Veja o que dizem as avaliações
Twee weken geleden heb ik een bestelling geplaatst, op de site staat voor 14:00 besteld, zelfde werkdag nog op de post. Echter heb ik nog geen bevestiging gekregen dat de producten op de post zijn... Ver mais
Op 7 maart een bestelling geplaatst (pre order) Tussendoor een mailtje gestuurd waar het pakketje bleef omdat ik al hooguit 2 weken aan het wachten was. Na 7 dagen een mail terug gekregen waarin g... Ver mais
Ik wil graag deze review aanpassen. Na heel veel mailtjes en vooral heel lang wachten heb ik contact met ze gekregen. Uiteindelijk waren de helft van de artikelen niet meer leverbaar. De rest is... Ver mais
Respondeu a 40% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Als eerst word er beloofd dat de pre…
Als eerst word er beloofd dat de pre order met 2 weken geleverd word. Geen enkele update vanuit hun gekregen dat het vertraagd of iets was. 1,5 maand gewacht en meerdere keren aangegeven dat ik het niet meer wilde. Nu al 3 weken geleden teruggestuurd en weer opnieuw niks te horen krijgen. Ik wacht sinds begin februari al op geld terug en het gaat om 112 euro wat ik zonde zou vinden als ik dat kwijt zou zijn voor een student is dat aardig wat geld.
Tip van mij: begin er niet aan.
ECHT VRESELIJKSTE WEBSITE OOIT
ECHT VRESELIJKSTE WEBSITE OOIT!
als eerste begon het met bestellen, ik moest overal achteraan. Na 1 week nog niks gehoord te hebben, heb ik ze een mail gestuurd. Na 1 week reageren ze pas dat mijn pakket kwijt was geraakt wat natuurlijk kan gebeuren.
Nou ik wou graag mijn bestelling dus ze zou het opnieuw opsturen. Het duurde ontzettend lang en bleek weer pre order te zijn. Ze vroeg of ik de helft van de bestelling alvast wou, dit wou ik wel maar het duurde zoals de eerste keer een week voordat ze hier op gereageerd had. Vervolgens zou het ineenkeer nog 2 weken duren met het andere item. Toen ik de helft van de bestelling kreeg rook de blouse naar rook en het leek totaal niet op de foto. Echt alsof het direct uit China kwam. (Vermoed dropshippen). Ik heb alles retour gedaan en gezegd dat ze het ene item ook niet meer op hoefde te sturen. Nu heb ik het geld van het ene item al ontvangen alleen van mijn retour nog steeds na meer dan 2 weken niet!!!
Ik heb er nu voor de 2 de keer een mail achter aan gestuurd want ze reageren gewoon niet.
Echt super slecht!!! Niet bestellen hier
Enorme slechte service en communicatie
Enorme slechte service en communicatie. 30 januari een pre-order item besteld, tot op de dag van vadaag niks ontvangen of enige indicatie van wanneer het binnen komt. Ik heb meerdere malen gemailed. 20 februari een reactie terug ontvangen met de reactie dat het de daaropvolgende week verzonden zou worden. Het is nu 14 april en ik heb nog steeds niks vernomen. Meerdere emails gestuurd waarop ik geen antwoord meer krijg. Geen betrouwbare site, hier niet op bestellen.
September 2025 een pre order besteld…
September 2025 een pre order besteld wat rond Oktober/November binnen zou komen. Geen e-mail ontvangen. In November een email gestuurd waarop je lang moet wachten tot een email terug. Hun excuses en Dat het product vertraagd is en begin Dec binnen komt.
2 weken in Dec nog steeds niks. Ik gaf via email aan dat ik het wil annuleren maar dat ging niet wel kon ik het zodra het binnen kwam retour. Feb 2026 nog steeds niks ontvangen en ik moest zelf emailen voor updates en het bleef maar vertraagd. Uiteindelijk is het eind feb binnen gekomen was het me te groot. Kon ik het wel nog retourneren. Inmiddels heb ik nog steeds niet mijn geld terug ondanks dat ze aangeven dat het zsm verwerkt wordt en bet bedrag terug krijg maar tot op heden niks ontvangen.
