Liquid Rebel Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden over deze producten. Ik heb de velgenborstel, de iron remover en de interieur mat cleaner aangeschaft. Voorlopig heb ik enkel de eerste twee gebruikt, maar die doen exact wat ze be... Ver mais

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

62 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

45 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

beste spullen voor je auto te wassen

dit product is het beste wat ik heb gehad in men leven voor mijn eigen auto te kunnen wassen echt meer bestellen van dit

24 de agosto de 2026

Resposta da Liquid Rebel

Hey Michael , Bedankt voor Leuke 5-sterren review , doet ons enorm plezier , gr Tom 😉

Flawless communication

Mijn zoon is actief in de car detailing en werkt van het begin al met deze producten. De communicatie met Liquid loopt altijd heel vlot en ze vernieuwen nog steeds in de zoektocht naar perfectie. Dus ik volg dit mee van de zijlijn maar kan dit wel meegeven … en de auto’s op de oprit hier blinken natuurlijk ✌🏼🫱🏼‍🫲🏽

25 de julho de 2026

Bedankt Steve voor de mooie review 😉

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerlijke review van een detailer 👌

Liquid Rebel heeft geweldige producten. Zijn zijn heel toegankelijk en makkelijk in gebruik, ook is er een ruim aanbod aan producten om heel uw wagen zowel langs de binnen als de buitenkant helemaal als nieuw te krijgen. Ikzelf ben een detailer en werk nu al een halfjaar met deze producten omdat ze echt geweldig werken en er ook gewoon een geweldige service is. Hierdoor heb ik fantastische resultaten = Blije klanten. Absoluut een aanrader ! 👌

27 de julho de 2026

Hey Matthew , Bedankt voor de 5-sterren review ⭐⭐⭐⭐⭐
Altijd leuk om te horen en zeken van een professionele detailer !

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wacht nog steeds op antwoord op…

Wacht nog steeds op antwoord op belangrijke vraag die ik heb gesteld via contactformulier. Maar kon niet langer wachten, dus in zee gegaan met andere leverancier, echt jammer!

26 de junho de 2026

Hey Dominique ,

Het Spijt ons te horen dat je nog geen antwoord hebt gekregen .
We hebben dit even nagekeken en vinden hier ook niets van terug . We willen hiermee zeker niet zeggen dat het niet verstuurd is , maar er moet iets fout gelopen zijn , waarvoor onze excuses .
Als er een manier is dat we dit alsnog kunnen oplossen , willen we dit zeer graag doen .
Zou je ons eventueel een mailtje kunnen sturen naar hello@liquidrebel.be ? Dan gaan we dit met de hoogste prioriteit en zorg behandelen .
Nogmaals onze excuses en we hopen dat we dit alsnog mogen rechtzetten .
mvg , Tom

Fantastische producten

Fantastische producten. Zeer hoogwaardige kwaliteit. Heel leuke branding! Snel geleverd en niet duur.

1 de julho de 2026

Bedankt voor de leuke review Jan-Felix , 😉

Geweldige ervaring met Liquid Rebel

Geweldige ervaring met Liquid Rebel! De producten zijn absoluut van topkwaliteit en doen precies wat ze beloven. Wat deze webshop écht onderscheidt, is de fantastische service. Ze zijn ontzettend vriendelijk en doen zichtbaar hun uiterste best om de klant 100% tevreden te stellen. Een absolute aanrader!

14 de julho de 2026

Resposta da Liquid Rebel

Bedankt An , voor de 5-sterren review en je ervaring te delen .
Dat appreciëren we enorm 😉

4 maanden Liquid Rebel: top spul

Na 4 maanden gebruik ben ik zeer tevreden. Zowel de producten als de materialen zijn van topkwaliteit. Ik ben zeer grote fan van de Ceramic Snow Foam; zeker een aanrader!

11 de julho de 2026

Resposta da Liquid Rebel

Bedankt Mathias voor deze 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ !

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pakket was beschadigd door levering…

Pakket was beschadigd door levering dienst maar door het super goed verpakken van de bestelde producten was geen enkel product stuk. De neutral shampoo en snowfoam doen wat ze beloven. Net zoals de andere producten. Al een aantal keren een bestelling geplaatst en altijd inorde.

2 de julho de 2026

Resposta da Liquid Rebel

Hey Chiel , bedankt voor je 5-sterren review en om je ervaring te delen . Doet ons altijd plezier , 😉

Top producten

Top producten. Echt kwaliteit. Zeer tevreden gebruik ze nu altijd.

29 de abril de 2026

Hey Philip , Doet ons plezier , thx 😉

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel blij met men foam cannon

Heel blij met men foam cannon, eindelijk kan ik zelf de hoeveelheid regelen via de doseerknop en de prijs die bevalt super goed, ik heb reeds duurdere gehad maar deze doet wat ie moet. de overige producten dien in nog te testen.

14 de junho de 2026

Heel goede service

Heel goede service! Ik kreeg het niet gekoppeld aan mijn hogedrukreiniger en ze hebben me super geholpen. Past nu perfect en kan mijn wagen beginnen poetsen. Ben benieuwd. Lijkt wel heel degelijk materiaal.

11 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt goed spul van Rebel.

Voldoet ultiem aan de verwachting.
Het betreft de grote droogdoek en de schuimlans.
Tijden de demo denk ik het zal wel daar wel maar bij mij vast thuis niet.
Wel dus niet te geloven.
Net een nieuwe auto gekocht dan denk ik wasstraat nee nog even niet.
Maar dan moet het wel met goede producten.
Ook de het inschuiven met tool die op de Kärcher aangesloten kan worden.
Ook de motor en moterscooter meteen meegepakt.
Vuil lost op super schoon.
Ik ben fan van Rebel.

5 de junho de 2026