1. Serviços de aulas particulares
  2. Curso de idiomas

Your personal English AI-Tutor. Leya AI is an innovative AI-powered language learning platform that helps you achieve fluent English proficiency through personalized lessons, interactive exercises. Join Leya.AI's vibrant community of learners and unlock the power of fluent English for personal growth, career opportunities, and cultural connections, all conveniently accessible on your mobile device or computer.

2,5

Ruim

Normalmente responde dentro de 1 mês

Was a good experiexperience

Was a good experiexperience, but i was v
Very busy for contínuos. Now i
can continue

11 de dezembro de 2025

Resposta de Leya AI

Thank you for sharing your experience. We’re glad you found it good, and we understand that being busy can interrupt learning. We hope you’re able to continue now, and we’re here if you need any help.

Achei ótimo porque consigo perceber…

Achei ótimo porque consigo perceber meus erros de pronúncia em tempo real e vou melhorando em cada tentativa.

15 de outubro de 2025

Resposta de Leya AI

We are so happy Leya is helping with your pronunciation. We have a lot of new features coming out we can't wait for you to try.

Thank you for the kind feedback.

E um aplicativo falso na propaganda vc…

E um aplicativo falso na propaganda vc coloca um robô para interagir e até corrigir aí vc acessa o aplicativo e pior que dooling

15 de setembro de 2025

Resposta de Leya AI

Hi Marinete - please reach out to support in the app or email hello@leyaai.com and we will do our best to help you.

Comprei uma semana... Me cobraram 1 ano

Comprei apenas 1 semana por 1 Dollar.
Para testar o App.

Eles me cobraram 1 ano inteiro após a semana...

Eu não consigo cancelar.

Só usei por 1 dia e não gostei do app.

5 de agosto de 2025

Resposta de Leya AI

Hi Welinton - sorry this happened to you - please go to support in the app or email hello@leyaai.com and we will do our best to help you as soon as we can.

Péssimo experiência

Péssimo experiência, o conteúdo não é o que aparece no video, tentando cancelar e não tive resposta, preciso cancelar urgente.

13 de agosto de 2025

Resposta de Leya AI

Please go to support in the app or email hello@leyaai.com and we will do our best to help you as soon as possible.

Freedom to talk …

I think that the possibility to talk without fear of making mistakes is the best part.

1 de julho de 2025

Resposta de Leya AI

We are so glad we can create a safe and supportive space for you to speak freely. 😊

It's great!!

It's great!!
I'm learning a Lot!!

28 de junho de 2025

Resposta de Leya AI

We are so happy you are enjoying the app 😊🔥

Mostrar avaliações em todos os idiomas. (173 avaliações)