Lesslie Technologies AB Avaliações 32

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nu använt Lesslies tjänster i ett halvår och är mycket nöjd. Har många utländska leverantörsfakturor och med Lesslie har jag bra överblick över vilka fakturor som ska betalas och när samt smidigt att... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bättre växlingskurs och lägre avgifter. Det borde vara tillräckligt för en femma. Men dessutom automatisering av bokföringen. Fantastiskt med någon som ger storbankerna en anledning att se över sin... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Supersmidigt att göra betalningar i utländsk valuta. Med integrationen mot Fortnox så bokförs betalningarna och även valutadifferenser på valutakonton automatiskt. Fixar de också att man betala... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alla företag som betalar till utlandet borde använda Lesslie! Ett väldigt trevligt gränssnitt och en mycket väl fungerande integration med vårt faktureringssystem. Men den stora vinsten för oss är att... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de pagamento
  2. Banco
  3. Agência de câmbio
  4. Empresa de importação e exportação

Få mer valuta för pengarna med Lesslie PAY! Vår tjänst erbjuder en enkel och kostnadseffektiv lösning för företag som hanterar utlandsbetalningar. Vi erbjuder automatiserad bokföring, bättre växelkurs med lägre valutapåslag samt avgiftsfria expressbetalningar till flera länder. Med vår förintegrerade tjänst som är kompatibel med många kända affärssystem och storbanker kan ni komma igång med Lesslie PAY och börja spara tid och pengar på bara några minuter – helt kostnadsfritt.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

32 avaliações

Smidigt och enkelt.

Smidigt och enkelt.
Slipper överföra till eurkonto innan betalning.
Saknar dock att det inte går att delbetala.
Delbetalningar aktiverad.
Snabbt och smidigt fixat från Lesslie.

20 de dezembro de 2023

Hej Linda!
Vi har stöd för delbetalningar :). vänligen kontakta support@lesslie.se så aktiverar vi det åt er idag.

Nöjd nöjd nöjd!

Smidig och enkel process MEN framförallt tidseffektivt. Alltid hjälpsamma, snabba och proffsiga!

8 de novembro de 2023

Resposta de Lesslie Technologies AB

Tack! Detta värmer så otroligt mycket i våra hjärtan och ökar vår motivation att fortsätta förbättra vår tjänst.

Att lita på!

Efter ett års användning kan jag bara konstatera att Lesslie är ett seriöst företag man kan lita på för både stora och små transaktioner och som dessutom sparar oss en hel del pengar på årsbasis.

26 de outubro de 2023

Resposta de Lesslie Technologies AB

Tack för ert förtroende och positiva omdöme! :)

Supernöjda!

Vi har snart använt Lesslie PAY i över ett år och tjänsten tycker jag bara blir bättre och bättre med ännu fler funktioner. Stor besparing för vårt bolag i både tid och pengar genom att ha automatiserat betalflöde för våra utlandsbetalningar.

26 de setembro de 2023

Resposta de Lesslie Technologies AB

Det är fantastiskt att höra att ni upplever att Lesslie PAY ständigt förbättras och tillför mer värde med nya funktioner. Tack för att ni delar er positiva upplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt och smidigt för att underlätta…

Enkelt och smidigt för att underlätta våra utlandstransaktioner och göra dem billigare. Alltid hjälpsamma och det känns mer som en partner än som någon som försöker sätta käppar i hjulen för en (vilket ibland är fallet med t ex banker).

19 de setembro de 2023

Resposta de Lesslie Technologies AB

Vi är glada att höra att vår tjänst förenklar och sänker kostnaderna för era utlandstransaktioner.

Lesslie Pay

Lesslie Pay var en aha-upplevelse för oss. Deras teknologi har verkligen förenklat vår utlandsbokföring. Vi har befriats från ineffektivitet och höga kostnader och kan nu fullt ut fokusera på vår framtid.

4 de setembro de 2023

Resposta de Lesslie Technologies AB

Jättehärligt att höra att ni uppskattar vår tjänst!

Världklass!

Som vanligt sätter Lesslie standarden för kvalitet i värdlsklass! 🌍🏆 Det är ingen match att hålla de internationella betalningarna i ordning tillammans med deras tjänster.

10 de agosto de 2023

Resposta de Lesslie Technologies AB

Tack för att du lyfter fram Lesslie som den självklara tjänsten för internationella betalningar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkel hantering av utlandsfakturor + bättre valutaväxling

Toppenbra tjänst där vi sparat mycket och blir väldigt smidig hantering av utlandsfakturor.

19 de julho de 2023

Resposta de Lesslie Technologies AB

Kul och höra att ni som redovisningsbyrå uppskattar vår tjänst och att era kunder också ser ett stort värde i Lesslie PAY! En win-win situation :)

Fantastisk tjänst!

Fantastisk tjänst på alla sätt och vis för bolag med mycket utlandsbetalningar. Vi har använt Lesslie i ett snart ett år och ser inga anledningar till att byta lösning.

10 de maio de 2023

Resposta de Lesslie Technologies AB

Det är fantastiskt att höra att ert företag finner vår tjänst så fantastisk. Att ni har använt vår lösning i nästan ett år och inte ser några skäl till att byta ger oss stor motivation. Vi ser fram emot att fortsätta ge er verksamhet mer valuta för pengarna!

Effektiv betallösning

Effektiv betallösning, personliga och tilllgängliga, sömlös automatisering mot bokföringssystem.

5 de julho de 2023

Resposta de Lesslie Technologies AB

Tack för de fina orden. Det glädjer oss enormt mycket att höra ni är nöjda med både Lesslie PAY och vår kundservice.

Bra service

Bra service. Bra växlingskurser.

7 de fevereiro de 2023

Resposta de Lesslie Technologies AB

Vi är bara glada över att kunna bidra till detta för ditt företag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb enkel inloggning, bra funktioner

Snabb enkel inloggning
Bra support vid frågor
Flexibla lösningar som sparar tid och kapar kostnader

30 de janeiro de 2023

Resposta de Lesslie Technologies AB

Tack Ange, vi är otroligt glada över att du uppskattar Lesslie PAY.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.