Vores digitale fotoramme, som vi havde fået som gave, fungerede pludselig ikke - vi spurgte om det kunne være strømforsyningen og om vi kunne få sendt en anden. Svaret kom prompte - de sendte en ny... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har købt en fotoramme hos Lippa.dk. Varen blev pakket og sendt hurtigt, og hold nu op, hvor er den både stor og flot! Vi er meget glade for både varen og den nemme købsoplevelse.
A empresa respondeu
Jeg bestilte to applewatch remmer, én i nylon med velcro (79,-) og én nylon med magnetisk lås (99,-). 5 stjerner for en hurtig kunderespons og en fantastisk produkt med magnetisk lås, jeg er m... Ver mais
A empresa respondeu
Fin service - jeg modtog i første omgang en brugt powerbank, men da jeg kontaktede dem skyndte de sig at sende en ny. Irriterende fejl for alle parter, men hurtig respons og hurtig afsendelse af ny po... Ver mais
A empresa respondeu
Lippa er et dansk brand, der specialiserer sig i elektronikprodukter til små priser. Hos os finder du et bredt udvalg af elektronik- og tech-produkter, du ikke finder andre steder – til priser, du helt sikkert ikke finder andre steder. Vi har nemlig fjernet en masse fordyrende led, så vi kan holde prisen helt i bund.
Landbrugsvej 10L, 5260, Odense S, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta de Lippa
Svaret kom prompte - de sendte en ny - uden beregning - og nu fungerer den.
Tak for det.

Resposta de Lippa
Jeg bestilte en digital fotoramme, og det er en fornøjelse at bruge produktet. lever op til alt det beskrevne.

Resposta de Lippa
Den er flot med god billede kvalitet.
Med Frameo App er det nemt at lægge billeder ind og tilføje en lille tekst.

Resposta de Lippa
Fin service - jeg modtog i første omgang en brugt powerbank, men da jeg kontaktede dem skyndte de sig at sende en ny. Irriterende fejl for alle parter, men hurtig respons og hurtig afsendelse af ny powerbank. :)

Resposta de Lippa
Fantastiske digitale billederammer. Jeg glemte at ændre pakkeshop ved bestilling. Den søde medarbejder i kundeservice fik ændret shop så jeg ikke skulle på langfart. Rigtig god service!
Tak!

Resposta de Lippa
Hurtig, god og kompetent betjening. Derudover er det nogle gode og reelle kvalitetsprodukter. Vil uden tvivl handle der igen!

Resposta de Lippa
The band did not meet my expectations at all. It is REALLY hard to close the grip, the color is a bit off and the feel is really weird. The main concern is that it didn’t fit well to my Apple Watch, it was REALLY hard to set it in and take it out. Maybe some people would like to have this, I prefer to pay more for an original band.

Resposta de Lippa
5 stjerner for en hurtig kunderespons og en fantastisk produkt med magnetisk lås, jeg er meget tilfreds
-1 stjerne da det er ubehagligt at have den billigere remme på (den til 79 kr), remmen gned noget i huden ved dets kanter, og plaststykket ved enden af velkroen stak noget i hånden af og på.
Jeg vil varmt anbefale at købe hos lippa.dk og jeg er glad for at kunne bestille remmer herjemme i Danmark uden behov for at betale en formue til Apple bare for at afprøve en remmetype. ;D

Resposta de Lippa
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.