Min oplevelse er at især bukserne er små i størrelse. Jeg er normal 38/40/m i de fleste mærker, men disse kunne jeg ikke få på - også selvom jeg tjekkede størrelsesguiden. Så sørg for at bestille... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har handlet hos dem to gange, og jeg synes produkterne er pæne. Første gang købte jeg et jakkesæt, hvor bukselåsen helt faldt af med det samme. Anden gang købte jeg et par bukser og en matchend... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har haft en super gode købeoplevelse hos leve. Jeg ville købe et jakkesæt og et andet sæt, og der var lidt bøvl på lageret, der gjorde, at jeg ikke helt kunne få de størrelser, som jeg havde besti... Ver mais
A empresa respondeu
Dette er min første dårlige anmeldelse nogensinde, men jeg synes det er meget underligt og yderst kritisabelt at man intet svar kan få fra Leve og ej heller få sine penge retur.. Jeg sender min pak... Ver mais
A empresa respondeu
Leve er et dansk tøjmærke med base i København. Leve har en klar mission om at levere kvalitetstøj til overskuelige priser. Alle kollektionerne er limited og bliver derfor kun lavet én gang.
Jagtvej 49C, 5000, Odense C, Dinamarca
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bestilte en pakke d. 7 februar. Har intet hørt siden. Har prøvet at komme i kontakt med dem, uden held.

Kan virkelig anbefales!!!!
Alt var så godt. Flot tøj, god kvalitet til en god pris!
Jeg har endnu ikke modtaget min pakke. Der er gået over 3 uger. Jeg har skrevet til dem på mail, men de svarer mig ikke:(
Jeg havde glemt at bestille fragt, men de var hurtige til at hjælpe mig, så min pakke kunne komme hjem til mig!! Virkelig god service😇😇

God service og dejlig bløde produkter til prisen<3 <3

Resposta de Leve Copenhagen
Fantastisk service, og flotteste designs i god kvalitet. Ikke andet end ros her fra. Kæmpe anbefaling!⭐️🙌🏼

Resposta de Leve Copenhagen
Langsomt levering og strørrelse ikke tilsvarende
Højeste kvalitet af jakkesæt til kvinder.
Jeg købte julegaver til min familie og alle var meget begejstret for den høje kvalitet og snittet på jakkesættene.
Returned item i received back 18 pounds less than i give them lying thieves DO NOT DEAL WITH THEM
Virkelig flot og lækkert tøj, elsker især min nye nederdel med slids! Jeg skrev til dem og fik hurtigt svar så jeg kunne købe en top med, jeg ikke havde set da jeg havde bestilt.
Anbefaler og køber helt sikkert igen fra LEVE. :-)

Super søde mennesker!
Rigtig god kvalitet af de dejlige produkter!! <3
Stor anbefaling herfra!

Resposta de Leve Copenhagen
Bestilte en klassisk sort blazer fra Leve. De var søde til at hjælpe ift størrelse og da jeg først havde besluttet mig, var teamet så søde og hjælpsomme til at få den hurtigt leveret igen. Glæder mig til at følge med!

Resposta de Leve Copenhagen
Har handlet hos Leve 2 gange og det er mere end tilfredsstillende, kan klart anbefale deres produkter

Resposta de Leve Copenhagen
Hurtig og fejlfri levering🌸 Produkterne var præcis som angivet på hjemmesiden, god vejledning og service mhp størrelser. Kæmpe anbefalding herfra, kommer bestemt til at handle her igen👏🏽⭐️

Resposta de Leve Copenhagen
Jeg har kun haft positive oplevelser med Leve
Jeg er vild med deres fine minimalistiske styles og kvaliteten heraf - Alt sammen til gode priser!
Personalet er venlig og altid søde til at hjælpe hvis man har spørgsmål. Alt i alt kan jeg varmt anbefale Leve. Jeg handler helt sikkert igen!

Resposta de Leve Copenhagen
Har handlet hos Leve flere gange, har Deres blazere i næsten alle farver🙏 De er virkelig lækre med en god pasform🙏 Deres tøj passer alle aldre og er bare lækkert til en god pris.
Dejligt man kan få et helt suit til fornuftige penge❤️
Nemt og hurtigt , at bestille og hurtig levering…
Tak for altid god service👏👏
Bedste anbefaling herfra🎉

Resposta de Leve Copenhagen
Tusind tak for smukt behageligt tøj. Er meget tilfreds og glad for mit køb!

Resposta de Leve Copenhagen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.