Lion's Tale Studios Avaliações 50

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel blij met alles van Lion’s tale. Ook de costumer service is top! Kwaliteit is super en de communicatie ook! Altijd een persoonlijk briefje bij de bestelling waardoor je je speciaal voelt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede kwaliteit producten! Bij 1 bestelde t-shirt raakte een gestickte letter los (productie foutje). Foto gemaild, snel reactie ontvangen, een nieuwe ontvangen en mocht de oude houden. Inmiddels ook... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle verzending, items waren strak, mooi en stijlvol ingepakt. Persoonlijke aandacht in een dankkaartje. De zonnebrillen zijn van een mooie stevige kwaliteit, en die blauwe lenzen werken echt f... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

Lion's Tale Studios/LTS - Where urban ease, casual refinement, and tailored sophistication meet, shaped by a unique cultural vision. Global delivery, wherever you are.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

50 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Opnieuw een bestelling met een glimlach ontvangen ❤️

Dit is al mijn tweede bestelling bij Lion's Tale Studios en opnieuw ben ik helemaal tevreden. Alles was met zoveel zorg en aandacht verpakt, dat maakt het uitpakken echt een feestje. De items zijn prachtig en de leuke extra’s waren zo’n lieve verrassing. Ontzettend bedankt voor de fijne service en de liefdevolle details ❤️

6 de janeiro de 2026

Resposta de Lion's Tale Studios

Beste Paula, hartelijk dank voor uw tweede 5-sterrenreview! Geweldig om te horen dat u tevreden bent. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen en wensen u een fijne avond. Met vriendelijke groet, LTS.

Behulpzaam

Bij vragen krijg je direct antwoord en snel opgelost

20 de novembro de 2025

Resposta de Lion's Tale Studios

Dank voor uw 5-sterren review en hopelijk tot snel! Groeten het LTS Team!!

Resposta de Lion's Tale Studios

Top om te horen fam!! :) Heel veel dank en hopelijk tot snel. We zullen mid 2026 met nog meer vergelijkbare items komen. Fijne dag. Cheers, MJPP

Leuk voor kids

Goede kwaliteit en leuk voor de kids. Misschien t-shirts in de toekomst 😉

25 de outubro de 2025

Resposta de Lion's Tale Studios

Top om te horen Brigitte :) Heel veel dank en hopelijk tot snel. Er zijn t-shirts onderweg voor kids! Fijne avond. Cheers, MJPP

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Amazing products with great quality

Amazing products with great quality. Interesting to read the owners story on the blogs and see the buyers photos. A true lifestyle brand

20 de outubro de 2025

Good day!

Thanks for the kind words - we really appreciate it. Hope to see you again soon :)

All the best,

Team LTS 🦁

Mijn tweede bestelling bij LTS

Mijn tweede bestelling bij LTS, onwijs snel verzonden, schitterende producten met een persoonlijk bericht!
Thanks bung MJPP!

14 de setembro de 2025

Resposta de Lion's Tale Studios

Top om te horen Meneer Apituley :D Heel veel dank en hopelijk tot snel. Fijne avond vriend. Cheers, MJPP

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle verzending en ook heel erg goed…

Snelle verzending en ook heel erg goed en mooi ingepakt. De zonnebril is ook heel erg mooi en ben er erg blij mee! Zo keep up the good work. En verkoper is zekers een aanrader

21 de setembro de 2025

Resposta de Lion's Tale Studios

Veel dank voor uw 5-sterrenreview meneer van der Meer! Hopelijk tot snel! Fijne dag :D MJPP

Alles is top!

20 de agosto de 2025

Resposta de Lion's Tale Studios

Beste Renate, dank voor uw review! Top om te horen :) hopelijk tot snel maar weer :D Cheers en een fijne dag. MJPP

Semangat!

Good service, great products, perfect interaction. Should be 6 stars 🫶🏽

25 de agosto de 2025

Resposta de Lion's Tale Studios

Goedemiddag, Top en dank voor uw 5-sterren review! Fijn om te horen vriend! Wij wensen u een hele fijne dag en hopelijk tot snel? Nogmaals dank voor uw 7e bestelling zien we haha LEGEND. Groeten Team LTS!!! <3

Super mooie brillen!

