Henk is echt een toprecruiter. Reageert snel en doet wat hij afspreekt. Ik heb hele fijne gesprekken gehad waarbij hij mij goed het vuur aan schenen kon leggen. Uiteraard om me te helpen bij mijn s... Ver mais
Zeer prettig contact gehad met Ted van LiefhebberHR. Hij heeft mij benaderd voor een mooie vacature en vanaf het eerste moment was het contact persoonlijk, duidelijk en professioneel. Ted dacht goed m... Ver mais
Vanaf het eerste moment verliep het contact heel prettig. Na mijn sollicitatie ontving ik al snel een reactie en de uitnodiging voor een gesprek was helder van opzet. De gesprekken voelde niet als ee... Ver mais
Henk heeft mij van begin tot eind geweldig ondersteund. Zijn betrokkenheid, positieve instelling en motiverende begeleiding hebben veel voor mij betekend. Ik ben hem ontzettend dankbaar voor zijn hulp... Ver mais
Is voor jou de tijd aangebroken om een volgende stap in je carrière te maken, dan ben je bij LiefhebberHR aan het juiste adres. Door ons uitgebreid netwerk hebben wij altijd een groot aantal vacatures in verschillende branches tot onze beschikking. Deze functies lopen uiteen van junior functies tot gevorderde banen in het management.
Fonteinlaan 7, 2012JG, Haarlem, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Geweldige ervaring gehad. Ze begrepen me meteen en konden mij binnen een paar weken aan een nieuwe baan helpen. Een echte aanrader!

Resposta da LiefhebberHR
Ik heb een mooie belevenis gehad bij liefhebberHR , Henk heeft mij goed er door heen geholpen door het hele proces en daar door heb ik nu een mooie baan te weten gekregen ,
Super goede service.
Ik raad henk zeker weten aan!

Resposta da LiefhebberHR
Liefhebber HR is een fantastisch bedrijf. Ze doen heel goed hun best een goede match te vinden voor jou. De communicatie is snel en erg duidelijk. Het contact verloopt erg prettig en snel. Mocht je op zoek naar werk? Dan raad ik LiefhebberHR aan!

Resposta da LiefhebberHR
Ted, hartelijk dank voor je bemiddeling, hulp en aandacht tijdens mijn sollicitatie! Jij hebt het balletje voor mij aan het rollen gekregen en daarmee heb ik nu gescoord. Heel erg blij mee!

Resposta da LiefhebberHR
Mijn ervaring is zeer positief. Er wordt op zeer professionele wijze gekeken of een functie voor jou passend is. De communicatie is prettig en duidelijk, waardoor het process soepel en snel verloopt.

Resposta da LiefhebberHR
Graag wil ik Ted even in het zonnetje zetten. Hij is super betrokken, gezellig en doet er alles aan om voor jou je droombaan te vinden, maar dat is niet alles, hij denkt ook nog is graag mee over wat er te koken valt in de avonden! Super handig om mee te sparren dus. Ga vooral zo door!

Resposta da LiefhebberHR
Ik had contact gehad met Ted, ik heb dit zeer prettig ervaren, hij was zeer behulpzaam, vriendelijk, meedenkt en lijkt het beste met je voor te hebben. Al om al heb ik een erg goede ervaring gehad, ondanks dat het uiteindelijk tot niks leiden.
Bedankt nogmaals voor je tijd Ted en ik wens je het beste toe!
Stan

Beste Ted,
Ontzettend bedankt voor jouw enthousiaste inzet om mij te helpen met een nieuwe baan. Ook al is het niet de baan geworden die je aangedragen had wil ik toch even zeggen dat ik de gesprekken met jouw als zeer positief heb ervaren. Ook de berichtjes van succes met je gesprek waren een steun. Hoop dat je nog veel andere werkzoekende zo zal begeleiden.
Thanks

Hey Ted,
Super bedankt voor de fijne communicatie en het begrip voor de thuissituatie. Het was helaas niet altijd mogelijk om gelijk de bellen maar met geduld zijn wij een eind gekomen. Hopelijk hebben we in de toekomst nog contact voor het vinden van de droombaan.
Succes met koppelen van de juiste personen op de juiste plek.
Groet Gijsbert

Ted en Henk jullie zijn helden. Bedankt team liefhebberhr
Beter dan dit word het niet. Ik ben nog nooit in mijn leven zo goed geholpen met het zoeken naar een bijpassende baan. Super vriendelijke en oprecht geintreseerd. Mijn eerste contact persoon was Ted en later werd dat Henk. Dit zijn beide professionals ik ben jullie super dankbaar mannen voor het vinden van mijn mogelijke droombaan.

Resposta da LiefhebberHR
Jesse goed bezig en bedankt voor je goede begeleiding en op naar de volgende vacature.
gr
Arthur

Resposta da LiefhebberHR
Ik ben goed op de hoogte gehouden. De gesprekken waren prettig en duidelijk. Ik zou zeker weer contact opnemen als ik een baan zoek

Resposta da LiefhebberHR
Goede ervaring met Liefhebber! Reageren snel en tonen vertrouwen. Prettig in de omgang en duidelijk.

Resposta da LiefhebberHR
Zeer ervaren eigenaar die werkgevers en werknemers op professionele wijze tot elkaar brengt.

Resposta da LiefhebberHR
Geweldig geholpen door Lydia.
Empatisch en vakkundig.
Een topper

Resposta da LiefhebberHR
Prima door Oscar en Jelle geholpen, helaas was de match er niet maar daar kunnen ze niets aandoen, volgende keer beter.

Resposta da LiefhebberHR
Ik heb geregeld contact gehad met Liefhebber HR. Mijn contactpersoon is Jesse, en hij is een topper. Hij probeert je altijd oprecht te helpen.
Als hij even niet kan helpen probeert hij altijd in zijn netwerk te kijken of iemand anders mogelijk wat voor je kan betekenen.
Ga zo door!

Resposta da LiefhebberHR
Super goede ervaring met Jesse Belle en zijn stagiare. Schakelen snel en lopen achter de zaken aan. Vriendelijk en toegankelijk en er wordt goed gekeken naar je behoeftes.

Resposta da LiefhebberHR
Prima snel contact, vriendelijke gesprekken en snel duidelijkheid. Komt zeer goed over.
Zeer betrokken 👍.

Resposta da LiefhebberHR
Fijne omgang gehad met Lydia. Zij luisterde goed naar mijn wensen en ik voelde mij erg gehoord. Dankje nogmaals voor de moeite en tijd!