Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dette er svindel helt på kanten av loven. Det går ikkje ann og få refundert pengene og det er masse penger det er snakk om her. Man får ikke noe særlig nytte utav noen del av kurset. Det er bare no... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Syntes seriøst Levvel academy er noe av det beste som har skjedd meg! Selvom jeg ikke har kommet dit jeg vil enda, så syntes jeg fortsatt jeg selv som person har utviklet meg til enn så mye bedr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var skeptisk til LA da jeg signet up for noen måneder siden. Jeg var redd for at det var scam, og at jeg skulle tape pengene jeg hadde gått inn med. Heldigvis ble jeg svært positivt overrasket ove... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Faculdade de Administração

Escrito pela empresa

LevvelAcademy er en plattform for personlig og profesjonell vekst. Her får du tilgang til praktisk kunnskap, støtte fra et dedikert fellesskap, og muligheten til å bygge din egen suksesshistorie. Vi gir deg verktøyene du trenger for å realisere drømmene dine, enten det handler om e-handel, branding eller entreprenørskap. Vi er her for å hjelpe deg hele veien!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

1/5 – Fullstendig uakseptabel håndtering og skjult kreditt

Jeg inngikk avtale med LevelAcademy/Malosalg AS til avtalt pris 39 999 kr, uten renter, gebyrer eller kreditt. I etterkant ble jeg instruert til å flytte betalingen over til Klarna, uten at jeg fikk informasjon om renter, effektiv rente eller økt totalpris.

Først senere oppdaget jeg at totalbeløpet via Klarna var 53 490 kr, hvor over 13 000 kr er renter. Dette er en vesentlig endring av avtalevilkår som jeg aldri har samtykket til.

Jeg gjorde også tydelig klart på forhånd at min økonomi kun tillot lave månedlige betalinger (500–750 kr), og at jeg ønsket å unngå kreditt og forbrukslån. Likevel ble jeg satt over på en løsning med betydelig høyere belastning.

Avtalen ble signert under et direkte møte der jeg ble bedt om å signere med BankID mens representanter fra selskapet fulgte med. Dette opplevdes som pressende og ga ikke rom for reell betenkningstid.

Saken er nå bestridt og varslet til Klarna. Jeg vurderer videre oppfølging via Forbrukerrådet.
Anbefaler på det sterkeste å styre unna, og lese absolutt alt nøye før man inngår avtale med dette selskapet.

11 de janeiro de 2025

STYR UNNA!

Føler jeg ble lurt inn i noe som man ikke selv ønsket.

Hadde 2 møter og på møte nr 2 møte jeg «sjefen»
Han var rett på betalingen og ordningen der, jeg hadde ikke fått tenkt meg om enda før han presser på med at jeg måtte gjøre det og det..
vi hadde på skjermdeling og jeg la inn kortet mitt uten at jeg tenkte over at han så dette på sin egen skjerm.. føler meg skikkelig dritt etter dette.. skuffa meg selv skikkelig med og trå i en så stor felle.
Gutter som kler seg i dress og later som de har mye penger for og lure deg inn i deres program for at de skal tjene masse penger på deg.. det er jo akkurat dette det er.

Skal kontakte tv2hjelper deg og holder kontakt med en advokat nå for at dette ikke skal skje flere.

Har snakket med utrolig mange som føler seg svindlet av disse.
Man kan få tak i ett kurs som dette for 1000,- på engelsk..

15 de maio de 2024

Anbefaler!

Utrolig bra forklaring på videoene, flinke til å veilede trivelig community, anbefaler på det sterkeste om du vil ta et seriøst valg!

18 de março de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Levvel Academy har vært til stor hjelp…

Levvel Academy har vært til stor hjelp både på det mentale men også teknisk, de tar seg tid til deg og gir gode tilbakemeldinger på hva enn du lurer på. Miljøet er også veldig engasjert og motiverende. Dette anbefaler jeg!!

11 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Syntes seriøst Levvel academy er noe av…

Syntes seriøst Levvel academy er noe av det beste som har skjedd meg!

Selvom jeg ikke har kommet dit jeg vil enda, så syntes jeg fortsatt jeg selv som person har utviklet meg til enn så mye bedre versjon jeg ikke trodde jeg kunne bli på en måte.

Setter utrolig pris på alt dere har gjort og fortsetter å gjøre og jeg vet at dere bruker mye tid på å gjøre dette kurset perfekt!

