Lichtunie Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Graag wil ik mijn waardering uitspreken voor de service die ik van Lichtunie heb ontvangen. Ik had een lamp besteld, maar achteraf bleek deze helaas veel te fel te zijn voor het doel waarvoor ik he... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Philips led lampen (30 stuks) besteld met G23 fitting ter vervanging van de dakrand verlichting. Deze zijn snel geleverd en goed ingepakt. Gelet op orderbedrag kosteloos verstuurd. Prijsverschil met... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eindelijk een winkel/site waar ze de buitenlampen hebben die ik zoek voor de eigen weg van de VvE. En dat voor een hele mooie prijs èn supersnel RN perfect verpakt verstuurd!!👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lichtunie op de web gevonden, was op zoek naar TL buizen die blijkbaar niet meer verkrijgbaar zijn in de winkels. Na telefonische info over het juiste product, besteld en kreeg het 2 dagen later goed... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Iluminação

Heeft je bedrijf nieuwe, duurzame verlichting nodig, bijvoorbeeld bij een renovatie? Of je nu een kleine winkel of meerdere grote kantoorpanden hebt: bij Lichtunie adviseren we je graag over de juiste ledverlichting en armaturen in jouw situatie. Vervolgens schaf je alles makkelijk aan in onze overzichtelijke webshop, waar meer dan 40 merken te vinden zijn. In ons grote assortiment is altijd een passende oplossing voor jouw bedrijf te vinden, ook als je maatwerk nodig hebt. En dankzij onze ruim 40 jaar ervaring ben je zeker van deskundig advies voor jouw ledverlichting en armaturen. Wil je meer weten of lichtadvies? Neem contact op, we helpen je graag verder.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

535 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

78 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het mailtje met review gating

Het mailtje met review gating: als je tevreden bent een review achter laten, en als je niet tevreden bent contact opnemen. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) ziet dit als een misleidende handelspraktijk.

23 de agosto de 2026

Retour gaat soepel

Ik had een lamp besteld, maar achteraf bleek deze helaas veel te fel te zijn voor het doel waarvoor ik hem wilde gebruiken. Nadat ik contact met jullie had opgenomen, werd ik vriendelijk en snel geholpen. Het retourneren verliep soepel en zonder problemen.
Het contact heb ik als zeer prettig ervaren. Jullie reageerden netjes, professioneel en klantgericht. Dat gaf veel vertrouwen.
Dank voor de goede service. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

15 de agosto de 2026

Resposta da Lichtunie

Wat fijn om te lezen dat het retourneren zo soepel is verlopen! Een lamp die te fel is voor jouw ruimte kan natuurlijk gebeuren, dus dan denken we graag even met je mee. Mocht je later nog eens twijfelen over de juiste lichtsterkte of dimbare opties, dan staan we altijd klaar met verlichtingsadvies. Bedankt voor je aanbeveling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel en goede levering lantaarnpaallampen

Snel en juiste levering lampen voor straatverlichting.elders moeilijk verkrijgbaar

7 de agosto de 2026

Resposta da Lichtunie

Kijk, daar doen we het voor! Mooi dat we je met deze specifieke lampen snel konden helpen vanuit ons brede verlichtingsassortiment. Veel plezier met de bestelling!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Resposta da Lichtunie

Ontzettend fijn om te lezen! Goedkope prijzen combineren met een nette en zorgvuldige verzending is precies waar we voor gaan. Bedankt voor de mooie beoordeling en heel veel plezier met je aankoop!

Super goed geholpen door Daan

Super goed geholpen door Daan. Goed advies gegeven. Echt het gevoel gekregen dat er mee gedacht wordt. Bedankt!

