prima uitziende producten, nu nog te vroeg om al te beoordelen of het blijvend positief blijft. Ik heb het nog maar een paar dagen in huis. Zoals het er uit ziet is positief. Persoonlijk geschreven be... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super service om de bestelling op de gewenste tijd te bezorgen!!! De olla's werken perfect in mijn moestuin (zware kleigrond). Extreme hitte is geen probleem meer. Alleen de olla's met water vullen (s... Ver mais
Dit is een webwinkel naar mijn hart. . . prachtige producten waarover is nagedacht. Milieuvriendelijk . . . en zeer praktisch en origineel. Leuk om ook eens een cadeau via deze website te kopen om een... Ver mais
Dit was de zoveelste bestelling en zoals altijd verliep alles heel soepel. De goederen voldoen aan de omschrijving. Geen onnodig grote verpakkingen, zelfs reeds gebruikte dozen. Zoiets waardeer ik. Is... Ver mais
Detalhes da empresa
In mijn webwinkel verkoop ik sinds 2016 duurzame producten die bijdragen aan het verminderen van jouw afval!
Informações de contato
Eemstraat 15 b, 3741AB, Baarn, Holanda
- 06-15201629
- info@levenzonderafval.com
- levenzonderafval.com
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Er wordt altijd snel en goed geleverd
Er wordt altijd snel en goed geleverd. En altijd met een persoonlijke noot. Erg leuk
Super snel delivery
Super snel delivery, keurig verpakking! Zeker een aanrader!!!
Fijne producten
Makkelijke site met fijne producten die het milieu helpen. Snelle levering
goede vlotte levering en netjes ingepakt
ITS very good shop with friendly…
ITS very good shop with friendly workers which even writing short message. Thank you.
Helemaal prima
Snel te vinden op de website, betaalproces helder, verpakking in hergebruikt papier (ook nog leuk wat te lezen); alles helemaal prima.
Zeer tevreden
Snelle levering van prima producten. Persoonlijke instelling en bewust van het milieu.
Goede kwaliteit!
Snelle levering, fantastische kwaliteit!
Duidelijke communicatie met dit bedrijf.
Zeker een aanbeveling waard om hier te bestellen.
Snelle ontvangst van mijn bestelling
Snelle verzending, compact ingepakt
Snelle verzending, goed compact ingepakt waardoor en geen lege ruimte in het pakket was. Dus geen lucht verstuurd :-) En erg blij met de inhoud!
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering met een persoonlijke boodschap bij de bestelling.
Snelle service
mooie producten
Heb weer mooie producten ontvangen! En bij vergissing zelfs tweemaal;) ook nieuwe producten, dus ben benieuwd!
Snel geleverd
Snel geleverd, mailtje met de vraag om aanvullende informatie, hergebruikte verpakkingen!
Fijn bedrijf
Zeer snel geleverd. Bestelling tip top in orde. Prachtige producten die voldoen aan mijn wens minder plastic te gebruiken en eigen schoonmaakmiddelen samen te stellen