru tej platformy jest jednak baza pytań do LEKu - super opracowana, ze szczegółowymi wyjaśnianiami każdej odpowiedzi i możliwością śledzenia mojego progresu. Bardzo polecam do nauki, do LEKu i sama na pewno wrócę ucząc się do PESu!

Resposta da LEPoLEK
W nauce do tegorocznej sesji platforma była niezastąpiona! Nie wiem jak zdałabym farmakologię gdyby nie lepolek. Widać ile pytań na egzaminach się powtarza z bazy lepoleka. Ponadto jest to szybki sposób na szukanie odpowiedzi z każdego działu medycyny

Resposta da LEPoLEK
Dobrze opracowane zbiory pytań, artykułów i innych materiałów przygotowujących do LEK. Dzięki nim można w przyjemny sposób przygotowywać się zarówno do egzaminów na studiach jak i egzaminu końcowego.

Resposta da LEPoLEK
Lepolek nie raz uratował mnie na studiach. Pozwolił mi przygotować się na zajęcia, do egzaminów, a także przygotował do zawodu lekarza. Świetne atlasy, quizy anatomiczne oraz mnemoniki urozmaicały naukę i dzięki temu zdobywanie wiedzy było przyjemnością.

Resposta da LEPoLEK
Bardzo dziękuję platformie LepoLek za przygotowanie mnie do zawodu lekarza. Przez 6 lat studiów platforma była dla mnie ogromnym wsparciem w nauce i pozwoliła rozjaśnić wiele kwestii, które w tamtym okresie były dla mnie czarna magią. Do dziś kocham wasze mapy myśli :)

Resposta da LEPoLEK
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.