I fredags bestod min datter køreprøven. Det er stort, da hun er autist og lider af angst. Men ved valget af Limfjordens køreskole lykkedes det med Bettinas empati og forståelse for hendes behov. Hun... Ver mais
A empresa respondeu
Det har været en rigtig god oplevelse at tage kørekort hos Limfjordenskøreskole. Man har kunnet følge med i undervisningen rigtig godt. Jeg har haft René som kørelærer og har kun gode ting at sige om... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg havde Betina som kørelærer, verdens bedste må jeg sige, hun gjorde det nemt og lære og til teori var hun fantastisk med hvordan hun snakkede om de forskellige ting, så det ikke blev kedeligt❤️ 5... Ver mais
Jeg vil helt klart anbefale Limfjordens køreskole, i sær min kørelærer Rene. Teorien blev gjordt på en god måde, så man også kunne følge med efter en lang skole dag. Kørsel fungerede rigtig godt, hvor... Ver mais
Limfjordens Køreskole Tilbyder kørekort til kategori B - Til førstegangserhverver, generhverver og rutinekørsel - Undersivning og kørsel foregår i og Skive og omegn. Og man er altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og se hvordan der bliver undervist :-)
Udsigten 19, 7870, Roslev, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
En god lærer som altid er der til at hjælpe og forstå hvis man har det hårdt og synes det er svært. Presser en så man bliver den bedste version af en selv og er der til at hjælpe lige meget hvad.
Fantastisk oplevelse at lære og køre her med god service og kvalitet. Lærerne tager deres tid med en og hjælper en med at det man har brug for. Helt klart anbefale at tage kørekort her
Køretimerne var hyggelige, samt teorien var stille og rolig, som gør oplevelsen meget rar
Super fin læreruddannelse hvor man fik det hele forklaret på en måde hvor det var nemt og forstå jeg hade Betina som kørelære
Hele forløbet var gjort meget overskueligt og undervisningen var virkelig god
Helt igennem en god oplevelse. God til og forklare tingene på en måde så man kan forstå det!
Et super dejligt sted med verdens bedste kørelærer Betina. Kan varmt anbefales👍🏻
Skide dygtig og kyndig er Betina
Kun ros herfra
Limfjordens køreskole er en køreskole, der har den enkelte elev i centrum. Der blevet lyttet og der bliver taget hensyn til individuelle behov. De er søde, sjove og dygtige til at lære fra sig. Limfjordens køreskole får de varmeste anbefalinger til kommende bilister.
God oplevelse, Hos Betina på Limfjordenskoereskole, hun er en god kørelære, hjælper dig har du brug for hjælp. men hun forventer os at du lytter efter og tager hendes undervisning til dig, som hun lære dig :)
Jeg kan kun anbefale Limfjordens Køreskole. Jeg havde den sødeste lærer Betina, som er meget omsorgsfuld og motiverer en til at gøre sit bedste! Havde en god oplevelse, jeg kan virkelig anbefale skolen. 😁
Limfjordens køreskole er en virkelig god køreskole. Jeg var meget nervøs da jeg ankom første dag, men min kørelærer gjorde sådan at jeg følte mig på plads. Jeg vil helt klart foreslå Limfjordens køreskole til andre
Helt igennem en god oplevelse, med generhvervelse af kørekortet hos limfjordens køreskole. der var ingen fordomme kun smil og professionel focus på at få en igennem forløbet. Kan kun anbefale Betina og holdet bag.
er bestemt ikke tilfreds, blev nødt til at skifte køreskole

Resposta da Limfjordenskoereskole
Dejlig køreskole! Vi havde René som kørelærer, og han var god til at lære fra sig, både til teori og i praksis. Kan anbefales :)
fantastisk kørelærer!
hun er så god til at lære fra sig!
Kan virkelig anbefale Limfjordenskøreskole. Fik go og hurtig service og følte mig klædt rigtig godt på inden køreprøven. Så stor tak til jer. Mvh. Thomas Haahr
Jeg har været utrolig glad for rejsen til kørekort hos Limfjordens Køreskole.
Betina har været fantastisk, der har både været grin og en løftet pegefinger, når det har været nødvendigt, men det har gjort forløbet virkede mere jordnært.
Er der en ting jeg fortryder, så er det at jeg ikke tog hendes råd helt så seriøst som jeg kunne, på trods af at det er erfaring der ligger bag, så forløbet tog lidt ekstra tid, dyre lærepenge men en erfaring rigere.
Fantastiske Betina som kørelære hun hun kan altså bare sit krem
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.