Super service om de bestelling op de gewenste tijd te bezorgen!!! De olla's werken perfect in mijn moestuin (zware kleigrond). Extreme hitte is geen probleem meer. Alleen de olla's met water vullen (s... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Dit was de zoveelste bestelling en zoals altijd verliep alles heel soepel. De goederen voldoen aan de omschrijving. Geen onnodig grote verpakkingen, zelfs reeds gebruikte dozen. Zoiets waardeer ik. Is... Ver mais
Wat een verademing is deze website en het bedrijf daarachter! Ik was op zoek naar producten om mijn leven zoveel mogelijk plasticvrij te maken, en bij Leven Zonder Afval vond ik een rijk aanbod. Alles... Ver mais
Detalhes da empresa
In mijn webwinkel verkoop ik sinds 2016 duurzame producten die bijdragen aan het verminderen van jouw afval!
Informações de contato
Eemstraat 15 b, 3741AB, Baarn, Holanda
- 06-15201629
- info@levenzonderafval.com
- levenzonderafval.com
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Wat een fijne ervaring
Wat een fijne ervaring. Mooie producten, snelle levering en zelfs een persoonlijk handgeschreven briefje bij de verpakking in. Top!
Mooie producten, persoonlijk geleverd
Mijn eerste bestelling beviel uitstekend. Mooie producten en zelfs binnen 24 uur persoonlijk afgeleverd door de eigenaresse. Ik ga zeker vaker bestellen!
Snel geleverd, absoluut geen plastic, prima kwaliteit
Snel geleverd, brievenbuspakje, helemaal zonder plastic
Dit is een webwinkel naar mijn hart
Dit is een webwinkel naar mijn hart. . . prachtige producten waarover is nagedacht. Milieuvriendelijk . . . en zeer praktisch en origineel. Leuk om ook eens een cadeau via deze website te kopen om een ander daar mee te verblijden. Zowel van het begin tot het einde krijg je een persoonlijke topservice . . . !
Erg blij mee!
Al een aantal jaren zijn we klant bij Leven Zonder Afval. Fijn om terecht te kunnen bij een bedrijf dat het beste voor heeft met Moeder Aarde en dat ook laat blijken middels hun assortiment. Mooie producten met oog voor het milieu. En dat alles met veel tips voor het gebruik en een persoonlijke benadering. Erg blij mee!
Tevreden!
Leuke website, snelle levering, leuk dat er een handgeschreven briefje bij zat. Ga hier zeker nog eens bestellen!
We waren niet thuis toen de bestelling…
We waren niet thuis toen de bestelling werd bezorgd. Zorgvuldig stond een papieren tas vlak bij de voordeur uit het zicht, met een leuk briefje erbij op tweedehands papier.
snelle levering
snelle levering
en goede tips om waspoeder en wasverzachter te maken.
Voldaan aan verwachtingen
Op tijd geleverd, contact opgenomen omdat ik zelf de adresgegevens niet goed had ingevuld. Dus prima!
Zo compact mogelijk verstuurd
Net als de vorige keren dat ik iets bestelde is alles snel en in goede staat bezorgd. Het kwam in een heel klein zwaar doosje; heel fijn dat er geen loze ruimte verstuurd wordt 😊
kopen bij leven zonder afvalB ij Leven zonder afval koop ik al…
Bij Leven zonder afval koop ik al jaren ,is altijd goed en op de tijd dat ze afspreken
goed product
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, reageert snel op vragen. Geweldig product!
Blij met de producten.
Bestelling ontvangen. Goede communicatie, blij met de producten.
Je denkt verantwoord bezig te zijn
Je denkt verantwoord bezig te zijn, maar zit dan met een waardeloos product.

Resposta da Leven zonder afval
Precies wat ik zocht
Op deze website vond ik precies wat ik zocht: verpakkingsarme producten in grotere hoeveelheden. Snelle verzending en ingepakt met gerecycleerd materiaal. Top!
Fijne duurzaambewuste webshop
Mooie producten voor de tuin en persoonlijke hygiëne. Ook de service prettig, iets even niet leverbaar, dan meteen teruggestort.
Duurzaam duurt het langst!
Fijne duurzame producten en veel keuze.
Spullen worden snel bezorgd en duurzaam verpakt. Ik hou ervan!
Excellent service good price
Excellent service good price. Personalised note was a lovely touch. Will definitely be purchasing from them again. I was looking for a specific product but will be looking to see what else they have to offer.
Klantvriendelijkheid
Altijd vragen direct beantwoord, snelle levering, lief kaartje erbij❤️