Banner for RXcasino №1🥇 opptil 26 000 kr samt 300 gratisspinn

RXcasino №1🥇 opptil 26 000 kr samt 300 gratisspinn Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Favourites on cheap Android was where it began: support asked for the game round code at Tue 10:27 that casino history never showed. Lobby notice showed an older cashout line while the account still s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The loyalty programme at this online casino is genuinely brilliant. Each level actually unlocks proper perks like bigger cashback percentages and monthly free spins that make you want to stick around.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mobilversjonen av dette casinoet er helt knall, alt går silkemykt på telefonen uten noen lag eller problemer. Jeg spiller ofte litt på farten eller slenger meg ned i sofaen på kvelden og koser meg med... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg digger lojalitetsprogrammet her, for nivåene gir faktisk konkrete fordeler som free spins og bedre cashback. Det motiverer meg skikkelig til å holde meg aktiv akkurat på dette casinoet i stedet fo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Cassino

Escrito pela empresa

🏆 Oppdag de beste nettkasinoene i Norge, som tilbyr moderne spill, gjennomsiktige regler, sikre funksjoner og attraktive tilbud. 🎁

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg spiller ikke så veldig ofte

Jeg spiller ikke så veldig ofte, men når jeg først får lyst til å prøve meg litt, er det alltid dette casinoet jeg velger. Jeg har aldri opplevd trøbbel med uttak eller andre ting her, noe som er helt annerledes enn flere andre steder jeg har testet. Det gir en skikkelig god følelse å vite at alt bare funker. Litt av en lettelse etter alle de gangene jeg har blitt irritert andre steder. Jeg blir rett og slett glad når jeg ser at saldoen kommer inn på kontoen uten problemer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Etter en kort spilleøkt her kan jeg…

Etter en kort spilleøkt her kan jeg bare trekke meg ut uten å bekymre meg for at kontoen blir frosset. Det er så deilig å vite at uttaket går smooth og at de ikke lager drama. Jeg føler meg helt trygg og slapper av mens jeg spiller. Noen ganger tenker jeg at dette er akkurat sånn det skal være på et skikkelig casino. En sånn ro er verdt gull.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Spillene her laster så fort at det er…

Spillene her laster så fort at det er helt utrolig. Jeg hopper rett inn i actionen uten noen venting eller frysing i det hele tatt. Det føles nesten som å være på et ekte casino, bare mye smoothere. Noen ganger blir jeg så oppslukt at timene flyr forbi. Jeg elsker virkelig hvor responsivt alt er.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er helt supert med det store…

Det er helt supert med det store utvalget her, enten jeg er i humør for spilleautomater, roulette eller blackjack så finner jeg alltid noe som passer. Noen kvelder vil jeg bare slappe av med enkle slots, andre ganger er det gøy å prøve seg på bordspill. Jeg blir aldri lei fordi det alltid er noe nytt å teste ut. Det føles som de har tenkt på alle typer spillere. Kjempemoro!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg satt og spilte en helt vanlig slot…

Jeg satt og spilte en helt vanlig slot da det plutselig smalt og jackpoten rullet inn. Det var helt sinnssykt, jeg trodde nesten ikke det var sant da summen dukket opp på skjermen. Nå går jeg fortsatt rundt og smiler for meg selv, det føles som en drøm. Dette casinoet leverer skikkelige gevinster, og jeg kommer definitivt til å fortsette å spinne her. En sånn opplevelse gjør at man blir hekta på ekte.

12 de setembro de 2026

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais