Det bestilte kommer hurtigt. Kvalitet og struktur i både garn (striktrøje) og stof (bukser), samt mønstret på striktrøjen var så fint og levede op til forventningerne. Hullet til hovedet kunne e... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Kjolen jeg købte til mit barnebarn er lige så fin som jeg havde forestillet mig. Super skøn.
Hurtig levering Lækreste børnetøj i højeste kvalitet til absolut rimelige priser. Handler gerne her igen.
Bestilte et sæt tøj på jeres hjemmeside, betaler og troede jeg var færdig med at shoppe men opdager lige den sødeste lille dragt men 2 x fragt var jo dumt, derfor ringede jeg til jer og over telefone... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Lil’ Paradise Copenhagen er et dansk børnetøjsmærke, som producerer tøj til piger og drenge fra nyfødt til 6 år. Børn er det mest dyrebar, vi har i livet, og derfor er det vores mission at producere tøj af højeste kvalitet, som er tilpasset det lille menneskes behov uden at begrænse muligheder for leg og udfoldelse.
Informações de contato
vævergangen 22, 2690, Karlslunde, Dinamarca
- info@lilparadise.dk
- lilparadisecopenhagen.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super lækre bløde bukser 👍🏼
Super lækre bløde bukser 👍🏼
Fragten tog lang tid 4-5 dage

Resposta da Lil' Paradise Copenhagen
Jeg var meget tilfreds med kvalitet og…
Jeg var meget tilfreds med kvalitet og tøjet svarede helt op til mine ønsker. Det var det fineste børnetøj.
Hurtig levering.

Resposta da Lil' Paradise Copenhagen
Det var hurtig tilbagemelding på…
Det var hurtig tilbagemelding på bestilling, hurtig levering. Virkelig smart og kvalitetstøj og så en god pris.
Det er anbefalet til andre
5 stjerner +++

Resposta da Lil' Paradise Copenhagen
Hurtig levering og levede op til…
Hurtig levering og levede op til forventningerne sødeste lækre børnetøj

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. Fin info undervejs. Sødt, pænt kvalitets tøj på tilbud.

Lækkert miljøvenligt børnetøj
Virkeligt lækkert og sødt tøj, som også er prisvenligt 😊 Hurtig levering, absolut ikke sidste gang børnebørnene får noget herfra🤩

Lækkert tøj !
Flot tøj til babyer og god kvalitet ! Leveringen var mega hurtig ! Vil helt sikkert handle der igen ! Positiv oplevelse !

Love It!!!
Jeg elsker deres tøj! Det er så blødt og virkelig sødt til de små! Servicen var også i top. Hurtig og nem levering! Det bliver ikke sidste gang, at jeg bestiller derfra.

Resposta da Lil' Paradise Copenhagen
Lækreste undertøj til kommende barnebarn
Allerførste sæt undertøj til mit ufødte barnebarn før jeg vidste det blir en pige. Købte det i mokkafarve. Vildt lækkert

Drøn hurtig levering
Drøn hurtig levering - og de fineste ting!
En klar anbefaling

Resposta da Lil' Paradise Copenhagen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.