Veja o que dizem as avaliações
Ontzettend goed geholpen door de mannen van Lets Move! De verhuizers waren vriendelijk en werkte snel en zorgvuldig. Ik vond het wel heel spannend, verhuizen doe je natuurlijk niet elke dag. Het co... Ver mais
Vandaag zijn wij verhuisd door Lets Move. Tot onze verbazing was deze dag, waar wij van tevoren best tegenop zagen, voor ons een soort van rustdag. 3 vrolijke, beleefde medewerkers namen ons alles uit... Ver mais
Detalhes da empresa
Als verhuisbedrijf is het ons doel om ervoor te zorgen dat u geen zorgen heeft tijdens de verhuizing. Vanaf het eerste contactmoment met uw persoonlijke verhuisadviseur nemen wij de zorg over de verhuizing op ons. Onze ervaren verhuisadviseurs stellen het verhuisplan op. De kundige en enthousiaste verhuizers voeren het zorgvuldig en snel uit. Elke verhuizing stemmen wij zorgvuldig af met onze klanten. Een goede voorbereiding is het halve werk en betekent bovendien dat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarom werken we niet alleen met persoonlijke aandacht voor uw eigendommen, maar vooral ook voor uw wensen.
Informações de contato
Vierlinghstraat 16, 3316 EL, Dordrecht, Holanda
- 0850600018
- info@letsmoveverhuizingen.nl
- letsmoveverhuizingen.nl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super fijne verhuisservice
Super fijne verhuisservice. Hele relaxed, alles mogelijk, en hele fijne verhuizers. Aardig meedenkend, niet moeilijk doen maar gewoon handelen en denken in Oh ja hoor dat kan best. Achteraf was er iets op te lossen en ook dat ging prima. Heel blij mee.

Aanrader!
Ik vond het wel heel spannend, verhuizen doe je natuurlijk niet elke dag. Het contact vooraf gaf mij wat meer rust en de verhuizers zelf maakte ontzorging helemaal waar.
Echte aanrader!

Geweldig geholpen
Geweldig geholpen. Niks was teveel gevraagd. Ik zou lets move aan iedereen aanraden!

Eens maar nooit meer
De verhuizers van LetsMove hebben ontzettend hard gewerkt en waren vriendelijk en behulpzaam. Daar hebben we zeker waardering voor.
Helaas is tijdens de verhuizing wel behoorlijk wat schade ontstaan in onze woning. Het trappenhuis en de gang zijn op meerdere plekken beschadigd geraakt. Dit is extra zuur omdat alles een week vóór de verhuizing nog gestuukt en gespoten was en dus volledig nieuw en strak was.
Daarnaast kwamen de verhuizers ruim twee uur te laat omdat ze vóór onze verhuizing nog een klein klusje wilden doen. Hierdoor liep de planning direct uit en werd de verhuizing uiteindelijk een haastklus, met alle gevolgen van dien.
Na de verhuizing hebben we direct contact opgenomen en beelden doorgestuurd van de schade. Vervolgens hebben we heel vaak gemaild en gebeld, maar pas na ongeveer drie maanden en nadat we hadden aangegeven het via onze rechtsbijstand te gaan regelen, kregen we eindelijk een reactie.
LetsMove wilde hun eigen stukadoor langs sturen om de schade te herstellen. Omdat het ons nieuwe huis betreft en wij goede ervaringen hebben met onze eigen stukadoor, wilden wij liever onze eigen stukadoor inschakelen. Daar wilden zij echter niet in meegaan. We kregen uiteindelijk de keuze: €400 vergoeding of hun eigen stukadoor. Uiteindelijk hebben we maar voor het geld gekozen.
Er werd aangegeven dat dit bedrag binnen een week zou worden overgemaakt, maar ook dat duurde weer vier weken en meerdere telefoontjes en mails. Pas nadat we opnieuw hadden aangegeven dat we het anders via onze rechtsbijstand zouden laten lopen, hebben we het bedrag ontvangen.
Uiteindelijk zijn we vier maanden verder voordat alles was afgerond. In de tussentijd hebben we de schade laten herstellen, wat ons uiteindelijk veel meer geld heeft gekost dan de vergoeding die we hebben ontvangen. Al met al een erg teleurstellende afhandeling na een verhuizing. Dit bedrijf eens maar nooit meer, we zullen dit bedrijf ook aan niemand aanraden!

