Jeg har hatt Lildog i et år og er for det meste fornøyd. Aberet er at enheten må lades hver dag (kort batteritid). Den oppleves pålitelig og det er lett å spore enheten. Har hatt kontakt med kundeserv... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har vært med helt siden starten av dette eventyret, kjøpe vel brikke nr 48 eller noe sånt som ble solgt . Og har vært veldig imponert, når det er noe så har dem en kundeservice som virkelig lever... Ver mais
Fungerar väldigt dåligt om man inte är precis i närheten. Jag reklamerade och åberopade ångerrätten efter att ha köpt abonnemanget veckan innan. Så klart ingen som svarar. Ingen kontakt. Inga pengar... Ver mais
Bluff företag Produkter fungerar inte som de säger. Det enda som fungerar i realtid är där telefonen är. HundGPS har eftersläpning på ibland flera dagar. Ingen svarande support. Bara automatsvar.... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Care for your dog, like it always cares for you
Informações de contato
Skippergata 14, 7040, Trondheim, Noruega
- +47 73 33 00 70
- support@lildog.com
- lildog.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det värsta skiten jag någonsin har…
Det värsta skiten jag någonsin har använt är att GPS:en släpar efter, den visar helt fel ställen att åka till, att betala de pengarna är som att sätta eld på dem.
Köpte denna GPS trots att jag läst…
Köpte denna GPS trots att jag läst dåliga omdömen efter som det inte alltid betyder något. Men verkar som om dom goda omdömena är fejk denna gång. Tog en månad att få hem GPS och den fungerar inte alls som utlovat. Testade den på en ordentlig promenad för att se om den kom igång men icke. Mejlade samma dag och det var flera veckor sen, och ändå får man autosvar att dom svarar inom 3 dagar som senast! Jag vill absolut inte ha en ny, skickar gärna tillbaka och vill ha pengarna tillbaka för mitt abonnemang och även GPS!
Och gärna en återkoppling! Ev kan dom förbättra denna produkt istället för att fortsätta skicka ut en produkt som fungerar så dåligt!
Får jag kontakt och hjälp uppdaterar jag såklart mitt omdöme!
/Mia
Var i utganspunktet litt skeptisk til…
Var i utganspunktet litt skeptisk til Lildog etter å ha lest litt blandende opplevelser. Men fungerte over all forventning. Jeg kjøpte Lildog 2 og den fungerer iallfall akkurat som lovet. Fikk også kjempe hjelp av kundeservice når jeg kontaktet de. Så denne kan jeg anbefale til alle med hund eller katt
Kjøp noe annet!
Opp til en halvtimes forsinkelse på posisjonen. Veldig dårlig batteri som lades ut i rekordfart. Elendig produkt. Kjøp noe annet! Savner Mittspor 😢
Den virker dårligere og dårligere
Den virker dårligere og dårligere. Hvis den i det hele tatt viser hvor ca hunden er, kan det se ut som jeg er kilometre unna, da blir det ikke lett å se avstanden mellom oss. Og nå har den bare sluttet å virke. Det er håpløst å få kontakt med noe som ligner kundeservice.
Försenad leverans liksom för andra…
Försenad leverans liksom för andra kunder ser jag, urusel, seg support, som inte löser problemet med att produkten inte går att starta. Antagligen för att jag försökte teckna det billigaste abonnemanget per månad. De vill råna kunden på årsvisa abonnemang och ta kortnummer som gisslan. Stoppa aktuellt kort om du fastnat i deras garn, Det är ett BLUFF-företag!!!!
Riktigt dåligt företag..
Riktigt dåligt företag... Beställde min produkt i Februari och har fortfarande inte fått min produkt.. Har utan framgång försökt att få kontakt med dom via mail och telefon även vi deras support men nä inget svar så är blås på mina pengar...
Skuffende dårlig
Skuffende dårlig. Veldig dårlig batteri, treg /umulig å få inn signal hvis hunden stikker av, Kundesenteret svarer ikke på mailer.
Efter at have skrevet en anmeldelse…
Efter at have skrevet en anmeldelse modtog jeg e-mail, hvor det blev mig lovet refusion af mine penge og en returlabel. INTET har jeg modtaget. Helt igennem dårlig og ikke eksisterende kundeservice. Anbefales IKKE.
