Omdat ik een cadeau bon heb gekregen, ben ik de website gaan bekijken. Haar parfum uitgezocht en al snel een berichtje gekregen dat het klaar lag. Bij het ophalen werd er een mooi kadootje van g... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, de behandeling was ontspannend en mijn huid is weer heerlijk opgefrist! In de standaard behandeling is geen gezichtsmassage opgenomen, deze werd alsnog toeg... Ver mais
Afspraak makkelijk online in te plannen. Fijn dat het ook savonds kon. Massage gehad in een kamer met dimlicht, rustige achtergrondmuziek en heerlijk ruikende olie. Zoals het moet zijn en heerlijke... Ver mais
Alles top ! Goede en vriendelijke service, snelle reactie op mij mail en mooie handdoeken ☺️👍
Detalhes da empresa
🔅wij helpen met huidzorgen 💆♀️huidexperts | 20 jaar ervaring 🧴advies & verkoop van producten 🛒winkel: beauty, lifestyle & living 🛍️@berkelcentrum ⬇️
Informações de contato
Kerksingel 27, 2651 CC, Berkel en Rodenrijs, Holanda
- 0102236031
- info@lifestylebeautycenter.nl
- lifestylebeautyclinic.com
Vriendelijke mensen en je wordt goed…
Vriendelijke mensen en je wordt goed geïnformeerd. Heerlijke behandelingen!
Sandra neemt echt de tijd en geeft…
Sandra neemt echt de tijd en geeft uitgebreid advies.
Sandra is heel vakkundig en een hele…
Sandra is heel vakkundig en een hele fijne behandeling gehad
Heel fijn om daar te zijn.
Heel fijn om daar te zijn.De behandeling is goed gegaan ik krijg een uitleg ze nemen de tijd voor !heel netjes :)
Ontspannen huidverbeterings-behandeling
In de standaard behandeling is geen gezichtsmassage opgenomen, deze werd alsnog toegevoegd.
De manier waarop de producten vervolgens in de huid gesluisd worden werken echt.
Heerlijke massage!
Afspraak makkelijk online in te plannen. Fijn dat het ook savonds kon.
Massage gehad in een kamer met dimlicht, rustige achtergrondmuziek en heerlijk ruikende olie. Zoals het moet zijn en heerlijke massage!
Altijd goed!
Altijd even vriendelijk
Altijd even vriendelijk, professioneel. De behandelingen en producten zijn top.
Vriendelijke geholpen ,en ze neemt de…
Vriendelijke geholpen ,en ze neemt de tijd voor je
super snelle service.
Alles snel ontvangen.
Goede service bij aankoop producten…
Goede service bij aankoop producten Rebul. Het werd netjes ingepakt en vriendelijke medewerkster.
Vriendelijk en aardig personeel
Vriendelijk en aardig personeel, goed geadviseerd en vakkundige behandelingen!! Prima echt een aanrader 👍❤️
Heerlijke haar parfum gescoord voor mijn cadeaubon!
Omdat ik een cadeau bon heb gekregen, ben ik de website gaan bekijken.
Haar parfum uitgezocht en al snel een berichtje gekregen dat het klaar lag.
Bij het ophalen werd er een mooi kadootje van gemaakt en vriendelijk geholpen.
Ik ga er zeker weer eens heen.
Ik had een mooie make-up nodig voor een…
Ik had een mooie make-up nodig voor een bruiloft. Dit is goed gelukt.
Vriendelijk en deskundig geholpen en…
Vriendelijk en deskundig geholpen en goed advies gekregen.
Fijne salon met heerlijke behandelingen…
Fijne salon met heerlijke behandelingen . Sandra is goed in haar vak . Kom altijd helemaal ontspannen er vandaan.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.