5 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Levvel academy er no joke

Levvel academy er no joke, dette har lært meg skills som ellers ville tatt flere år med prøving og feiling. her lærer man fra erfarne folk hvordan man starter sin egen online business på kort tid og det er uten tvil verdt det.

God opplevelse

Hyggelig community og gode videoer. Alle verktøyene for å leve for deg selv er der. Tar du action og behandler reisen som et maraton, vil du komme langt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk community og verdifull læring

Levvel Academy har vært en utrolig givende opplevelse for meg. Communityet er svært støttende, og det er alltid folk som er villige til å hjelpe og dele erfaringer.

En av de største fordelene er at man aldri står alene – det er alltid mulig å få svar på spørsmål, enten fra andre medlemmer eller coachene. Det har hjulpet meg både med mindset og strategi i min egen reise.

jeg har lært utrolig mye og føler at jeg er på riktig vei. Jeg gleder meg til å fortsette utviklingen min her!

Hvis du vurderer å bli en del av Levvel Academy, ikke nøl! Dette er stedet for deg som vil utvikle deg, få støtte fra et fantastisk community og ta stegene mot dine mål.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Steg for steg videoene viser hva og…

Steg for steg videoene viser hva og hvordan vi skal bygge opp nettsiden. Min erfaring er at bare en følger steg for steg planen til punkt og prikke, så sparer en seg for mye knot og styr med å prøve å effektivisere og outsmarte kjedelige tidkrevende prosesser.

Lært utrolig mye, og ukentlige gruppe calls er nice :)

25 de outubro de 2024

Ja det funker!

Jeg har selv tjent 400.000 på nettbutikk gjennom opplæring fra Levvel Academy. Kjipt å se at de som gir opp skriver dårlige anmeldelser her fordi de skylder på alt annet enn seg selv.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De som virkelig vil lykkes!

De som virkelig vil lykkes!
LevelAcademy har hjulpet meg så mye som person, lært utrolig mye om meg selv og nettbutikk og mellommann. Det eneste jeg trenger å gjøre er å gå all inn, og ikke gi opp. Fordi hvis du gir opp vil det ikke funke. BESTE VALGET I LIVET MITT!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er umulig å ikke lykkes!

LevvelAcademy gir alt en trenger for å komme i gang med grunder reisen sin! En enkel og fin steg-for-steg plan som er bevist til å funke, støttende mentorer og et nettverk som gjør det umulig å ikke lykkes! 10/10!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Autentiske og bra mennesker!

Å bli med i Levvel Academy er en av de beste beslutningene jeg har gjort i mitt liv.
Disse karene er levende opptatt av å hjelpe andre mennesker med å ta kontroll i sine egne liv og skape seg den fremtiden de selv ønsker!
Autentisk bra mennesker!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra opplegg!

Det er virkelig en lett å følge, trinn-for-trinn opplæring. Jeg er fulltidsstudent og har per i dag flere deltidsjobber ved siden av, og likevel har jeg etter 3 uker i Levvel Academy kommet såpas godt inn i det at jeg er i ferd med å skrive kontrakt med min første kunde. Det er gøy!
I kurset er det noen ting man må være kreativ og prøve seg frem til på egenhånd, men så og si alt blir gjennomgått trinn-for-trinn, og er nokså idiotsikkert, så lenge man legger inn tiden som trengs.
Jeg kom meg igjennom de fleste videoer i løpet av de to første ukene, men da jeg skulle ut og få kunder var det ikke like lett å kjenne på den progresjonen lenger. Men ved å pusle med småting og fortsette å gjøre "noe" hver dag, så kom man seg videre til slutt. Og sitter man fast, er det en stor og fin Commnity som man alltid kan spørre!

22 de fevereiro de 2025

Resposta de Levvel Academy

Takk for herlig feedback!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Følte meg veldig presset om å signere…

Følte meg veldig presset om å signere kontrakten med dem. Fikk ikke lov til å bruke angre rett under signering. Jeg måtte bare signere. Jeg sa at jeg ikke vil det lenger så sa han at jeg ikke kan bruke angreretten siden jeg har allerede lastet ned appen dems. Tenker bare på det lånet jeg har med klarna på 50 000kr. Fikk heller ikke hjelpen som ble lovet under samtalen. Siden jeg allerede hadde signet og han sa det ikke var lov til å gjøre no med det fant jeg ut senere at i norsk lov er det 2 ukers angre rett som de ikke lar deg bruke.