Ze houden je niet up to date, contact is ook heel moeizaam want je wacht lang tot je reactie krijgt en volgens mij kan je fluiten naar je geld. Ik bestel hier nooit meer.
Onwijs slechte webshop
Onwijs slechte webshop! Krijgt amper tot geen reactie van de verkoopster. Op een bestelling wachten duurt eeuwen. En geld terug krijgen lijkt onmogelijk.
Lang wachten
Op 7 maart een bestelling geplaatst (pre order)
Tussendoor een mailtje gestuurd waar het pakketje bleef omdat ik al hooguit 2 weken aan het wachten was. Na 7 dagen een mail terug gekregen waarin gezegd werd dat de pre order over ongeveer 2 weken bij hun aan zou komen en het dan zsm verstuurd zou worden. Geen excuses of niks.
Op 11 april kwam het pakketje aan.
In totaal 5 weken mochten wachten, zonder enige communicatie.
Echt een bizar slechte service
Echt een bizar slechte service. 31 januari iets besteld en pas 3 week terug ontvangen, na 10 keer vragen om de bestelling te annuleren. Toen meteen teruggestuurd, maar nu na 2 week nog niks gehoord over wanneer ik mijn geld terug krijg. Echt verschrikkelijk, ik ben al 3,5 maand bezig om mijn geld terug te krijgen.
Slechte service
Heel lang geleden besteld. Slechte communicatie uiteindelijk ging dat beter en is na 2 maanden ongeveer mijn bestelling geleverd.. nu wilde ik het retourneren en hiervoor staat op de website dat ik een mail moest sturen voor een retourlabel. Mail gestuurd en nu bijna 3 weken verder nog geen reactie. Ik kon tot 14 werkdagen na de levering nog retourneren dus daar ben ik nu te laat mee. Ik voel me gescammed en raad het niet aan
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Er wordt beloofd dat je bestelling de volgende dag geleverd wordt, maar in mijn geval duurde het meer dan twee weken.
Pas na meerdere mails kreeg ik eindelijk een reactie, en toen kwam het pakket ineens wel snel. Alleen bleek het voor mij niet de moeite waard, want de producten vielen tegen.
Alles retour gestuurd, maar vier weken later heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Ondanks meerdere berichten blijft het gewoon stil.
Slechte service, slechte communicatie en loze beloftes. Hier bestel ik nooit meer.
Ze zijn niet te bereiken!!
Ze zijn niet te bereiken!!! Heb al een mega tijd geleden iets teruggestuurd en nog steeds geen cent op mijn rekening! Gaat om 80 euro, te bizar voor woorden..... Ook had ik een andere bestelling, waar een pre-order van 7 dagen opzat. Nu ruim 1,5 maand verder... Echt heel slecht.
Ongelofelijk slecht bedrijf
Ongelofelijk slecht bedrijf, geld krijg je niet terug! Niet bestellen. Al maanden aan het mailen, reageren nauwelijks.
Schandalige gang van zaken
Schandalige gang van zaken. Ik ben €100,- lichter, maar na 5 maanden heb ik nog steeds geen producten ontvangen. De klantenservice (wanneer ze eens reageren) spreekt zichzelf constant tegen en biedt nul transparantie. Het is onbegrijpelijk dat een bedrijf zo met zijn klanten omgaat! Ik heb inmiddels meerdere keren verzocht om een volledige terugbetaling maar nog steeds geen reactie via de mail.... en op de socials blijven ze maar zeggen reactie binnen 2-4 werkdagen... maak er gerust maanden van zeg.....Ik overweeg verdere stappen via externe organisaties als dit niet direct wordt opgelost.
9 maart heb ik een bestelling geplaatst…
9 maart heb ik een bestelling geplaatst waaronder ook een pre- order blouse. Tot op het heden (7 april) heb ik niets ontvangen en krijg ik geen reactie op mijn mails. 2 weken na de bestelling heb ik een mail gestuurd met hoe de stand van zaken is, pas 1,5 week later kreeg ik reactie met dat de blouse binnen 2 weken binnen zou komen. Nu 2,5 week later heb ik nog steeds niks vernomen en heb ik wederom geen antwoord op mijn mails gehad. Vandaag toch nog maar een mail gestuurd in de hoop na een maand antwoorden te krijgen. Op de site staat vermeld dat de verwachte leverdatum altijd onder het artikel zou staan, dit is echter niet het geval. Daarbij zou je binnen 2-3 werkdagen reactie krijgen, maar ook dit is niet zo! Waardeloze service.
