Ik vind de producten van Livinq echt heel mooi. Ogen ook deugdelijk en stevig. Enige waar ik toch een beetje tegen aan hik is het feit dat in echt zeer korte tijd de gunmetal pedaalemmer 3x een pri... Ver mais
Ondanks dat ik wist dat ik sets toiletaccessoires had besteld die niet op voorraad waren kreeg ik toch wat er wel voorradig was, opdat de aannemer het meeste nog kon monteren. Ook de laatste twee ond... Ver mais
Zeer nette en goede artikelen van een goede kwaliteit. Door LIVINQ heb mijn wc kunnen omtoveren tot een mooiere en handigere plek doordat de LIVINQ artikelen niet alleen mooi, maar ook zeer praktisch... Ver mais
Livinq is een Nederlands merk gespecialiseerd in toilet- en badkameraccessoires. Wij brengen de allernieuwste trends naar jouw badkamer. Bij ons krijg je altijd een kwalitatief goed design tegen een betaalbare prijs. Al onze producten worden ontworpen met het oog op maximaal comfort en gebruiksgemak. Zorgeloos genieten met standaard vijf jaar garantie op al onze producten. Kies voor kwaliteit, kies Livinq.
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goede prijs/kwaliteitsverhouding, product werd snel geleverd.
Er was ons een toiletborstel kapot gegaan. Na een mailtje super goed geholpen door Lieke.
Alles zeer netjes en snel opgelost, echt top!
Heb de chroom sets gekocht. Toen ik ze wilde bestellen waren ze niet op voorraad maar via mail snel antwoord gekregen en op de hoogte gehouden.
Producten zijn ook mooi en degelijk. Erg blij mee.

Ziet er goed en stevig uit. Mooi zwart. Snelle levering.👍🏽

Resposta da Livinq B.V.
Zeer tevreden over de bestelde producten. Goede service en snel bezorgd.

Resposta da Livinq B.V.
Was aan het kijken naar een (mat)zwarte accessoires voor de voor de WC zowel boven en beneden. Totaal geen spijt van de aankoop. Snelle service en hele goede kwaliteit! Bij de renovatie van mijn badkamer ga ik zeker weer bestellen

Resposta da Livinq B.V.
Voor ons afbouwbedrijf kopen wij alle badkamer en toilet accessoires bij LIVINQ. Altijd snelle levering en goede kwaliteit.

Resposta da Livinq B.V.
Kortgeleden heb ik mijn badkamer voorzien van meerdere producten van Livinq. De producten zijn samen met de service het complete pakket. Zeker een aanrader!

Resposta da Livinq B.V.
Mooi toilet accessoires set besteld bij LIVINQ, een dag later werd het al geleverd, ik ben zeer tevreden over de kwaliteit!

Resposta da Livinq B.V.
Goeie kwaliteit producten. Makkelijk te monteren