echte tegenvaller!
Satijnen set gekocht, viel in het echt best tegen en kleur kwam niet overeen als op tiktok videos.
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Wat een opzetters! Super neppe slappe Birkenstocks uit China, echte zooi. En wil je ze terugsturen dan betaal je € 35 retourkosten!!!
Wat een kloote zooi heb ik schoenen pas ze niet en wil ze terug sturen en wat denk je website uit de lucht en kan ze niet terug sturen !! Nou een ding ik ga ze niet betalen .
Eigenlijk geen enkele ster waard! Oplichters! Schoenen besteld op een Nederlandse website en krijg je nep troep uit China. Wil je het retour sturen omdat je niet tevreden bent, mag je het terugsturen naar China!!! Waanzin!!! Ik zou 20% terugkrijgen, moet het nog ontvangen, zit gewoon in eigen zak!!! Oplichterij, NOOIT IETS KOPEN DAAR!!
Wat een ontzettend slechte website is dit zeg! Het bestelde product van Birkenstock bleek een niet origineel en tevens verrot product te zijn! Absoluut niet wat ik heb besteld! Na zeer moeizaam contact leggen met de klantenservice kreeg ik als antwoord dat het op eigen kosten retour kan naar jawel China!!!
Nooit hier kopen! Oprechte oplichting!!!
Alles ,niet geleverd wat is besteld,na 6 mails nog niets veranderd,steeds de zelfde vraag alles via de computer.
Ze verkopen ‘suède’ slippers op hun website, die van namaak en chemisch materiaal blijken te zijn. Zeer slechte kwaliteit. Ze hebben een robot gestuurde klantenservice, waardoor je geen concreet antwoord krijgt op de vragen die je stelt. Retourneren kan naar China, met een heel ingewikkeld proces en retourkosten (boven de €20) voor eigen rekening. Advies: NOOIT hier kopen!!!!!
1 ster is nog te veel. Als het item niet voldoet moet je het retourneren na China en de kosten zijn voor jezelf. Op de site staat zoveel overeenkomsten text dat er haast geen doorkomen aan is en helemaal onderaan staat er dan vemeld dat het dat de retouren naar China terug moeten. Menig consument komt niet een zover met lezen. Een echte dropshipper is dit bedrijf met alibaba kwaliteit. Nog niet het helft van z'n geld waard
Eerste klas boeven zijn het. Ze verkopen immitatie producten en hebben een robot-gestuurde klantenservice. Maar bovenal; wil je retourneren, dan mag je de producten naar het land van herkomst sturen - CHINA. En dan gaan zij vervolgens iemand anders in de maling nemen met hun neppe spullerij. Dit is pure misleiding en crimineel gedrag. Wie pakt ze op?
Oplichterij. Een zogezegd Nederlands bedrijf maar alles namaak vanuit China aan Westerse prijzen... Terugsturen geen optie gezien kostprijs! Deze website moet opgedoekt worden, maar ze zullen Meta goed betalen voor advertenties...
WARNING!! Pakket na 12 dagen niet ontvangen. Niemand antwoord. Pakket klmt uit China blijkbaar, terwijl dat dit een nederlandse website is. Kunnen we ergens klacht indienen?
Gruwelijke oplichters
Doen zich voor als Nederlands bedrijf (adres in Alkmaar), maar vervolgens moet je retourneren naar China. Die verzendkosten zijn vaak hoger dan de waarde van het pakket zelf. Nooit iets bestellen, want artikelen zijn nog eens nep ook.
Ik heb wat bij hun besteld en nooit iets gekregen. Er staat dat je contact op moet nemen met hun via mail als er iets fout is. Na 5 keer mailen krijg ik nog geen antwoord… NIETS KOPEN HIER!!!!!!
Pakketje niet ontvangen. Klantendienst antwoordt steeds met hetzelfde antwoord. Fake website!!
Oplichten website nooit bij hun bestellen. Het product komt uit China. Ik heb OrthoFit comfort het kost 39 euro,schoenen bij hun "Levani" bestellen. Het valt me heel erg tegen, heel erg goedkoop uit en geef geen ondersteuning voor de voeten. Dus terug sturen. Het kost 21 euro retourneren. Zelf betalen! Dit is echt niet normaal.
WARNING!!! NIETS BESTELLEN!
De kwaliteit van het product is echt slecht en komt niet overeen met de foto's op de website.
Ze doen zich voor als Nederlandse website, maar de retouren gaan naar CHINA en dat moet je zelf betalen!!!
Klantenservice zijn vriendelijk, maar alles wordt vertaald door een computer en ze zijn ongelooflijk langzaam.