Resposta de Let's Move Verhuizingen
Top bedrijf, niet twijfelen: gewoon boeken
Vier vriendelijke en rustige mensen van Let’s Move hebben begin december jl mijn verhuizing vlekkeloos uitgevoerd in een ochtend. Dankzij de liftwagen was alles snel gelost en de prijsafspraken zijn ze keurig nagekomen. Ik heb ze allemaal een mooie fooi gegeven voor het harde werken. De volgende keer maak ik graag weer gebruik van Let’s Move.
Dit is echt een regelrecht TOPbedrijf
Dit is echt een regelrecht TOPbedrijf. Ik heb ze nu 3 keer aan het werk gezien (bij vrienden en mezelf) en keer op keer zijn ze vriendelijk, professioneel, snel en respectvol met spullen en mensen. Ze denken constant mee over de beste oplossingen. Absoluut een dikke aanrader. Ahmed, Dylan, Appie en Ali van de lift hebben onze verhuisdag een enorme bak stresslozer gemaakt.

Excellent service by professionals
Their assessment and execution was on point. Efficient and careful in their ways. We hired 3 movers and the lift. They handled the heavy furnitures with expertise and that too navigating through windows with glass panels. Glad that we chose Let's Move.
Vriendelijk, bemoedigend deskundig geduldig en doortastend
De vriendelijke en doortastende verhuizers maakten er een gezellige en ook nuttige dag van. Het was best een zware klus maar ze bleven ook mij bemoedigen. Hartstikke fijn. Alles kwam goed ook moeilijke demontages en het weer in elkaar zetten van antieke kasten.
Toppers…
Binnen 4 jaar weer voor Let's Move gekozen. De eerste keer al top als was er toen verkeerde inschatting qua hoeveelheid maar dat toen heel netjes opgelost.
Nu waren Ali,Tariq en Turone onze verhuizers met een grote verhuiswagen!
Klagen deden ze niet, boden zelfs nog aan om eventueel andere extra dingen mee te nemen. Hulp hoefde ze niet al was het bij nieuwe huis ver lopen ( grote tuin) Goed overleg over welke kamers en welke spullen zowel in oude als nieuwe huis voordat ze begonnen met in/uit laden.
En dit als binnen 6 uur ipv de geschatte 7 uur.
Dus weer een dikke 10

Fijne verhuizing
Alles is volgens afspraak gegaan. Vanaf de 1e minuut ontzorgd en alles netjes verhuisd zonder schade, zelfs mijn 65 inch OLED tv. Het waren vriendelijke verhuizers. Ik wil ze nog even bedanken: Amar, Amro, Samir, Tariq en Tyrone.

Ons vertrouwde verhuisbedrijf
Dit was onze tweede ervaring met Let’s Move en de eerste keer waren we heel tevreden. Deze keer was de klus wel ingewikkelder en zagen we best wel tegen de verhuizing op. Achteraf is dat nergens voor nodig geweest. De vijf vriendelijke en supersterke mannen hadden overal een oplossing voor. Alles ging onwijs snel en heel professioneel. Kwetsbare inboedel werd keurig geseald. Ondanks dat er een uur extra nodig was om alles over te brengen, was de prijs nog steeds netjes t.o.v. andere verhuizers. Aan het eind van het jaar meoeten we weer verhuizen, dat doen we dat zeker weer met ons inmiddels vertrouwde verhuisbedrijf Let’s Move.
Top verhuizing
We zijn erg tevreden over de verhuizing via Lets Move. Snelle en nette verhuizing.