Geen aanrader om hier iets te bestellen!
Bespaar je de moeite om te bestellen!!!
Bespaar je de moeite om te bestellen!!!
4 maart een bestelling gedaan, het is 7 april en geen kleding binnen. Gemaild dat ze het mogen houden en ik het niet meer hoef, was onderweg zeiden ze. Wel vreemd want is ook al weer anderhalf week geleden. Mega mega mega slechte zaak!!!!
Nooit binnen gekregen
Op 15 januari een leuke jas besteld, nu nog steeds niks binnen. Eerst gemaild en kreeg als reactie dat het vast stond bij de douane maar die week echt verstuurd zou worden, dat is alweer een maand geleden. Ik zou hier nooit meer bestellen, als je weer een mailtje stuurt omdat ze niet reageren krijg je een mail met als reactie dat vaker mailen er niet voor zorgt dat je je pakket sneller krijgt, het is 3 maanden later.
Contact krijgen is verschrikkelijk en pre order levertijd ook..
Op 12 maart een pre order pantalon besteld en vandaag op 6 april nog steeds niks verzonden of binnen gekregen. Al mails gestuurd en een dm op insta maar helaas nergens reactie op. Op de site staat er vermeld dat pre order lever tijd altijd bij het item staat dit kon ik ook nergens vinden. Ook stond er dat ze er naar streven dat ze binnen 2-3 werkdagen op mails reageren ook hier is niks van waar lijkt mij dat dit geen 2 weken duurt om reactie te geven. Erg jammer dit, heel moeilijk contact te krijgen met het bedrijf..
Niet bestellen
Na maanden wachten, contact opnemen en weer wachten is mijn bestelling uiteindelijk geannuleerd door Klarna (dit was mijn eigen verzoek), maar nu beweerd Livia Fe dat ik de kleding wel ontvangen zou hebben. Ze hebben een nieuwe factuur gestuurd, waarbij ik het bedrag alsnog moet afrekenen, terwijl er nog steeds geen enkel kleding item is binnengekomen. NIET BESTELLEN.
Onbereikbaar na betaling – erg slechte communicatie
Ik heb bij Livia Fé een broek (als pre-order) en een shirt besteld voor een totaalbedrag van € 90,-. Omdat ik benieuwd was naar de levertijd van de pre-order, heb ik een e-mail gestuurd naar de klantenservice. Helaas zijn ze absoluut onbereikbaar en krijg ik nul gehoor. Ik vrees dat ik naar mijn geld kan fluiten. Bestel hier niet als je zekerheid wilt over je aankoop.
Pre-order broek via Klarna
Pre-order broek op 10 feb via Klarna, geen updates en extreem lange wachttijd. Op 10 maart nog geen broek. Gevraagd om annulering, maar er werd alleen shoptegoed aangeboden. Na misleidende instructies van Livia Fé (probleem melden als opgelost bij Klarna) geen actie; Klarna kon niet helpen omdat probleem als opgelost gemeld was en dreigde met €47,50 extra kosten. Uiteindelijk geannuleerd, maar verzendkosten bleven open staan – deze verzendkosten maar betaald om incassokosten te voorkomen.
Ben 2 maanden bezig geweest om dit voor elkaar te krijgen... en eigenlijk nog niet naar behoren opgelost. Bizar!
Uiteindelijk na veel mailen, de verzendkosten toch ook terug gekregen.
NIET BESTELLEN BIJ LIVIA FÉ!
Wees gewaarschuwd!
Bestel hier niet
Bestel hier niet!
Ik heb al wéken geleden een bestelling geplaatst. Daar zat een pre-order item bij. Na dagen niets gehoord te hebben, heb ik gemaild om te vragen waar mijn bestelling blijft. Weken daarna kwam pas een reactie dat het de week erna verzonden zou worden. Dat zou deze week moeten zijn. Je raadt het al, niets ontvangen! En ze zijn TOTAAL NIET te bereiken! Bizar slechte communicatie en service!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.