A empresa respondeu
Rigtig fin og brugervenlig hjemmeside og så rart med en kvalitets hobby/håndværksbutik, du både kan handle i på nettet og besøge fysisk. Og mangler du det rette stykke træ til dit knivskæfte i buti... Ver mais
A empresa respondeu
På Linaa.dk finder du mere end 6000 produkter inden for f.eks. træ, værktøj, maskiner, knivbygning, trædrejning og båludstyr.
Bergsøesvej 11, 8600, Silkeborg, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Altid hurtig, korrekt og venlig kundeservice!
Generelt stort og prisvenligt sortiment - varme anbefalinger herfra.

Resposta de Linaa.dk
Bestilte varer og dagen efter kunne jeg hente dem i en pakkeshop. Deres bestemmelsedug med biller og kryb er i super godt martiale, i forhold til at skulle bruges udenfor og skal kunne holde til at blive brugt af børn i alle aldre. Så jeg kan kun anbefale deres produkter.

Resposta de Linaa.dk
Det var en meget hurtig levering . Tak for det .Og fine varer .

Kære Linaa.dk
En fornøjelse at træde ind hos jer.
Flinke og venlige personale, man møder, det var første gang jeg skulle hente hos jer.
Varen var klar og fik lidt oplysning med på vejen om butikkens kundekontakt.
Jeg vil helt klart anbefale jer til andre, jeres varer er af høj kvalitet

Resposta de Linaa.dk
Lynhurtig forsendelse - og rigtig fine varer i super kvalitet (naturplakater), der var pakket meget fint og omhyggeligt ind.

Resposta de Linaa.dk
God hjemmeside og hurtig levering, desuden var udstyret pakket godt og forsvarligt.
En fornøjelse.

Resposta de Linaa.dk
Kvalitetsvarer til en rigtig pris og hurtig levering - det er altid en fornøjelse.

Resposta de Linaa.dk
Jeg var glad for at se, at ibenholtsblokkene var så pæne, det vil sige uden de revner, der let opstår i den træart. Jeg er ikke kommet til at bruge dem endnu, men den revnefri tilstand lover godt. Der kan ganske vist komme revner senere pga husvarme, som man ser det i ældre ibenholtselefanter.

Resposta de Linaa.dk
Linå er det firma, der suverænt kan alt indenfor håndværk og design - og det, de ikke har på lager, kan de skaffe. Lynhurtig levering, imødekommende betjening og altid et godt råd med på vejen, hvis man har brug for det. Nogle ting kan nok skaffes billigere andre steder, men dér har de så ikke mange af de andre ting, man skal bruge, og så skal man i mange forskellige butikker før huskesedlen kan stryges.
Thomas Krogh, Skævinge

Resposta de Linaa.dk
For det første så der det bare det aller bedste sted at finde alt til snitning og læder arbejde, og så er der bare hurtig levering.

Resposta de Linaa.dk
Stor anbefaling herfra. Jeg oplevede små udfordringer, som de løste med det samme. Rigtig god oplevelse.

Resposta de Linaa.dk
Meget hurtige ved returnering. Jeg kom til at købe to af den samme vare og skrev til dem. Svar + returlabel kom hurtigt, jeg sendte samme dag og havde pengene på min konto to dage efter.

Resposta de Linaa.dk
Havde lavet en netbestilling på lidt over kr. 800,-, (som flere gange tidligere gennem årerne) men glemt én ting, der kostede kr. 20,-. Ringede for at høre om den kunne nå at komme med. Blev vejledt om at lave en ny bestilling, men den første blev annulleret. Ok. Men, man kunne måske også bare have tilføjet en rabat på kr. 20,- som tingen kostede? Sådan proportionelt?

Resposta de Linaa.dk
Har købt flere ting hos dem og fået rigtig god service og hjælp i forbindelse med mine mange spørgsmål, efterfølgende har du være gode og hurtige til at svare på forespørgsler

Resposta de Linaa.dk
Købte jern til afretter. God telefonisk vejledning - problemfri og hurtig ekspedition

Resposta de Linaa.dk
Super fedt sted og super professionel betjening. Vi følte os meget velkomne og fik den hjælp som vi ønskede.
Skøn butik med masser af udvalg.
Vi kommer helt sikkert igen.
Kasper, Bruno og Dorthe Thisgaard
Sahl ved Bjerringbro

Resposta de Linaa.dk
jeg har aldrig fået så dårlig service jeg ventede i 1 og en halv måned og stadig ingen varer så jeg afbestilte
hele min ordre så der handler jeg ikke igen

Resposta de Linaa.dk
Super god oplevelse 👌 Hurtig og nemt. Tror bare jeg glemte noget😉Kommer igen.
Bh

Resposta de Linaa.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.