Vh Helle Frandsen
Absolutt alt er dårlig
Absolutt alt er dårlig. Frustrasjonen eksploderte da hunden stakk av og Lildog ikke fungerte. Får heller ikke til å stoppe abonnementet
Etter å ha brukt Lildog på min hund i 4…
Etter å ha brukt Lildog på min hund i 4 mnd er jeg skikkelig skuffet, gps er ikke til å stole på kutter ut veldig ofte selv i områder som burde ha god dekning. Batteriet går altfor fort tomt. Det skal sies at jeg har fuglehund så vi er stort sett i skogen. Lildog er et for dårlig produkt som ikke svarer til forventninger!! kundeservice er også for dårlig da man ikke får svar på spørsmål .
Styr unna!!!!!!
Helt Suveren
Kjempe fornøyd med min nye Lildog 2 tracker fra Lildog. Den passer fint på min nye retriever valp og har fungert utmerket!
Om hunden går utenfor telefonens rekkevide, så får jeg fremdeles til å spore hunden - takket være den fungerer over mobilnett 🐕🐾
Replacement tracker promised, never received
Round Octobre 25 I bought a tracker from Lildog and an 84 € subscription, totalling some 150 €. The tracker did not work and did not connect to Bluetooth. I was promised a replacement. Every few weeks I contacted client support and received an apology stating difficulties in forwarding trackers abroad, although the faulty one was received without delay. Recently I contacted Lildog for the umpteenth time suggesting a replacement or a refund. This time I got no answer at all. Bob Snoijink, journalist, France
Love it
Love it - Best GPS on the market by far. Live in Denmark and it has been a game changer.
INGEN kunde service, hold dere unna !!!
Har brukt lildog nå i ca 3 år. Fungert noenlunde greit, men har måtte bytte enhet 3 ganger. Det største problemet deres er kundeservice. Sist jeg fikk kontakt etter flere uke holdt de på å jobbe med å forbedre kundeservice. Det siste året så har det ikke skjedd noe, de har fremdeles ingen kundeservice. Så de har nok løyet ang dette. De er umulig å komme i kontakt med, svarer ikke på epost som de oppgir, svarer ikke via kontakt skjema på nettsiden dere og telefonen er stengt. Så nå er det som gjenstår er å si opp abonnementet. Så for vi se hvordan det går. Nå er jeg dritt lei.
Gps frøs på tur i 1 time uten oppdatering
Kjøpte lildog da jeg tenkte denne ville ha bedre sporing enn tractive, ettersom den er Norsk… Desverre på første tur opplevde vi at sporingen frøs totalt. Først 1 time etter vi hadde kommet hjem startet sporingen på nytt. Hadde hunden stukket av, hadde vi ikke klart å finne henne igjen med lildog. Og da er jo hele poenget med GPSen borte.
Appen har også en blanding av Nosk og engelsk språk. De bruker tid på å utvikle en 3D hund som løper, i stedet for å få grunnfunksjonene til å fungere. Sendt melding om at jeg ønsker å heve kjøpet for 5 dager siden. Får håpe de svarer, ellers må jeg ta det til forbrukerrådet…
Hørt i ettertid fra andre hundeeiere at de har hatt samme opplevelse. Og de har gått til Tractive.. blir det samme på meg nå
Fungerer sjeldent
Fungerer sjeldent, appen er klønete og når man skal spille av lyd går de ofte 1 min før lyden kommer. Må lades hver dag.
Lang behandlingstid på kundeservice.
Oppdatering.
Jeg ble kontaktet av Lildog og fikk en Email adresse som var direkte til en person. Etter dette har oppfølgingen vært fantastisk så jeg har stor tro på at firmaet jobber seriøst med å bedre opplevelsen på kubdeservice for alle kunder.
Trackeren til min hund har ikke virket på over 1 mnd og jeg har vært i kontalt med kundeservice gjentatte ganger uten at de har klart å løse problemet. Kundeservice er veødig treg og det tat flere dager før de svarer selv om det er er påbegynt sak og ikke flere nye.
Batterikapasiteten på enheten er også betraktelig dårligere enn oppgitt. Med sparemodus er maks 30 timer batterilevetiden på min enhet.
Misfornøyd .
Misfornøyd .. dårlig dekning, dårlig sporing , mistet brikken to ganger da den sitter dårlig. Rett og slett et skikkelig bomkjøp. Tractive er å anbefale i stedet.
Anbefales absolutt ikke!
Dårlig kartfunksjon og unøyaktig/ treg avlesning av posisjon var bare starten. Kundeservicen er ikke-eksisterende når man trenger hjelp. Enheten vi fikk sluttet å virke, men vi etter mye om og men en ny som ikke ladet. Nå har vi vært lovet av sjefen selv i Lildog å få en ny enhet siden - tja, kan det være ei stund før jul. Den har vi ikke sett noe til, og heller ikke fått mer svar. Styr unna!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.