Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bij aankoop van een microsoft licentie had ik problemen met microsoft zelf. Op een vraag bij Licentie promo kwam heel snel feedback op elk bericht. Dergelijke service op online verkoop is nog wein... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kreeg via facebook dit bedrijf te zien, na wat opzoek werk was ik overtuigd dat het betrouwbaar was en heb besloten om het software pakket aan te schaffen. Na betaling werd mij per email de informatie... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Softwares para Computadores

Informação fornecida por fontes externas variadas

Wij leveren de goedkoopste legale Microsoft Office en Windows licenties. We kopen grote volumes aan van licenties op alle producten bij bedrijven die overstock hebben of ongebruikte licenties uit bijvoorbeeld falingen om zo de laagst mogelijke prijs te krijgen. We hebben ook minimale overheadkosten, zo kunnen wij de prijs minimaal houden.

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

6 sterren voor service na aankoop !

Het bestellen, afrekenen en installeren van de software ging heel goed. Het was ook niet de eerste keer dat ik licenties kocht van licentiepromo en steeds ging dit perfect. 5 sterren dus. Deze keer echter had ik problemen met een nieuwe PC waar WIN11N op geïnstalleerd stond. Ik kreeg de WIN11Pro versie van licentiepromo na heel wat zoeken en problemen toch maar niet geïnstalleerd. Ondanks dat de installatie perfect ging kreeg ik geen pro maar wel steeds de N versie. Na een mail naar licentiepromo kreeg ik een workaround waardoor de WIN11Pro (& daarna de bijgekochte Office) uiteindelijk toch correct op de PC geïnstalleerd werd. Dit is zeldzaam want iedereen kan om het even wat verkopen op het net, maar niet alle verkopers zijn in staat problemen op te lossen, hier dus wel, dus eigenlijk 6 sterren !!!

20 de abril de 2026

Klantendienst is TOP

Bij de installatie van het office-pakket was er wat misgelopen, vermoedelijk door mijn eigen fout. Mijn mailtje met de klantendienst werd bijna onmiddellijk beantwoord. Er werd mij onmiddellijk een mooie en kosteloze oplossing aangeboden, hoewel de fout waarschijnlijk bij mij lag. Top bedrijf met een top klantendienst.
Bedankt Sven en Thomas

9 de abril de 2026

Schitterend in service

Bij aankoop van een microsoft licentie had ik problemen met microsoft zelf.
Op een vraag bij Licentie promo kwam heel snel feedback op elk bericht.
Dergelijke service op online verkoop is nog weinig te vinden..Debankt alvast

8 de abril de 2026

Super service !!

Geld besparen bestaat soms echt!
Goed product. En daarbovenop een super snelle en goede, vriendelijke service!! Top!!
Heel tevreden!

7 de abril de 2026

Prima service

Prima service, duidelijke instructies voor het downloaden en installeren, bij problemen of vragen hierover, onmiddellijk antwoord en help, zeer betrouwbaar, goedkope prijzen, ben al jaren klant bij deze firma en zou nergens anders willen bestellen.
Top firma..

2 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfecte service en top helpdesk !

Perfecte service !

Zeker ook de support was ver boven onze verwachtingen: zeer snelle reactie en duidelijke richtlijnen.
Veel andere helpdesks kunnen nog veel leren van jullie !
Bedankt !

1 de abril de 2026

Bij licentiepromo heb ik Office en Visio licentie gekoctht

Bij licentiepromo heb ik Office en Visio licenties gekocht. Het installeren mislukte telkens. Aanvankelijk ben ik toen via mailwisseling geholpen. Toen dat niet voldoende bleek heeft Thomas van Licentiepromo mij via een remotesessie geholpen en alles werkte uiteindelijk. Mijn anti-virus bleek het probleem te zijn (achteraf).

1 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede website om licenties te kopen

Omdat ik hier al 4 jaar bestel. En het is niet duur wat ik ook heel fijn vindt. Het werkt echt heel goed. En je krijgt de licentie ook gelijk na het betalen. Je hebt ook andere licenties op de website die je kan gebruiken

5 de janeiro de 2026

Al meerdere jaren klant

Al meerdere jaren klant, en nu ook weer een snelle levering van Office met duidelijk stappenplan om de software te installeren. Nu voor het eerst, door een samenloop van meerdere omstandigheden (oa. internet die steeds wegviel), uiteindelijk via de helpdesk (22u30), die me zowat ogenblikkelijk antwoordde, alles tot een goed kunnen brengen. Bij deze nogmaals bedankt Thomas!

11 de fevereiro de 2026

Aanrader

Misschien iets duurder dan de concurrent, maar software werkt direct. (dat heb ik wel anders meegemaakt). Ook snelle reactie via de klantendienst.
Aanrader!

27 de março de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

klantdeskundigheid

LicentiePromo heeft een klantvriendelijke helpdesk en altijd bereid om te helpen en uitleg te geven.

19 de março de 2026
logotipo da Licentiepromo

Resposta de Licentiepromo

Beste, dank u voor deze review. Wat kunnen we nog beter doen om van uw 3 sterretjes er 5 te maken ?

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.