Linda Utrecht Avaliações 13

1,9

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

13 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jas besteld voor 79,95 netjes geleverd…

Jas besteld voor 79,95 netjes geleverd maar is door een Chinees gemaakt voor een Chinees ik heb altijd maat XL mouwen waren nu 10 cm te kort. En dan mag je hem terugsturen naar China. Voor 40 euro… met risico dat hij niet aankomt en je je verzendkosten ook nog eens kwijt bent.

26 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Eigenlijk is alles verkeerd en triest

Eigenlijk is alles verkeerd en triest. Jasje gekocht ik heb maat s dat leek wel maat m/l. Terugsturen?. 40 euro dokken. Ja of voor 10% aamschafwaarde. Het past niet......veel te groot dus wat moet k ermee.ik vind dat de verantwoording bij hun ligt. Ze zouden klanten blij moeten maken. Oplichting. Linda utrecht klinkt nederlands, maar het komt uit china. Heel vals zit. Ik kom het vaker tegen im ga nóg beter opletten. 60 betaald voor niets. Kreeg 9 terug.... en een te grote jas waar ik niets mee kan.

22 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Je denkt te bestellen bij een bedrijf…

Je denkt te bestellen bij een bedrijf in Utrecht. Bestelling gedaan en via ideal betaald dik 3 weken geleden. Kreeg direct een mail met bevestiging en Tracktrace. Maar die tracktrace is via DHL (en niet via postnl zoals ze aangeven bij bestelling) en blijft maar op 'zending niet ontvangen' staan. (verzending via een chinees bedrijf naar DHL) . Na meermaals contact met linda-utrecht te hebben gehad ,blijven ze maar aangeven dat het pakket onderweg is of vertraging heeft opgelopen en meer van die smoesjes. Op mijn verzoek van 'geld terug' wordt niet gereageerd ! Nadat ik heb aangegeven aangifte van oplichting te gaan doen ,is de status v/d tracktrace van DHL ook niet meer bereikbaar via de link die ze doorstuurden bij bestelling. Dit is pure oplichting en trap er niet in !! Wees gewaarschuwd !! Ik ga aangifte doen van oplichting door Linda-Utrecht.

27 de setembro de 2025

Opgelicht - verkeerde jas

Na ruim maand wachten waar ik geen contact op kon nemen, krijg ik ook nog eens de verkeerde jas binnen! Waardeloos. Ik bestel hier zeker niet nog eens.

18 de outubro de 2025

Oplichting

Een "jas" besteld via deze website. De fotos en de advertentie is misleidend en het lijkt nog niet bijna op het product wat je ontvangt. Zoals ik hier lees moet ik hem zelf terug sturen naar China voor 80% van het aankoop bedrag. Het is dan ook meer dan duidelijk bij het openen van het pakket dat het de grootste rommel is. Pure oplichting binnen de lijntjes

17 de outubro de 2025

Fake Site!!!!

Fake Site!!!!
Jas besteld helemaal iets anders ontvangen? kleine fake jas knopen vallen eraf en trekt op niks!
jammer van mijn euro's!!!!!

16 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte service en goedkope producten

Het product was niet zoals omschreven, de verzending duurde lang en voor een retour kreeg ik meerdere mails met als enige optie dat ik het pakket terug naar China kon sturen voor ongeveer €40 (de jas wat een trui bleek was €50). Ook werd verteld dat ik wel door moest geven op het formulier aan de douane dat het pakket minder waard was want als hun daar kosten over kregen kreeg je niets terug. Dit is gewoon strafbaar en ik ga dus NEVER NOOIT meer hier iets bestellen.

14 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pure oplichting – slechte kwaliteit, misleiding en geen fatsoenlijke terugbetaling!

Wat een waardeloze webshop! Ik ben zwaar teleurgesteld en boos. De kleding die ik heb ontvangen lijkt totaal niet op de foto’s van hun website. Slechte kwaliteit, loshangende naden, en zelfs een stuk stof dat los in de jas zat. Echt schandalig!

Alsof dat nog niet erg genoeg is, weigeren ze mijn geld terug te geven. In plaats daarvan bieden ze slechts 10% van het aankoopbedrag aan als “compensatie”. Wil je het volledige bedrag terug? Dan moet je de spullen op eigen kosten (meer dan €40!) naar China terugsturen. En ze zeggen er doodleuk bij dat het risico bij mij ligt als het pakket kwijtraakt onderweg! Dat is toch pure oplichterij?

De hele werkwijze van dit bedrijf is misleidend: mooie foto’s online, maar wat je krijgt is goedkope rommel. En daarna proberen ze je af te wimpelen met vage terugbetalingsregels.

Trap hier niet in! Ze verkopen troep, handelen onprofessioneel en proberen onder hun verantwoordelijkheid uit te komen.
Ik hoop dat niemand anders dezelfde fout maakt als ik.
Ze noemen zelf Esther of Linda. Maar dat geloof ik. Ze hebben fake naam!

10 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oplichting Linda Utrecht (dropshipper)

Oplichting
Dropshipping
Beloofd 1 dag tot ontvangst, dan krijg je een Yun (CN) tracking nummer die ze dan doorsturen via een lokale NL post afhandelaar. Allemaal nep, slechte kwaliteit troep.
Tergusgturen mag naar China voor 40 euro zonder enige garantie. Pure dropship oplichting

Koop hier niks!

9 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

geven zogenaamd retourneren met gemak

"Ben je niet helemaal tevreden? Geen zorgen! Je kunt jouw bestelling gemakkelijk en snel retourneren binnen 30 dagen na ontvangst. We zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken."
Helaas is dit niet het geval, je krijgt 40% korting als je een nieuwe jas koopt. Volgens hun kost het 30 euro om iets terug te sturen.

7 de outubro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.