Graag wil ik mijn waardering uitspreken voor de service die ik van Lichtunie heb ontvangen. Ik had een lamp besteld, maar achteraf bleek deze helaas veel te fel te zijn voor het doel waarvoor ik he... Ver mais
Philips led lampen (30 stuks) besteld met G23 fitting ter vervanging van de dakrand verlichting. Deze zijn snel geleverd en goed ingepakt. Gelet op orderbedrag kosteloos verstuurd. Prijsverschil met... Ver mais
Eindelijk een winkel/site waar ze de buitenlampen hebben die ik zoek voor de eigen weg van de VvE. En dat voor een hele mooie prijs èn supersnel RN perfect verpakt verstuurd!!👍
Lichtunie op de web gevonden, was op zoek naar TL buizen die blijkbaar niet meer verkrijgbaar zijn in de winkels. Na telefonische info over het juiste product, besteld en kreeg het 2 dagen later goed... Ver mais
Heeft je bedrijf nieuwe, duurzame verlichting nodig, bijvoorbeeld bij een renovatie? Of je nu een kleine winkel of meerdere grote kantoorpanden hebt: bij Lichtunie adviseren we je graag over de juiste ledverlichting en armaturen in jouw situatie. Vervolgens schaf je alles makkelijk aan in onze overzichtelijke webshop, waar meer dan 40 merken te vinden zijn. In ons grote assortiment is altijd een passende oplossing voor jouw bedrijf te vinden, ook als je maatwerk nodig hebt. En dankzij onze ruim 40 jaar ervaring ben je zeker van deskundig advies voor jouw ledverlichting en armaturen. Wil je meer weten of lichtadvies? Neem contact op, we helpen je graag verder.
Waardsedijk Oost 16, 3417XJ, Montfoort, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Het mailtje met review gating: als je tevreden bent een review achter laten, en als je niet tevreden bent contact opnemen. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) ziet dit als een misleidende handelspraktijk.
Ik had een lamp besteld, maar achteraf bleek deze helaas veel te fel te zijn voor het doel waarvoor ik hem wilde gebruiken. Nadat ik contact met jullie had opgenomen, werd ik vriendelijk en snel geholpen. Het retourneren verliep soepel en zonder problemen.
Het contact heb ik als zeer prettig ervaren. Jullie reageerden netjes, professioneel en klantgericht. Dat gaf veel vertrouwen.
Dank voor de goede service. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Resposta da Lichtunie
Snel en juiste levering lampen voor straatverlichting.elders moeilijk verkrijgbaar

Resposta da Lichtunie
Super goed geholpen door Daan. Goed advies gegeven. Echt het gevoel gekregen dat er mee gedacht wordt. Bedankt!

Resposta da Lichtunie
En dat voor een hele mooie prijs èn supersnel RN perfect verpakt verstuurd!!👍

Resposta da Lichtunie
Goeie afhandeling. Bij de eerste levering was het product kapot. Ik heb dit gemeld. Er werd snel een vervanging toegestuurd.

Resposta da Lichtunie
Ik had een grote partij lampen op voorraad besteld en kwam er na iets meer dan een jaar achter dat er een paar lampen het niet deden. Gemaild met de klantenservice en ze stuurden direct nieuwe op. Goeie service!

Resposta da Lichtunie
Goede service, snelle levering,prima product.

Resposta da Lichtunie
het is een goed produkt maar de verpakkking kan beter. het is een schadegevoelig produkt waarbij soms de starter is beschadigd.

Resposta da Lichtunie
Alles volgens afspraak verlopen. Perfecte staat geleverd.

Resposta da Lichtunie
Gewoon de belofte waar gemaakt om binnen enkele dagen te leveren wat besteld was!

Resposta da Lichtunie
Overzichtelijke website en een goede en snelle afhandeling van mijn bestelling.

Resposta da Lichtunie
Duidelijke website, eenvoudig bestel proces en snelle correcte levering. Kortom zeer tevreden.