Super mooie brillen. Hele goede kwaliteit en de glazen kijken ook heel erg nice!! Super tevreden. Verzending was ook heel snel en alles was mooi verpakt. Ook nog een leuk hoesje erbij gekregen. Zeker de moeite waard om hier te bestellen!!

12 de agosto de 2025

Resposta de Lion's Tale Studios

Goedemiddag Alex, Top en dank voor uw 5-sterren review! Fijn om te horen :D Wij wensen u een hele fijne dag en hopelijk tot snel? Groeten Team LTS

Website duidelijk
Makkelijk te bestellen

7 de agosto de 2025

Resposta de Lion's Tale Studios

Goedemiddag Giovanni, Top en dank voor uw 5-sterren review! Fijn om te horen :) Wij wensen u een hele fijne dag en hopelijk tot snel, Cheers Team LTS

Geweldige service

Geweldige service, geweldige producten. Stylish en origineel!

29 de julho de 2025

Resposta de Lion's Tale Studios

Goedemiddag Jake, top en dank voor uw 5-sterren review! Goed om te horen 🙏🏽 Wij wensen u een hele fijne dag en hopelijk tot snel, Team LTS | Menaaaa

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit, duurzaam en leuk contact

Persoonlijke benadering door een geschreven kaartje erbij. Snelle verzending en communicatief sterk. Uitgesproken merk en stof van het shirt is van dikke/goede kwaliteit!

24 de julho de 2025

Resposta de Lion's Tale Studios

Goedemorgen Frank, top en dank voor uw 5-sterren review! Goed om te horen. Veel dank 🙏🏽 Wij wensen u een hele fijne dag en hopelijk tot snel, Team LTS

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige kwaliteit, snelle verzending en extra's

De kwaliteit is geweldig, verzending super snel en ook nog een extra hoesje gekregen. Dat is wat je noemt: SERVICE! Keep it up Lion's Tale Studios!

31 de julho de 2025

Resposta de Lion's Tale Studios

Goedenavond Jordy, top en dank voor uw 5-sterren review! Goed om te horen. Veel dank :D Wij wensen u een hele fijne avond en hopelijk tot snel, Team LTS

Tijdloze Kwaliteit

De communicatie was prima, de levering was vlot, artikelen netjes verpakt. En een persoonlijk dankjewel kaartje wordt zeer gewaardeerd. Daarnaast zijn het gewoonweg mooie artikelen, goede kwaliteit en tijdloos

20 de julho de 2025

Resposta de Lion's Tale Studios

Goedenavond Karl, top en dank voor uw 5-sterren review! Goed om te horen. Wij wensen u een hele fijne avond en hopelijk tot snel, Team LTS

Topservice!

Wat een goede service na (wederom) een slechte ervaring met PostNL.

23 de julho de 2025

Resposta de Lion's Tale Studios

Goedenavond Ilse, top en dank voor uw 5-sterren review! Gelukkig is alles goed gekomen :) Wij wensen u een hele fijne avond en hopelijk tot snel, Team LTS

Perfect!

Perfect!
Snelle verzending, toffe artikelen!

19 de julho de 2025

Goedemorgen, top en dank voor uw 5-sterren review! :D
We wensen u heel veel plezier met uw aankopen en hopen u snel weer terug te zien! Selamat, Team LTS

Lijpe planga's

Snelle verzending
Lijpe planga's
Goed verpakt 💯
En altijd een gepersonaliseerd kaartje erbij

Lobi 🫶🏽

17 de julho de 2025

Goedenavond Sylvana, top en dank voor uw 5-sterren review! 🫶🏽
We wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u snel weer terug te zien! Amatooo, Team LTS

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb besteld en ben superblij

Ik heb besteld en ben superblij. De kwaliteit is boven verwachting, de stof voelt luxe aan en de maten kloppen perfect. Ook de verzending was snel en netjes verpakt met zorg en aandacht. Ik voel me echt mooi en zelfverzekerd in mijn nieuwe outfit. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar mooie, kwalitatieve kleding en goede service. Ik bestel hier zeker vaker!

16 de julho de 2025

Dank Younes voor uw 5-sterren review! :D
We wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u snel weer terug te zien! Fijne avond, Team LTS

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.