Wat een TOPTEAM
Wat een topteam hebben wij vandaag gehad.
Wat een vriendelijke hardwerkende nette mannen.
Alles word met zorg ingepakt en er word met je overlegt waar je alles wilt hebben staan.
Een echte AANRADER voor jouw verhuizing.
Van ons krijgen jullie een hele dikke 10

Resposta de Let's Move Verhuizingen
Dylan en Ammar zijn toppers!
Gister hebben Dylan en Ammar ons geholpen met het verhuizen van alle meubels uit het appartement. Meubels werden keurig netjes ingepakt en voorzichtig de nieuwe woning op de juiste plek gezet. Erg vriendelijk en behulpzaam. Ook het voortraject bij het aanvragen van de offerte verliep soepel. De inschatting qua benodigde tijd was exact juist ingeschat van te voren.
Top bedrijf!

Superfijne verhuiservaring
Superfijne ervaring met dit verhuisbedrijf. Het vierkoppige team (Jimmy, Jamaica, Igor & Ali) waren snel, professioneel en stonden ons vriendelijk te woord als we vragen hadden. Het duurde uiteindelijk 3 uur langer dan gedacht, het was warm en we waren allemaal moe maar ze bleven vriendelijk en doorwerken tot alle spullen op z’n plek stonden. Mijn petje af.
Verhuizing pijlsnel en aardige verhuizers
We moesten dit jaar twee keer verhuizen. De eerste keer waren er dingen stuk, de verhuizers waren niet professioneel. Daarom waren we best gestrest toen we de tweede keer gingen. Het is niet overdreven, we waren superblij met Let's Move, een enorm verschil. Alles van waarde werd helemaal ingepakt, het ging pijlsnel. We moesten van drie hoog naar beneden uit oud grachtenpand met stevige verhuislift. Wasmachine door heel nauw gangetje. Jimmy, Juan en Imad waren vanaf seconde 1 heel beleefd en erg aardig. Ze dachten mee, zetten ongevraagd ons bed en tafel in elkaar. Goede herinneringen daardoor aan deze sowieso memorabele dag. En dus deze oprechte review!

Resposta de Let's Move Verhuizingen
Onze verhuizing is gedaan door de drie…
Onze verhuizing is gedaan door de drie toppers Tyrone, Amar en Jamaica. Wat een vriendelijke, hardwerkende en ervaren jongens!
Ze gaan zorgvuldig met je eigendommen om en zijn niet normaal snel.
Kortom: professionaliteit, deskundigheid en de juiste ervaring hebben zij allemaal in huis. Bedankt guys!
Service gericht vakwerk.
Taric en de mannen zijn harde en service gerichte werkers. Wagen werd super slim ingepakt en alles goed beschermd. Bijna 6 wintermaanden bij hun in opslag gestaan. Spullen kwamen er in dezelfde staat uit. Ook boeken en dergelijke. Kasten heel netjes gemonteerd. Afspraken worden nagekomen Bedankt mannen!

Vriendelijk, stipt en efficiënt
Vriendelijk, efficiënt en een stel toppers
Op vrijdag 01-03-2024 voor het eerst van mijn leven gebruik gemaakt van een verhuisbedrijf. In dit geval Let's Move, om de huisraad van mijn moeder naar 2 verschillende adressen te verhuizen. Duidelijke offerte voor aanvang van de verhuizing.
De verhuizers [Tyrone, Ahmed, Jesse] waren stipt op tijd aanwezig, zeer beleefd en prettig in de omgang . Er werd op zorgvuldige wijze met de spullen omgegaan en je kon merken dat ze behoorlijk op elkaar ingespeeld waren, een half woord was genoeg. Alles verliep zeer voorspoedig/efficiënt en ze hebben echt keihard gewerkt. Waren zelfs sneller klaar dan vooraf bedacht/berekend was. Dus ook de prijs werd lager.
Zal voortaan dus alleen nog maar gaan verhuizen met de hulp van een verhuisbedrijf, gaat sneller, efficiënter en vele malen prettiger.
Met grote dank aan Tyrone, Ahmed en Jesse
Zeker een aanrader.

Resposta de Let's Move Verhuizingen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.