Volg haar al een tijd en al eerder wat gekocht bij hun Nu was het een geweldig treden jurk met pofmouwen echt helemaal leuk. Enige is dat ik met de fiets er even rekening moet houden dat hij hee... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik ben heel blij met Linnies fashion. Hele mooie en goede kwaliteit kleding. Zit altijd lekker. En geven goede adviezen bij vragen, ook voor combinatie en kleuren. Wordt er gedacht dat het niet mog... Ver mais
Super gave kleding goede pasvorm leuke mode voor een betaalbare prijs zeker een aanrader voor als je een leuke outfit wil scoren.
Gister nieuw in de live gekomen, klant vriendelijk, 3 leuke jurkjes en 1 korte broek, past geweldig en super snelle service de volgende dag in de ochtend de bestelling al binnen! Jullie hebben er een... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Meer en Duin 305, 2163HE, lisse, Holanda
- info@linnieswebshop.nl
- linniesfashion.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Super blij mee mooi voor de feestdagen
Super blij mee mooi voor de feestdagen, echt n topzaak ❤️😘

Topservice
Topservice, prima levering
Prijs-kwaliteit prima!

Linniesfashion
Linniesfashion
Ik volg Linniesfashion al heel erg lang
Omdat het een top vrouw is en super leuke kleding je word altijd goed geholpen
Zekers een aanrader om op de website te kijken ook is ze live op tiktok kan je heerlijk naar kijken en lekker shoppen ga zo door meid ❤️

Resposta da Linniesfashion
Heerlijk zittende norfy legging en weer…
Heerlijk zittende norfy legging en weer een maatje kleiner! Mooie kwaliteit 🥰

Superpak…
Wat een heerlijk pak lekker zacht en goede kwaliteit voellt geweldig

Resposta da Linniesfashion
Super blij met de kleding
Super blij met de kleding!
Snelle bezorging!

Superleuke kleding
Mooie kwaliteit en altijd een momentje om op te verheugen als het pakket komt.

Fijne spijkerbroek
Fijne spijkerbroek. Wel iets te lang voor mij. Ben 1,65m en moest ongeveer 10 centimeter laten innemen.

Niet meer …
Ik heb een jas besteld die er wel mooi uitziet maar bij levering waren de knopen los. Ik heb hier direct voor gemaild want retour zenden kost bij deze shop veel geld. Want ik al niet leuk vind. Ik heb geen reactie mogen ontvangen. Dus ik ga hier ook niet meer bestellen. Ze maken veel reclame voor hun kleding maar de service achteraf trekt op niets helaas.

Resposta da Linniesfashion
Snelle levering en altijd mooi ingepakt…
Snelle levering en altijd mooi ingepakt ook . Ben er zeer blij mee

Al meerdere bestellingen gedaan
Al meerdere bestellingen gedaan. Producten zijn zoals beschreven, prima kwaliteit. Snel verzonden, leuk en netjes ingepakt.

Prachtige kleding
Prachtige kleding, goed en mooi verpakt, leuke live en een topservice!

Perfecte outfit
Je krijgt wat er wordt beloofd. Mooie stof, goede kleur en de juiste maat. Ik draag mt 48 en het past perfect.

Zeer vriendelijk!!!
Zeer vriendelijke dames Linda en Roos . Altijd zeer tevreden met mijn aankoop 😊😉

Resposta da Linniesfashion
Ik bestel al jaren bij linnies altijd…
Ik bestel al jaren bij linnies altijd goede klantenservice waar voor je geld en super leuke lives

Geweldige mooi vest
Ondanks pech wederom bij PostNL , ze bezorgen heel slecht.
Heb ik mijn vest van de claim avond ontvangen.
Heerlijk zacht en warm. En de kleur is echt heel mooi.
Ben hier weer super blij mee

Resposta da Linniesfashion
In korte tijd nu voor de vierde keer…
In korte tijd nu voor de vierde keer een bestelling geplaatst. De kleding is heel mooi en de service is ook fantastisch.

Goede betaalbare kleding
Goede betaalbare kleding, en nog eens snel verzonden ook🤩