15 de outubro de 2024

Hei,

Jeg er virkelig lei meg for at du har hatt en dårlig opplevelse, og jeg setter pris på at du deler tilbakemeldingen din. Jeg vil gjerne høre mer om hvordan du følte deg presset til å signere, og om det er noe mer vi kan gjøre for å rydde opp i dette. Vi kan gjerne ta en mer grundig prat via e-post, så vi kan forstå situasjonen din bedre.

Jeg lurer også på hvilken hjelp du ble lovet som du føler du ikke har fått – dette er noe vi tar på alvor, og vi vil gjerne hjelpe deg med det.

Når det gjelder angrerett, så er det slik at digitale produkter har egne regler. Det er litt som å kjøpe en film på nettet – når du har fått tilgang til innholdet, kan du ikke angre på kjøpet. Jeg håper dette gir litt mer klarhet.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

For nettbutikk kanskje ikke dem beste.

For nettbutikk kanskje ikke dem beste.

Alt informasjonen dem har på og drive en dropshipping butikk er ugyldig og utdaterte. Ja du kan tjene penger men kommer du til og få profit? NEI! Kan dem lære deg til og strukturere gode ads? Middels vill jeg si.

En annen ting jeg ønsker og legge til er at dem skriver på sine sider at dem "fra skriver" seg angrerettsloven noe som er på kanten av lovelig, er du en virksomhet i Norge som selger "Digitale" varer plikter du og følge Norsk Kjøps Lov og Levvel bryter disse paragrafene

1. Brudd på § 8 – Opplysningsplikt før avtaleinngåelse
Denne paragrafen pålegger selgeren å gi forbrukeren tydelig og forståelig informasjon om angreretten før avtalen inngås. Hvis selgeren ikke gjør dette, kan det regnes som et lovbrudd.

Brudd på § 21 – Angrerettens varighet
Denne paragrafen gir forbrukeren rett til å gå fra avtalen innen 14 dager. Hvis selgeren forsøker å frata forbrukeren denne retten uten lovlig grunn, bryter de loven.

Generelle brudd på Markedsføringsloven § 11
I tillegg kan det være i strid med markedsføringsloven dersom selger bevisst forsøker å skjule eller feilinformere forbrukeren om deres rettigheter. Dette kan anses som urimelig handelspraksis.

Dem lærer deg heller ingenting om skatt eller og tracke profiten din.

Vurderer du og bli med så vær forsiktig jeg sier ikke at du ikke kan få det til, men det finnes bedre alternativer der ute.

Facebook dropshipping er stein alder dropshipping dette funker ikke i 2025

1 de julho de 2024

Hei,

Takk for at du deler tankene dine, og vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Jeg vil gjerne forklare litt mer om noen av punktene du nevner, slik at vi kan få litt klarhet og kanskje rette opp noen misforståelser.

For det første har vi mange studenter som har hatt suksess med oss, og vi er utrolig stolte av å ha vært en del av deres reise. Vi er åpne for dialog hvis det er noe du er misfornøyd med, så vi kan finne en løsning sammen. Hvis det er noen spesifikke områder du føler vi ikke har levd opp til forventningene, vil vi gjerne høre fra deg, så vi kan gjøre det bedre.

Når det gjelder angrerett og kontraktens betingelser, så vil jeg bare presisere at LevvelAcademy er et digitalt produkt, og som med alle digitale produkter, gjelder det spesifikke regler. Tenk på det som å kjøpe en film på nettet – når du har fått tilgang til den, kan du ikke angre kjøpet.

Vi har valgt å jobbe på denne måten for å sikre at vårt innhold ikke blir brukt på en måte som gjør det mulig å laste ned alt, og så be om refusjon. Det ville ikke vært bærekraftig for oss, og heller ikke rettferdig for de som virkelig bruker tjenesten og er fornøyde med den.

Jeg forstår at du kanskje skrev denne anmeldelsen som en advarsel, men jeg vil gjerne påpeke at en del av det du nevner ikke helt stemmer med hvordan vi opererer.

Takk igjen for at du deler dine tanker, og vi håper du vil vurdere å gi oss en ny sjanse. Vi er her for å hjelpe deg og ønsker å gjøre ting bedre for deg og andre studenter.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais