In eerste instantie werd mijn product helaas verkeerd geleverd. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar het gaat erom hoe het vervolgens wordt opgelost. Nou, dat heeft Henk echt perfect gedaan! Na contact... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Komen geen afspraken na Leveren verkeerde producten Zeer slechte communicatie Cover besteld, veel te laat 1 geleverd gekregen, uiteraard de verkeerde. Deze zou na veel mailen omgewisseld wor... Ver mais
Nous avons acheté un robot de piscine auprès de LIVIN SHOP via bol.com.. Après seulement un an et demi d’utilisation, l’appareil est tombé en panne. Depuis plus d’un mois et demi, nous sommes en att... Ver mais
Ik had bij Livn een hor gordijn besteld voor mijn schuifpui. Bij het plaatsen bleek een onderdeel te ontbreken. Na 1 email naar het info adres had ik binnen 24 uur een positieve en vriendelijke reacti... Ver mais
Detalhes da empresa
livin.shop streeft ernaar om hoogwaardige en innovatieve producten/accessoires te leveren die de ervaring van spa's, zwembaden en BBQ's verbeteren. Hierbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu.
Informações de contato
Voorpost 3, 3776 LL, Stroe, Holanda
- Hey@livin.shop
- livin.shop
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goede klantservice - prima producten.
Heerlijk geurproduct voor in de jacouzzi. Helaas was er een ander product niet op stock, keuze gehad om geld terug of backorder afwachten. Toen me het wachten te lang duurde op eerste verzoek geld terug gehad. Ik koop zeker volgende zomer opnieuw want heb vertrouwen in correcte service.
Slechte klantenservice.
Slechte klantenservice.
Beloven ergens op terug te komen… wat ze natuurlijk niet doen!
Update: opgelost door livin'
Update:
Vandaag een verassing aan de deur. Zwembadstofzuiger is geleverd. Zoals je in onderstaand stuk kunt lezen niet zonder slag of stoot. Maar uiteindelijk dus toch opgelost door livin'
Zal hem vandaag ook nog even testen, dus misschien nog een * erbij.
Dit is niks, lijkt of ze bewust foutieve producten opsturen. Tot 2x toe een ander product binnen gekregen als besteld. De eerste keer kwamen ze er dezelfde dag als verzending achter... Ik kreeg een repair set voor een zwembad opgestuurd in plaats van een stofzuiger. Geen probleem.deze mocht ik houden en ze zouden na het weekend het juiste pakket opsturen. Vervolgen ontvang ik 1 of andere vloeistof voor m'n zwembad water, weer niet juist. Pakket nu geretourneerd, benieuwd hoe lang het duurt voor ik m'n geld terug krijg.
Gelukkig besteld via Bol.com die weet altijd wel goed om te gaan met dit soort zaken. Zal eens kijken of het mogelijk is om deze leverancier van Bol.com af te krijgen. Of ze komen binnen een week met een gepaste oplossing
Bestelnummer 4135963147
Bij een juiste oplossing zal ik dat hier uiteraard ook kenbaar maken.

Resposta da livin.shop
Prima product aan beste prijs.
Prima product aan beste prijs.
Levering niet razendsnel maar wel vlot en alles correct ontvangen na enkele dagen.
Een tevreden klant
Ik heb al meerdere producten besteld voor mijn spa, een top klantenservice en het wordt ook nog eens snel geleverd!
Zwembad warmtepomp werd snel geleverd…
Zwembad warmtepomp werd snel geleverd en werkt perfect. Veel beter dan solarmatten en neemt ook veel minder ruimte in beslag. Warmtepomp staat rustig te draaaien en je hoord ‘m bijna niet. De Intex filterpomp maakt meer geluid. Erg tevreden met gehele levering.
Perfecte klantendienst die mijn vragen meteen kon beantwoorden.
Ik had nog een aantal vragen over mijn product en deze werden onmiddellijk en heel professioneel beantwoord. Ik was meteen geholpen en kon bestellen. Ondertussen werkt alles perfect!
Uitstekend bedrijf!
Uitstekend bedrijf!
Al een paar keer heb ik wat besteld bij livin, en er is niks te klagen.
Altijd snelle levering en goede kwaliteit, en de klantenservice is ook top!
Al met al een eerlijk bedrijf
Top bedrijf!
Super service! Mijn zwembadrobot was defect, waarna de klantenservice enorm goed meedacht en het netjes oploste. Inmiddels doet hij het super.
Geweldige service
Geweldige service. Denken met je mee en zorgen dat het product goed bezorgd word. Vriendelijk personeel.
Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Resposta da livin.shop
Echt verschrikkelijk bedrijf dit.
Veels te laat verzonden, zelf meerdere malen moeten vragen waar het bleef. Henrick van Livin' Shop kwam steeds met een flauwe respons "Morgen verzenden we het", "Ik maak het morgen voor je in orde".
Uiteindelijk veel te laat geleverd waardoor ik het wou terug sturen, zelfde verhaal. 5 keer moeten mailen voor een retourformulier.
Nu is het een maand geleden geleverd terug bij hun en nog steeds mijn geld niet terug. Heb ik opnieuw via Bol.com klacht moeten indienen om mijn geld terug te krijgen
Echt verschrikkelijk bedrijf dit.

Uiteindelijk netjes bezorgd
Na wat problemen ivm levering van de warmtepomp die maar niet kwam en na diverse mails van ons uit. Hebben wij na een slechte recentie toch reactie gekregen. Het bleek dat er iets bij hun fout was gegaan in het magazijn. Inmiddels is de pomp netjes bezorgd.