Lindiq Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var lidt i tvivl da prisen var billigere end på andre hjemmesider. Blev glædeligt overrasket da varen kom hurtigt. Hjemmesiden var nem at navigere i. Jeg vil helt sikkert handle der igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse, hos Testudstyr, selvom jeg var lidt skeptisk i starten. Produktet var som beskrevet, hurtig levering og forsvarlig indpakning, af afsendte pakke. Super god s... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bestilling og levering var fint. Infrarød tæppe virker også, men jeg undrer mig over, at apparatet er tilsluttet i fodenden Jeg har prøvet andre, hvor du kunne betjene, mens du lå i tæppet Der er fj... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt var som forventet, og pakken ankom hurtigt. Produkterne levede fuldt ud op til beskrivelsen, og hele processen var nem og problemfri. Jeg er meget tilfreds og bestiller helt sikkert derfra igen sn... Ver mais

Detalhes da empresa

Escrito pela empresa

Hvorfor Lindiq? Vi kan tilbyde billige alternativer! Fri fragt ved køb over 999kr. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sikrer hele tiden at varerne lever op til vores strenge krav til funktionalitet. Vores priser er lavere end andre shops og det ved vi! Gør derfor et kup ved at handle hos os

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 72% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

70 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Som forventet

Som forventet. 😊

7 de setembro de 2024

Resposta da Lindiq

Tak for den flotte stjerner og anmeldelsen Ole. Da vi konstant forsøger at holde et højt niveau, vil vi gerne høre, hvad vi skulle have gjort anderledes for, at fortjene 5 stjerner ?

Pakken kom til tiden.

6 de setembro de 2024

Resposta da Lindiq

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og den fine anmeldelse - vi elsker glade kunder.

Fin vare, god pris

Fin vare, god pris, hurtig levering
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

4 de setembro de 2024

Resposta da Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Heidi. Vi er glade for du er tilfreds med din nødradio, prisen og leveringen. Vi elsker glade kunder :)
Team Testudstyr.

hurtig levering

31 de agosto de 2024

Resposta da Lindiq

Tak for den flotte anmeldelse og de dejlige 5 stjerner Petra - dejligt du er tilfreds - vi samler på glade kunder :)

Resposta da Lindiq

Tak for den flotte anmeldelse Mette. Super skønt du synes vores hjemmeside er god (vi er også selv tilfredse efter en opgradering) ... Vi gør alt hvad vi kan for, at vores kunder er tilfredse :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Man får hvad man betaler for….

Ok varer til en ok pris. Forvent ikke topkvalitet, men bedre og billigere end tilsvarende fra f.eks Jem&fix etc., men et meget begrænset udvalg.
Hurtig ekspedition og levering!

30 de agosto de 2024

Resposta da Lindiq

Tak for de fire fine stjerner, Ivar.
Dejligt at du synes at pris og kvalitet hænger rigtig godt sammen - det er også det vi forsøger at gå efter når vi vælger varer til shoppen. Vi er godt klar over at vi ikke har det det største udvalg, men det er bevidst for at holde prisen nede og vælge de rigtige varer.
Med venlig hilsen

Alt gik som forventet

Alt gik som forventet.
Hurtig levering med DAO.

27 de agosto de 2024

Resposta da Lindiq

Tak for de 5 flotte stjerne, Kenneth - det er vi super glade for.
Vi skynder os så meget som vi overhovedet kan for at sikre hurtig ekspedition.
Med venlig hilsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin pris og hurtig levering

Fin pris og hurtig levering. Vil absolut handle der igen

29 de agosto de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Peter. Hvor er det dejligt du er tilfreds - vi ser frem til at betjene dig igen .. :)

Det er super godt firma

Det er super godt firma

8 de agosto de 2024

Resposta da Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse Michael og tak for de skønne 5 stjerner. Vi elsker bare glade kunder :)

Pris OK

Pris OK - Hurtig levering

8 de agosto de 2024

Resposta da Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner. Dejlligt du er glad hele vejen rundt. Vi samler på glade kunder :)

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition
God kommunikation

7 de agosto de 2024

Resposta da Lindiq

Tak for den super flotte anmeldelse Michael og tak for de skønne 5 stjerner. Dejligt du er tilfreds - vi elsker glade kunder :)
Team Testudstyr.

God oplevelse, vellykket køb

En minivinkelsliber - ualmindelig vellykket køb, sikke et fint stykke værktøj

2 de agosto de 2024

Resposta da Lindiq

Tak for den fine anmeldelse og de skønne 5 stjerner Aksel. Dejligt du er tilfreds med din mini vinkelsliber - vi er også selv svært begejstrede for varen :)
Vi elsker glade og tilfredse kunder ...

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Resposta da Lindiq

Det er vi kede af at høre. Vi kan ikke se at vi har fået en henvendelse til vores kundeservice ? Du er meget velkommen till at skriv på info@testudstyr.dk så vi kan finde en løsning.
Mvh Team Testudstyr

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Hurtig levering og rigtig god kundeservice.

7 de agosto de 2024

Resposta da Lindiq

Tusind tak for den super flotte anmeldelse og de dejlige 5 stjerner Davide.
Vi elsker glade kunder :)

Lyn hurtig levering

Lyn hurtig levering. Tak

5 de agosto de 2024

Resposta da Lindiq

Tak for den fine anmeldelse Jesper - og de skønne 5 stjerner.
Dejligt du er tilfreds - vi elsker glade kunder :)

Hurtig

Hurtig, præcis levering

29 de julho de 2024

Resposta da Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de altid dejlige stjerner, Kim.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hentet pakke 24 timer efter bestilling…

Hentet pakke 24 timer efter bestilling = meget imponeret

26 de julho de 2024

Resposta da Lindiq

Tusind tak for den super flotte anmeldelse og de super skønne 5 stjerner, Tim.
Vi gør ALT hvad vi kan for at være hurtige og billige - og vi elsker glade kunder :)

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering

25 de julho de 2024

Resposta da Lindiq

Tusind tak for den fine anmeldelse og de skønne 5 stjerner, Birgit. Vi optimerer og forsøger hele tiden at gøre det bedste for vores kunder, da vi elsker glade kunder :)
Team Testudstyr

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais