Veja o que dizem as avaliações
Jeg havde bestilt et cover, som koster 300kr i Elgiganten men her fik jeg det helt samme for 60kr i, god holdbar kvalitet. Der en meget hurtig forsendelse oveni.
God kvalitet, hurtig levering og gode priser. Oplever man at ens silikonecover fra fx Holdit flækker eller hele tiden går i stykker, så er silikonecovers fra lindecovers mega gode og bedre... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Velkommen til LindeCables, din pålidelige forhandler inden for kabelløsninger. LindeCables® blev stiftet med en mission om at levere kvalitets kabler til konkurrencedygtige priser og forbinde verden mere effektivt, ét kabel ad gangen. Vores sortiment omfatter et bredt udvalg af kabler, herunder, men ikke begrænset til, datakabler, strømkabler, og specialkabler m.m. Hver type er designet med fokus på holdbarhed, ydeevne og sikkerhed, så du kan regne med os for ethvert projekt. Hos LindeCables er vi drevet af kvalitet og en urokkelig forpligtelse til kundeservice. Vi forstår vigtigheden af pålidelige forbindelser i dagens digitale æra og stræber efter at tilbyde løsninger, der ikke kun opfylder, men overgår vores kunders forventninge
Informações de contato
Dinamarca
- info@lindecables.dk
- lindecables.dk
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
En fornøjelse at handle her👍🏼
Ingen kontakt…
Jeg har forsøgt at kontakte dem mio returnering men får intet svar. Det link til køb af retur-label fører en tilbage til en returseddel - ikke til køb af en fragt-kabel. Så nu er jeg brændt inde med produkter jeg ikke skal have!
Cover passer ekstremt dårligt til…
Cover passer ekstremt dårligt til iPhone mini. Service og levering fin, og trækker derfor op fra en til to stjerner. Men det ændrer ikke på, at det er trælst, jeg skal lede efter cover på ny😏
Jeg havde bestilt et cover
Alt fungerer godt.
Super levering
Super levering. Aldrig modtaget noget så hurtigt og varen var luge som den skulle være.
Meget tilfreds
De havde rigtig mange flotte farver og jeg fik det dagen efter jeg havde bestilt. Meget tilfreds
Det var hurtig levering til tiden og…
Det var hurtig levering til tiden og produktet svarede til mine forventninger😊
vi er meget tilfreds med handlen
Vi er meget tilfredse med handlen og har modtaget et rigtig godt produkt med hurtig levering.
Finfin ok nemt
dejlig levering
jeg bestilte pakken ved middags tid og allerede tidlig om morgen dagen efter var den der. fik indpakning i både pose og pap❤️
Hurtig og nem levering :)
Rigtig fine priser
Rigtig fine priser, og stort udvalg. Havde kigget før men har ikke haft mod på at købe fra hjemmesiden, men min svigerinde havde haft en god oplevelse og tog derfor chancen.. Min pakke kom to dage efter med fine covers i rigtig fin kvalitet. Ikke sidste gang jeg handler her.
Non-refundable.
Tried to return, but the website doesn’t allow to get a return form. The mailman tried to help me, I emailed lindecables 3 times and got no response.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.