Super og berigende oplevelse at være…
Super og berigende oplevelse at være hos Life Journey, meget givende og inspirende og dejlig indlevelse, kan klart anbefales..

Resposta da Lifejourneyinstitute
Gør som over 20.000 har gjort .. Lær at trække vejret. Alt er lige som det skal være. At leve i nuet.
Emil Pipers Vej 32, 2800, Kongens Lyngby , Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Lifejourneyinstitute
Jeg så frem til min clearvoiance hos Lajla Glumby da jeg de seneste mdr har været meget i tvivl om mine valg og fokuspunkter i mit liv.
Det gav mig en utrolig ro bagefter, for jeg fik mere klarhed over mine valg. Hun giver ikke løsningen men fører mig nænsomt og respektfuldt igennem forskellige områder i mit liv der kommer frem i clearvoiancen. Jeg kunne stille spørgsmål om det der rører sig og det gav mig også en behagelig og tryg følelse. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil bruge Lajla Glumby 🙏🏻😇
Har kendt Lajla efterhånden igennem mange år og hun kender til mine udfordringer og ved, at jeg indimellem har brug for hendes vejledning der altid er både brugbar og omsorgfuld.
Min varmeste anbefaling til Lifejourneyinstitute skal lyde herfra

Resposta da Lifejourneyinstitute
På alle måder har Lajla været en kæmpe hjælp til at håndtere livets store og små udfordringer. Kan kun give Life Journey Institute mine varmeste anbefalinger.

Resposta da Lifejourneyinstitute
Lajla er fantastisk! ✨ Jeg taler fast med Lajla omkring hver 3. uge. Jeg elsker mine sessioner hos hende og mit liv har taget en kæmpe drejning samtidigt med, at jeg har udviklet mig så meget siden jeg begyndte at tale med Lajla.
De bedste anbefalinger fra mig ❤️

Resposta da Lifejourneyinstitute
Har haft stor fornøjelse af mange vidunderlige regnbuemeditationer gennem årene. Godt at jeg fik lært det gennem Lajlas kurser

Resposta da Lifejourneyinstitute
Jeg oplevede kompetent karrierevejledning af en empatisk, dygtig og troværdig coach. Namaste.

Resposta da Lifejourneyinstitute
Lajla der ejer life journey institute, har hjulpet mig igennem både sværre tider og god tider. Hendes undervisning og sessions har lært mig at stå på egne ben og se mig selv som den jeg er.
Jeg ville ikke havde været foruden i mit liv.
- Ida

Kan varmt anbefales.
Jeg fik trukket kort og fik svar på mine spørgsmål.
Derefter en times healing, som var meget afslappende og givende.
Lajla er meget sympatisk, kontant og rigtigt dygtig.
Jeg gik derfra træt, men med et positivt syn på fremtiden, og med noget at arbejde videre med.
En rigtigt god brugbar oplevelse. :-)

Resposta da Lifejourneyinstitute
Evaluering af ”Den spirituelle bootcamp 2019”
Lajla sagde til mig første dag på bootcampen: ”Er du klar til en uges mentalt hårdt arbejde hvor du kommer til at være helt flad efter hver dag?”. Ja ja tænkte jeg, hvor hårdt kan det lige blive. Jeg kan så sige at det blev super hårdt, men på den der gode måde, som når man har trænet og er helt øm dagen efter. Følelsen af virkelig at have brugt sig selv, i denne sammenhæng mentalt og spirituelt. Campen var virkelig en booster og hovedrengøring for sjælen på en og samme tid.
Jeg har i længere tid gået og været super glad, hvilket i virkeligheden viste sig at være en total facade af alt det, undskyld udtrykket ”skidt” jeg gik rundt og bar på i rygsækken. Efter denne her uge, føler jeg mig ikke super glad og lykkelig men til gengæld er der kommet en helt masse sandheder på bordet jeg har fået indsigt i nogle handlemønstre og skygger jeg ikke anede eksisterede. Jeg har i længere tid haft nogle udfordringer jeg tænkte jeg præcist vidste hvad handlede om, men så viste det sig i virkeligheden at handle om noget helt helt andet. Nu har jeg endelig mulighed for at tage fat helt nede om roden og faktisk få åbnet op for nogle af de udfordringer der går og driller mig i det daglige så jeg på sigt kan blive glad fordi jeg er glad, og ikke bare fordi det er en facade verden omkring mig skal se.
Bootcampen indeholdte en masse spændende spirituelle elementer som tarotkort, healing, clavoriance og meditation. Nogle af områderne er ikke noget jeg har beskæftiget mig med synderligt før, men Lajla var rigtigt god til at introducerer netop de ting som jeg havde brug for i forhold til hvor meget jeg kendte til de forskellige ting. Det var rigtigt sjovt at prøve sine evner af ved hjælp af en masse små øvelser som hele tiden relaterede tilbage til noget i mig selv.
Alt i alt kan jeg kun komme med de varmeste anbefalinger til alle der går og overvejer om denne uge måske kunne være noget for dem. Det er hårdt arbejde, men der er heldigvis pauser undervejs når der er behov for det, og en god variation af øvelser, snak og sjov. Der er mulighed for at lære nogle nye ting om sig selv, skære ind til benet og finde nye sandheder men samtidig have det sjovt og udvikle sig i trygge rammer.
Varmeste anbefalinger
Sophie
Deltager 2019

Resposta da Lifejourneyinstitute
Man er i sikre hænder. Tryg og præcis vejledning.

Resposta da Lifejourneyinstitute
At meditere med Lajla er et fantastisk pusterum i en turbulent hverdag!
Det er dejligt at der nu er en mulighed for at meditere med Lajla også derhjemme !
Jeg er meget glad for denne online kursus !

Altid vildt inspirerende at være sammen med Lajla 🌹

Resposta da Lifejourneyinstitute
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.