Mijn ervaring bij jullie was goed behalve dat de pakket aankwam bij een post punt dan bij mij thuis en ik had aangegeven bij mijn huis te bezorgen .
Veja o que dizem as avaliações
I discovered thebrand through Instagram, and I loved all the clothes — they’re both trendy, on-point with current fashion, and great quality. I didn’t hesitate to place an order, and I’m truly satis... Ver mais
È piaciuto tantissimo alla mia ragazza. Abaya dalle misure e dal materiale perfetti, eccezionali. Mi è piaciuto così tanto che acquisterò altri colori in futuro!
Ik raad iedereen aan om een foto video te maken tijdens t retourneren van t product ! Ik had ook een bestelling geplaats , gelijk ontvangen geen probleem ging snel en goed. Ik vond t te klein... Ver mais
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Mijn ervaring bij jullie was goed… behalve
Snelle levering en goed kwaliteit
Snelle levering en goed kwaliteit. Ben erg tevreden
Leswanstore
Super goede communicatie, toen ik ze een berichtje had gestuurd reageerde ze meteen wat ik erg fijn vond en ze zijn ook super klantvriendelijk en vragen achteraf na het ontvangen van het pakket of alles naar wens was. Ik heb zelf een setje gekocht , majestic. Echt prachtig en de kwaliteit is ook erg top . Ik zal hier zeker nog eens bestellen echt een aanrader 💞!
NOOIT BESTELLEN
Slechte service, belazeren de boel en er zijn al zoveel topics over ze geopend op facebook.
Echt verschrikkelijk

Resposta da Leswanstore
Ik raad iedereen aan om een foto video…
Ik had ook een bestelling geplaats , gelijk ontvangen geen probleem ging snel en goed. Ik vond t te klein, betaling was via klarna. Ze hebben t retour niet geaccepteerd vanwege vlekke op t kleding nog met fotos aan klarna gestuurd ! Ik heb t maar 1 x van de verpakking eruit gehaald is onmogelijk
Ik weet niet waar jullie het over hebben maar ik eet niet eens chineze snack , ik heb klarna verteld dat ik het al retour had gestuurd, maar jullie nog niet in behandeling hadden genomen en ohja ik heb t foto niet gezien maar een collega van klarna gaf me aan dat t vlek niet op een vlek leek maar meer dat er iets erop was geplakt .
Ik ben zelf ook heel benieuwd naar de “vlek” je mag t product terug sturen kunnen we kijken wat t is , en of t overeenkomt met de foto die je hebt gestuurd aan klarna en waarschijnlijk ben ik ook niet de enige die tegen dit probleem aanloopt !!

Resposta da Leswanstore
Zo’n mooie jurk en hij werd precies na…
Zo’n mooie jurk en hij werd precies na de bestelling geleverd.
Goede kwaliteit, verschrikkelijk communicatie
Goede kwaliteit producten, alleen klantenservice is verschrikkelijk. Niemand reageert als je een mail stuurt en je krijgt ook geen reactie terug!!!!

Resposta da Leswanstore
Ik had 2 capecoat’s besteld heel mooi…
Ik had 2 capecoat’s besteld heel mooi goeie kwaliteit, snelle levering!
Very kind and incredibly fast!
Great service!
Hele goede kwaliteit
Hele goede kwaliteit, levering duurde niet lang en makkelijk te communiceren met het bedrijf. 5 sterren waard!
Ik heb de bloemenjurk besteld echt…
Ik heb de bloemenjurk besteld echt super mooi! Ben echt tevrede
Geen geld terug gekregen
Ik had 1 jurk besteld met 2 verschillende maten. 1 jurk terug gestuurd. Is al 3 weken bijna nog steeds geen betaling terug gekrgeen. Dit is voor mij eerste en laatste keer dat ik bij haar bestel… ik raad niemand aan

Slechte service
Ik heb hier een abaya besteld en ik moest eerst meermaals mailen omdat mijn bestelling maar niet verzonden werd. Uiteindelijk is het na een week verzonden na behoorlijk wat aandringen. Ik had al gemaild, geen reactie. Reactie achtergelaten op TikTok, die was verwijderd. Uiteindelijk gehoor gekregen via dm. Het pakketje uiteindelijk wel goed ontvangen, maar de abaya is helaas te kort dus ik wil ‘m nu terugsturen, maar nu stuit ik tegen hetzelfde probleem aan: ik krijg geen reacties op twee mailtjes, geen antwoord op dm en morgen zijn er al twee weken verstreken en is de retourtijd voorbij. De klantenservice is echt verschrikkelijk, ik raad het absoluut niet aan om hier te bestellen.
* update: nav mijn review is de info op de website veranderd. Eerst moest je mailen voor het aanmelden van een retour en nu kan je zelf je retour aanmelden. Dat heb ik net gedaan. Verder heb ik een bijzonder mailtje ontvangen van Le Swan waarin staat dat ze juridische stappen ondernemen als ik niet binnen 48u mijn review verwijder, want het zou ‘onjuiste informatie’ bevatten. Mijn ervaring is kloppend en het retoursysteem is aangepast nav mijn review, het is niet altijd zo geweest. De reactie die ze hier op mijn review geven (publiekelijk) is dan ook een hele andere toon dan die in de mail staat.

Resposta da Leswanstore
Ik had een jurk bestelt ik heb het…
Ik had een jurk bestelt ik heb het gepast hij was kort en strak ik heb het retour verzonden ik moest zelf de retour kosten betalen 13,50. Later kreeg ik bericht dat het rits kapot was waardoor mijn geld niet word terug betaald. Dat ik het kreeg was de rits nog heel en bij retour zenden ook hij was alleen stroef toen ik het wilde openmaken tijdwns het passen hij ging gewoon sluiten niets aan de hand. Ik word van beschuldigt dat ik het rits kapot heb gemaakt terwijl het niet zo is. Ze melden dat ze bij hun mening en stand blijven en als ik het jurk terug wil zelf de verzend kosten moet betalen. Ik ben zeer teleurgesteld. Raad het niemand aan.

Resposta da Leswanstore
È piaciuto tantissimo alla mia ragazza!
I discovered thebrand through…
I discovered thebrand through Instagram, and I loved all the clothes — they’re both trendy, on-point with current fashion, and great quality. I didn’t hesitate to place an order, and I’m truly satisfied!
Hele snelle levering en top kwaliteit
Hele snelle levering en top kwaliteit. Mijn geld krijg je weer haha
Top kwaliteit en snelle bezorging hier…
Topkwaliteit en snelle bezorging hier bestel ik zeker opnieuw absoluut een aanrader!