4 de agosto de 2026

Resposta da Lichtunie

Wat ontzettend leuk om te lezen, dank je wel! Fijn dat ik je goed heb kunnen adviseren en dat je het meedenken zo hebt gewaardeerd. Daar doe ik het met heel veel plezier voor. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eindelijk een winkel/site waar ze de…

En dat voor een hele mooie prijs èn supersnel RN perfect verpakt verstuurd!!👍

4 de agosto de 2026

Resposta da Lichtunie

Kijk, dat is super om te horen! Fijn dat we de VvE uit de brand konden helpen met de juiste lampen en dat alles snel en schadevrij is aangekomen. Bedankt voor de complimenten en het vertrouwen. Graag tot de volgende keer!

3 de agosto de 2026

Resposta da Lichtunie

Bedankt voor de fijne review! Fijn dat de bestelling zo snel bij je was. Veel plezier ermee!

Goeie afhandeling

Goeie afhandeling. Bij de eerste levering was het product kapot. Ik heb dit gemeld. Er werd snel een vervanging toegestuurd.

27 de julho de 2026

Resposta da Lichtunie

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Schade tijdens transport is natuurlijk erg vervelend, maar we zijn blij dat we het snel voor je recht konden zetten. Graag tot een volgende keer!

Goeie service

Ik had een grote partij lampen op voorraad besteld en kwam er na iets meer dan een jaar achter dat er een paar lampen het niet deden. Gemaild met de klantenservice en ze stuurden direct nieuwe op. Goeie service!

31 de julho de 2026

Resposta da Lichtunie

Dank je wel voor de complimenten! We vinden een goede service na de aankoop net zo belangrijk als daarvoor, dus super om te horen dat dit zo goed is opgepakt. Graag tot de volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service, snelle levering,prima product.

21 de julho de 2026

Resposta da Lichtunie

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat zowel de service, de levering als het product helemaal naar wens waren. Veel plezier met je aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering voor een nette prijs

17 de julho de 2026

Resposta da Lichtunie

Bedankt voor de fijne review! Mooi om te horen dat we snel en voor een goeie prijs hebben kunnen leveren. Veel plezier met je bestelling!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

TL LED

het is een goed produkt maar de verpakkking kan beter. het is een schadegevoelig produkt waarbij soms de starter is beschadigd.

10 de julho de 2026

Resposta da Lichtunie

Dank je wel voor je eerlijke review! We zijn blij dat het product goed bevalt, maar het is natuurlijk zonde als de starter door het transport schade oploopt. We nemen je tip over de verpakking direct mee om dit beter te beschermen. Veel plezier met de TL-LED!

Alles volgens afspraak verlopen

Alles volgens afspraak verlopen. Perfecte staat geleverd.

9 de julho de 2026

Resposta da Lichtunie

Dank je wel! We doen ons uiterste best om afspraken na te komen en spullen strak te verpakken, dus super dat dit helemaal gelukt is. Graag tot de volgende keer!

Resposta da Lichtunie

Dank je wel voor de complimenten! We doen ons best om het hele proces soepel te laten verlopen, dus super om te lezen dat dit zo is ervaren. Graag tot de volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gewoon de belofte waar gemaakt om…

Gewoon de belofte waar gemaakt om binnen enkele dagen te leveren wat besteld was!

6 de julho de 2026

Resposta da Lichtunie

Bedankt voor de mooie review! We zijn blij dat alles netjes en op tijd bij je is aangekomen. Heel veel plezier met je bestelling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Overzichtelijke website en een goede en…

Overzichtelijke website en een goede en snelle afhandeling van mijn bestelling.

30 de junho de 2026

Resposta da Lichtunie

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat onze website prettig werkt en dat de bestelling snel is afgehandeld. Heel veel plezier met je aankoop!

Duidelijke website, super service

Duidelijke website, eenvoudig bestel proces en snelle correcte levering. Kortom zeer tevreden.

2 de julho de 2026

Resposta da Lichtunie

Bedankt voor de geweldige review! Fijn om te lezen dat het bestelproces zo soepel verliep en dat alles snel en correct is geleverd. Heel veel plezier met je aankoop!